eşimi 9 sene sonra tanıdım

Yani! Kaldı ki kimse de ilk taşı atacak kadar gunahsiz degil!

Demek ki forumda da içimizden geçenleri maskeleyip herkesin onaylayacağı formatta yazmak lazım. Sanki kadıncağız "mutfak robotum bozuldu, ah bu bebek" demiş de çatır çatır yargılanıyor. Sağlıklı düşünemiyor belli bir şey. Bu şekilde linç etmek mi yardımcı olacak sanki?

Neyse, şimdi bize de laf gelir : )

Bosuna yazmiyalim o zaman, bosanmiycaksiniz, aldatilmaya, dayak yemeye, asagilanmaya devam o zaman... Kiziniz babasina düskün olabilir ama mutsuz bi anne babayla nekadar mutlu olucak? Yarin öbürgün evlatlarinizin önünde sizi döverse cok mu iyi olacak? Kendinizi kandiriyorsunuz, isteyince hersey olur, annesi babasi ayri olan cocuklarda mutlu büyütüle bilir... Cocuklari kullaniyor anne babalar böyle durumlarda, sözde evlat icin katlaniyorlar albuki yeni hayat kurmaya cesaretleri yok.... Allah yardimciniz olsun insallah esiniz akillanir diyecem ama pek sanmiyorum...

inanın hiç sorun değil ben bu formu 1 senedir üye olmadan takip ediyorum. bunun olacağını biliyordum. biri bebeği uğursuz ettin diyecekti. öteki sen aptalsın hala devam ediyorsun. sorun değil bunlarda iyi geliyor bana bukadar hırslıyken. 3 ay önce eşim aldattı ben affettim dese biri bende aynı şeyi derdim. boşan as kes. aldatılmayı , hiç suçu yokken dayak yemeyi yaşamayan birisi bunları gayet rahat söylüyor. ama başa gelince öyle olmuyor. psikolojimin bozuk olduğunu bende biliyorum. normal olmasıda mümkün değil. herşey güzel giderken bu kadar ağır şeyler yaşayınca insanın beyni kabul edemiyor. suçlu arıyorsun. bebeğimi suçladım evet ama elbetteki onun suçu olmadığını biliyorum. diyorumki 1 sene olmadı. herşey normalken. allahımın bir bildiği varmışda vermemiş. neden zorladım.

Yazık yazık. Kadındır kadının düşmanı demişler ya boşa değil. Sizin nezdinizde sizin gibi saldıran herkese söyledim. Daha ölmedi vurmaya devam!

gerçekten çok üzücü bir durum.bende eşimle çok mutluyum.6 yıldır beraberiz.1 yıldır da evliyiz.hiç birşeyimi kısmaz.yemek yapmam temizlik yapmam seslenmez.giydiğime aldığıma karışmaz.ben ayakkabı bakarken o gider bana ayakkabıma uygun çanta bulur mağazada alalım diye.özel günleri hiç unutmaz kucak dolusu çiçekler yollar iş yerime.gelmişim gitmişim gelmemişim hiç sorun etmez.böyle iyi ve anlayışlı bana düşkün olmasına ragmen bir gün içmiş gelmiş eve.bende sinirlenip car car adama laf edince bana iki tokat attı.kolum biraz morardı ve şişti.ben ne yaptım peki.Sabah olur olmaz giyindim.arabama atlayıp hastaneye gidecektim.olmaz dur ben götüreyim dedi.gittik.benim amacım başka.rapor alıp şikayetçi olacağım.neyse hastanede giriş işlemlerim yapılırken darp edildim dedim.hastane polisi geldi.kayıt tutu falan ve bizi karakola gönderdi.çatıt çatır anlattım.karakoldaki polislerde canına okudu.senın bırak vurmayı eşine hakaret dahi etmen bile suç.falan falan falan.sonuç olarak mahkemeye çıktık.şikayetçi olmadım ama bu bile yeter ona.sonuçta bu durumu tekrarlaması halinde para hapis vs . cezalar var.o günden sonra içmedi bir daha.ve ne olursa olsun tokat dahi atmadı hakaret dahi etmedi.demem ki o ki yasalar kadınlar açısından çok kapsamlı hale geldi.evli iken bırakın dayağı eşine hakaret dahi suç.sırf bu bile şikayetçi olma sebebi.ve o gün ben tek bir tokat diye sussaydım ne olurdu bilmiyorum.tekrarları yaşanır mıydı kim bilir.ama hiç pişman değilim.bugun olsa yine yaparım.

