- 23 Haziran 2016
- 241
- 265
- 103
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Ben evliyimOlabilir bu benim tercihim yani bekar birinden yorum almamak. Bu onlari kucumsemekle alakasi yok hayatin dogrularini onlardan duyariz ama evli birini evlenmeden asla anlayamazlar
Olabilir bu benim tercihim yani bekar birinden yorum almamak. Bu onlari kucumsemekle alakasi yok hayatin dogrularini onlardan duyariz ama evli birini evlenmeden asla anlayamazlar
Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
aaaa nicke dıkkat etmemısım resmen algı yapıyor konu sahıbı gercektensen şey misin lan hırsını alamayıp burada “iştee bu pis cehape zihniyeti” dırdırı yapmak için mi açtın bu konuyu chp’nin seçim sloganıyla?
çocuğum için evliliği devam ettiriyorum diyorsunuz emin misiniz?onu cok dusunuyorum kac kez ayrilmak istedim bitirdim gunler sonra yine aklimi karıştırdı. Herhangi bir sey paylaşmadim 1 yildir lakin gercekten dedigi gibi duygusal bir bağlılığı olabilir mi
Ben ona diyorum evli bir kadina sürekli israr etmeyi nasil yapiyosun haklisin engel olamiyorum diyor. Ne desem haklisin ama yine bırakmıyor pesimi bende hoslaniyorum engel olamiyorm kndime
Niye çocuk olunca boşanılmıyor mu?Çocuk var
hic farketmemistim :) ne acayip troller var... zeka desen yok fantazi dersen cok...Mune konu siyasi olmayabilir ama konu sahibinin sectigi kullanici adi ve olusturulan cagrisim oldukca sikintili. Ben cok rahatsiz oldum.
Birkac uyenin de dikkatini cekmis zaten bu durum. Ilgilenebilir misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?