Esimi aldatiyorum

Emin olamiyorum ve hic de hosuma gitmiyor .provokasyona acik gunlerdeyiz.ama ustelemek de istemiyorum.umarim kisiliginize ve kadinlik gururuna yakisan karari alit ve uygularsiniz
Hayr ya hic alakasi yok
Bu ne demek anlamadım. Bekar olunca namuslu olunmuyormuş da namusla ilgili konuşmak bekarların haddi değilmiş gibi... Kimsenin kimseye namus dersi vermeye hakkı yok zaten ama bekarlık ne alaka?

31 yaşında bir kadın olarak adamın niyetini sorgulamanız ayrıca garip.
Eşini aldatmak istiyor ve başına bela olmayacağını düşündüğü evli bir kadınla flört ediyor. İşler beklediği noktaya vardıktan sonra, "sözde" hiç anlaşamadığı eşinin yanına uzanıp ailesinin mutluluğunu tehdit edemeyecek olmanızın rahatlığıyla serin uykulara dalacak.
Siz de "ben bunu nasıl yaptım" diye kendinizi yiyip duracaksınız. Bundan ötesi yok.

Mutsuzsanız boşanıp yeni bir hayat kurun, kimseye haksızlık etmeyin.
Hızlı yazdigim icin yanlis olmus bekar olanlar virgül olacak

Bu kadar insandan hakaret işitmeye değer mi
Bunu kendine neden yasatitirsun.
:KK43:(( bunlari dusunuyorum pismanligimi anlatamam. Aslinda bu tarz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacim var konusacak kimsem yok o kadar bunaldim cikmazdayim ki. Bir yanim kendini kullandırma diyor diger yanim acaba gercekten ciddi mi dusunuyor diyor. Kendimi bazen salak gbi goruyorum. Belki de icinden ne salak yine kandırdım diyordur diye dusunuyorum cok kotuyum
Bu hayatta hiçbir erkek kendini utanca boğmaya değmez!!tekrar söylüyorum ciddi düşünen adam seni acabalara sevk Edip burda bin tane insanın hakaretine maruz kalmana izin vermez!!
Sen Türk kadınısın kendine gel.başin dik olsun.
Boslugunu doldurmak için terapi al ufkun açılsın önünü gör.
Evladinin ömrünün sonuna kadar annem babamı aldatmış travması yaşamasına değer mi!!

Hayr ya hic alakasi yok

Hızlı yazdigim icin yanlis olmus bekar olanlar virgül olacak

Öyle okuyunca yine bir anlamı olmadı. Böyle bir konuya yorum yapmakla medeni hâlin bir ilgisi yok.
"Evliler beni anlar" diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. "Ya ama bir de onun açısından bakalım" diyebileceğimiz bir konu değil bu.
Aynı şeyi bir erkek yapsa ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış. Evliliğiniz bitecekse 3. şahıslardan bağımsız bitmeli. Böyle hem eşinize hem çocuğunuza haksızlık ediyorsunuz.

Öyle okuyunca yine bir anlamı olmadı. Böyle bir konuya yorum yapmakla medeni hâlin bir ilgisi yok.
"Evliler beni anlar" diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. "Ya ama bir de onun açısından bakalım" diyebileceğimiz bir konu değil bu.
Aynı şeyi bir erkek yapsa ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlış. Evliliğiniz bitecekse 3. şahıslardan bağımsız bitmeli. Böyle hem eşinize hem çocuğunuza haksızlık ediyorsunuz.
Olabilir bu benim tercihim yani bekar birinden yorum almamak. Bu onlari kucumsemekle alakasi yok hayatin dogrularini onlardan duyariz ama evli birini evlenmeden asla anlayamazlar

Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Iyi b... k yiyorsunuz size akil vereyim mi kocani bosa sonra istedigini yap çocuğuna en büyük iyiliği yaparsın senin gibi üyeleri görmek istemiyorm yeterse da isterseniz 10 gun bam verinnn

bılıyor musun
yenı bır sıstem cıkmıs ınsanların zekasına bakınca gorulebılıyor
ben baktım ve sızınkını gordum

:olamaz:
cocuk var dıye bosanamıyorum barı aldatayım mı dedınız
ne kadar tatlısınız

Olabilir bu benim tercihim yani bekar birinden yorum almamak. Bu onlari kucumsemekle alakasi yok hayatin dogrularini onlardan duyariz ama evli birini evlenmeden asla anlayamazlar
Çocuğunuz olması sizi masum göstermiyor aldatıyorsanız boşanın onu yapmıyorsunuz madem umarım eşinizde sizi aldatır olur biter neden konu açtınız ki vicdanınız yüzünden mi hayır aldatan insanların asla vicdanları yoktur hatta kişilikleri gelişmemiştir

bekar veya evlı olması dogruları degıstırmez
dogru bır tanedır
ozaman bır anne olarak ahlaksız ınsanların elınden ahlak yoksunu ınsanların elınden cocukları alınmalı dıyorum
hadı bakalım

S Sifirbeklenti 39 yaşındaki erkekte afedersiniz 18 lik delikanlı gibi aşk sevgi beklentisi yoktur sizinde öyle ikinizin amacı seks çocuğuda bahane etmeyin o masumlarıma evlilik için kullanmayın bence eşinizde umarım en kısa zamanda öğrenir aldatıldığını sizede vursun tekmeyi siz be o çocuğu nede aile olmayı hak ediyorsunuz aynı şey o erkek için geçerli

Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Boşan
Bıktık artık sizin gibilerden
Ya yuva yıkarsınız ya milletin yuvasına dadanırsınız
Boşanın ve ikiniz de evlenin
Bakalım aynı eve girip sorumluluklarınız artınca o adamla ne kadar mutlu
Olacaksın

Bir de annesin , pes!!!!!!!

X