yok arkadaşım karnındaki bebeğin uğursuz gelir mi hiç olur mu öyle şey?Yaşadıklarınla bebeğin aynı zamanı paylaşıyorlar hepsi bu olayın. Sakince düşünürsen daha neler olmuştur hayatında bununla eşdeğer zamanı paylaşan, bebeğe yüklenmen onu incitmen sana zarardan başkasını sağlamaz.Yazdıklarını ilk okuduğumda tek noktaya kilitlendim derdini umursamadım bile bebeğine o kelimeyi kullanman.Ama ne kadar yanlış düşünüyorsun daha dünyaya gelmemiş minicik yavru nasıl uğursuzluk getirsin sana.Eşin adam değilmiş eşin insan değilmiş. Allah sana sabır versin bir kapı kapanır bir kapı açılır.Allah eşine merhamet versin. Hamilelik psikolojisi evet insana saçma şeyler düşündürtüyor söyletiyor ama kafanı toparladığında karnındaki melekten güç alacaksın diğer yavrundan güç alacaksın.Sabretmelisin Allah kolaylıklar versin..

o gece kendine geldi ben ne yapıyorum dedi ve direk hastaneye götürmeye kalktı. bilemiyorum tam olarak hangisi ağır bastıda hayır dedim. içimden geçenler burası çok küçük bir ilçe rezil olmak istemedim aldatıldım bir şekilde kabul ettim ya tekrar affedersem dedim, cahillik diyin saflık diyin, aptallık diyin gitseydim eğer, doktora hiçbirşey demeden verirdi o raporu, eşim suçlu olacaktı. kızım geldi aklıma. ya neden anne affetmedin derse dedim. hamileyim karnımdaki bebeğim hiçbirşeyi bilmiyor. 10 sene sonra babasızlığından beni suçlarsa dedim. küçük yer başka bir erkekde bir kahvede karısının kardeşinin lafını duysa delirirdi dedim. bilemiyorum.

Ee hala sacmaliyorsunuz onu ne yapicaz ? Dayak yiyip, aldatilip bosanan suruyle kadin var forumda. Okuyorsaniz biliyorsunuzdur. Kocanizi "hic bunlari yapacak biri degil" diye savunup ustune bebege suc bulmak saglikli bir beynin ürünü degil. Cok acil tedavi olun

Eşinin sana yaşattıklarında bebeğinin ne suçu var? 9 yıl iyiydi diyorsun insanlar 20 seneden sonra bile böyle durumlar yaşayabiliyor...

Sizi hakedenle haketmeyeni lütfen düzgün analiz etmeye çalışın. Bir karar verin. Iyi ya da kötü. Ama karar olsun. Sonrası daha kolay olur. Esinizle devam etmek ya da etmemek. Bu tercih tamamen sizin. Bunları unutabilecek misiniz? Ya da yeni alısabilecek misiniz yeneden esinize? Bunu iyi tahlil edip yolunuzu oyle cizin.

Hayatindaki en buyuk pislik Esin ...
Karnindaki masum Melek onun hic bir gunahi yok..
Gunahsiz bir yavruyu nasil . sorumlu tutuyosun anlamiyorum.

Esinde kendi sucunu bastirmak icin , boyle bir yol secmis ..
baska nasil kendink hakli cikarabilirki zaten
..

Siz ona gozum yemedi ayrilmayi diyin.

Lafın geleceği mesafe fazlaca uzak. Duymam ben

9 yıl boyunca gerçek yüzünü saklayan eşin adeta bir melek bu yaptıklarının hepsinin birer sebebi var yani sana göre

yalan dolan dolu yuvanızda mutluluklar size,

keşke adamın gerçek yüzü bebekten önce ortaya çıkaydı da en azından belki bu masumun vebaline girmezdiniz o zaman

kişi kendinden bilirmiş işi. kendi boka batmış ya senide öyle sanıyor. ayrıca bebekten öncede varmış demekki bu işler. bebekle hiç ilgisi yok. o fikri aklınızdan çıkarmaya çalışın.

2 çocuğumu onsuz büyütmek çok zor. üstelik bukadar severken. hadi vurun yuh bunları yaşattı ve hala seviyorsun diyin. 1 yıl sevgililik 1 yıl nişanlılık 9 yıllıkda evliyim. 11 yılda seni hiç hayal kırıklığına uğratmamış biri. annem dışında kimsem yok. yıllarca hem kocam hem abim hem babam olmuş biri. son 3ayda resmen cehennem. suçu bebeğe yüklemedim. çok uğraştık hiçbir sebep yokken olmuyordu. allah bana acaba çok zorladın al sana bebek al sana ceza. evet bende dedim keşke olmasaymış isteyen hayatı düzgün giden onca insana nasip etmezken benim gibi aciz bir insana babası gibi pislik bir insana neden nasip etmiş allahım.

Dogmamis bebegin adini ugursuza cikarmissin resmen.oyle bir adamdan 2. Kere cocuk dogurmak evet cok can sıkıci ama vardir bundada bir hayir canim.Allah sabir versin ve yardim etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…