- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.706
- 36
-
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
Adam senin duygusal boşluğundan faydalanıyor.kendini kullandırma!!!onu cok dusunuyorum kac kez ayrilmak istedim bitirdim gunler sonra yine aklimi karıştırdı. Herhangi bir sey paylaşmadim 1 yildir lakin gercekten dedigi gibi duygusal bir bağlılığı olabilir mi
Ben ona diyorum evli bir kadina sürekli israr etmeyi nasil yapiyosun haklisin engel olamiyorum diyor. Ne desem haklisin ama yine bırakmıyor pesimi bende hoslaniyorum engel olamiyorm kndime
Bende oyle dusunuyorum biraz silkelenmeye ihtiyacim var gerçekleri aslinda duymak istiyorumAdam senin duygusal boşluğundan faydalanıyor.kendini kullandırma!!!
Yarın öbür gün karısına dönünce çok üzülürsün.madrm mutsuzmus şimdiye kadar niye bosanmamis? çocuklar bahane.!!adam kurulu düzeninden vazgeçmek istememis!
yalniz birde su var bir keresinde dedim ki bosanalim sen hazirsan ben hemen demiştim bu aklima geliyor bunu dn icin ne dusunuyorsunuzAdam senin duygusal boşluğundan faydalanıyor.kendini kullandırma!!!
Yarın öbür gün karısına dönünce çok üzülürsün.madrm mutsuzmus şimdiye kadar niye bosanmamis? çocuklar bahane.!!adam kurulu düzeninden vazgeçmek istememis!
O ne dedi?ve gerçekten yapar mı?yalniz birde su var bir keresinde dedim ki bosanalim sen hazirsan ben hemen demiştim bu aklima geliyor bunu dn icin ne dusunuyorsunuz
Evet cok haklisiniz ama beni kucuk düşürecek leke getirecek bir seyi olmadi. Ben niyetini cozebilmis degilim kendime de cok kiziyorum bitiriyorum ama sonra yokluğunu hissediyorum cok zor geliyor.Şunu unutmayın
şu hayatta hiçbir adam için kendini utandirmaya başını öne egmeye değmez!
adam olsa zaten seni utandıracak bir ilişkiye suruklemez ..sana kimseden laf gelsin istemez!
Karakterli bir adam Sana onurlu bir yaşam sunar
Bir harf fazla olunca yanlis anlasildi. Ben dedim bosanalim o zmn o bana dedi sen hazir misin ben hemen hazirm gbi bisey demistiO ne dedi?ve gerçekten yapar mı?
Sen hiç tuhaf değilsin.Çok tuhafsiniz gerçekten bilgilerimi doğru yazmak zorunda miyim ? Neyse daha fazla cevap vermeyeceğim size
Kocasını aldatan bir kadının yeminine güvenilir mi derler adamaYemin ederim degil
ikinizde evliyken seninle ilişki yaşıyor olması sen bitirdiğim halde geri gelmesi zaten leke getiriyor utandiriyor demektir.bunu gormuyorsun!Evet cok haklisiniz ama beni kucuk düşürecek leke getirecek bir seyi olmadi. Ben niyetini cozebilmis degilim kendime de cok kiziyorum bitiriyorum ama sonra yokluğunu hissediyorum cok zor geliyor.
Kotu bir niyetim yok kesinlikle cok hizli actim o geldi aklimaKisiliginizi bilmiyorum,ne yasiyorsaniz da sizi ilgilendirir.evlisiniz,cocgunuz da var.dinamiklerinizi degerlendirip karar verebilirsiniz AMA ben aldiginiz isme cok takildim neden acaba su anda dahil oldugum cogunlugun pozitifligini simgeleyen tag’ini kullanip negatif bir konu actiniz??
ikinizde evliyken seninle ilişki yaşıyor olması sen bitirdiğim halde geri gelmesi zaten leke getiriyor utandiriyor demektir.bunu gormuyorsun!
dusunsene etraftan komşuların ,iş yerinde arkadaşların duyduğunu ...seni utanca boğar değer mi kendine bunu yasatmaya!!!!
Onurlu bir adam bunları düşünür!!
Emin olamiyorum ve hic de hosuma gitmiyor .provokasyona acik gunlerdeyiz.ama ustelemek de istemiyorum.umarim kisiliginize ve kadinlik gururuna yakisan karari alit ve uygularsinizKotu bir niyetim yok kesinlikle cok hizli actim o geldi aklima
hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Yani diyor ki yatmadım.Yatmasan ne olur sen aldatmayı 5 dklık bir sevişmeden ibaret mi sanıyorsun. O adamla cilveleşip cocugunun yuzune bakmışsın o kadar ustasın ki yalan soylemekte kocan anlamamıs bile.Leke gelmemişmiş.Leke sana gelmiyor ama o zavallı cocuguna gelecek duyulduğunda. Annesi o.... diyecekler belki de ömrü boyunca.Size acımam da cocuga o. ç. diyecekler ona acırımEvet cok haklisiniz ama beni kucuk düşürecek leke getirecek bir seyi olmadi. Ben niyetini cozebilmis degilim kendime de cok kiziyorum bitiriyorum ama sonra yokluğunu hissediyorum cok zor geliyor.