- 5 Ocak 2016
- 176
- 39
- 30
- Konu Sahibi merveguzel
Şimdi bazilari Bana kizocak yine mi aynı konular diye ama ağlaya ağlaya içimi dökmek için yazıyorum isteyen cevap vermeyebilir kimseyi derdimle sıkmak şaşırtmak üzmek istemiyorum . Ben obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım bu benim keşke olseydim de yaşamaz olaydım diye yazdığim bir rahatsızlık ne ilaçlar ictim yok çare yok piskologa gidemiyorum gucum yok zaman zaman çeşitli kişilere takıntım oldu benim ki eşimle sevgiliyken başladı bir iki kişi ilgimi çekti diye hep aldattım zannettim uzaktan ilgi karşı tarafın haberi bile yok sonra tabi geçti evlendm çocuk çoluk oldubu sefer işyerinde hastanede 55 yaşında doktora bile bir hareketi begeneyim takıntı yaptım acaba hoşlandım mi sen diye düşünün işyerinden 5 ayrı kişiye zaman içinde takıntı yaptım tam biri bitiyor diğeri başlıyor bir espriye Gülsem yada o an yakışıklı gelsin hemen sen eşine ihanet ediyorsun bu adamdan mi hoşlanıyorsun diyorum gozgoze gelmek istemiyorum bu en sonlu takıntım iyi biri yabancı uyruklu üstelik işyerinden başka arkadaşımdan hoşlanıyor . Adamın bir iki hareket i sempatik geldi diye takıntı yaptım acaba hoşlandın mi diye çocuğumu işyerine bile getirdim ben evliyim çocugum var anlasin diye adam bana bakmıyor belki ama bazen paranoya yapıyorum acaba bana mı bakıyor diye bugün bahçede sigara içerken yani boştu yer yoktu bilerek oturmadim o sıra eşim aradı onla konuştum sonra tam giderken sanki arkasına döndü beni suzdu gibi geldi yine çok üzüldüm ya adam bana bakıyordu diye ben böle birşey olsun istemiyorum eşimi çok seviyor um onu kaybetmek istemiyor um artık bıktım ölmek istiyorum ben nasıl kurtulucam ya adam beni beğeniyorsa ya bende begendiym diye eşime asla yanlış yapmam ama kendimi öle suçlu hissediyorum ki ben asla böle şeyler düşünmek ve karşımdaki de düşünsün istemiyorum . İçimi dökmek istedim çok özür.dilerim .