- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
(( bunlari dusunuyorum pismanligimi anlatamam. Aslinda bu tarz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacim var konusacak kimsem yok o kadar bunaldim cikmazdayim ki. Bir yanim kendini kullandırma diyor diger yanim acaba gercekten ciddi mi dusunuyor diyor. Kendimi bazen salak gbi goruyorum. Belki de icinden ne salak yine kandırdım diyordur diye dusunuyorum cok kotuyum
Namuslu olmanın bekarı evlisi mi var ?bekar olup namusluluk taslayanlar
Çocuk olması eşini boynuzlamana sebep değil ya sen fake bı konusun yada karnım doysun pastam dursun birisin ne gibi akıl verelim evliliğin sallantıda ama boşver iki adamida idare mi et diyelimÇocuk var
Çocuk olması eşini boynuzlamana sebep değil ya sen fake bı konusun yada karnım doysun pastam dursun birisin ne gibi akıl verelim evliliğin sallantıda ama boşver iki adamida idare mi et diyelim
Not :Mune ablam PMS donemindeyim lütfen banlama beni ya bırak kusuyim içimi
Kiycakmisin yani abla banaKurallar özel zamanlarınızda kapsam dışıdır diye bir şey yok ablacım, ben de yaşlı bir aksiyim :)))
Kural kuraldır, herkes ne olursa olsun üsluplarına dikkat etmek zorunda, evet aldatma konularında sinirleniyorsunuz ama her üye eşittir ilkesi gereği sözlerinizi ölçüp tartarak yazmanız gerekiyor.
Aldatmaya gelince hiçbir bahanesi, savunması olamaz, yürekli insan mutsuzsa kimsenin arkasına sığınmadan boşanır, sonra ne istiyorsa onu yapar.
Kuşum:)Kiycakmisin yani abla banabu konu için gitmeyeydim iyiydi
Üslubumuzu bozmadan içimizi dökebilir miyiz:) Ben bu arkadaşım geçen ki bize ders vermeye çalışan teyze olduğunu düşünüyorum hani sevgilisine borç para vermiş sonra burdaki çete uyelrinden intikam almak için aldatma konuları açan teyze bu benceKurallar özel zamanlarınızda kapsam dışıdır diye bir şey yok ablacım, ben de yaşlı bir aksiyim :)))
Kural kuraldır, herkes ne olursa olsun üsluplarına dikkat etmek zorunda, evet aldatma konularında sinirleniyorsunuz ama her üye eşittir ilkesi gereği sözlerinizi ölçüp tartarak yazmanız gerekiyor.
Aldatmaya gelince hiçbir bahanesi, savunması olamaz, yürekli insan mutsuzsa kimsenin arkasına sığınmadan boşanır, sonra ne istiyorsa onu yapar.
regl dönemınde gercekten de ceza ındırımı varÇocuk olması eşini boynuzlamana sebep değil ya sen fake bı konusun yada karnım doysun pastam dursun birisin ne gibi akıl verelim evliliğin sallantıda ama boşver iki adamida idare mi et diyelim
Not :Mune ablam PMS donemindeyim lütfen banlama beni ya bırak kusuyim içimi
Hamilelik menopozda bu katagoriye giriyor mu acaba:)regl dönemınde gercekten de ceza ındırımı var
burda da olmasını bende talep edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?