• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi 9 sene sonra tanıdım

Karninizdaki o masum yavru hisseder bunlara ne gunahi var o sabinin kim bilir ne zamandir aldatiliyorsunuz haddim değil ayrilin diyemem ama yazik bu yavrulara daha dünyaya gelmeden kabahatli olmuş. Sizi aldatan esinzi bebeginiz kadar suclamiyorsunuz

sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.

Okurken psikolojim bozuldu.nasil insanlara denk glmisin sen oyle.allah yardimcin olsun.hic biseye mecbur degilsin.ailenle otur bu nedir dayak fln.sizin evliliginiz bitmis.

O senin bebegin canin nasıl böyle konusuyosun anlamis değilim empati kuruyorum da o cocugun sucu ne çözemedim olacak olanlar senin hamileligine denk gelmiş o giunahsizin sucu yok onu cook sev konus bebeyinle

[Qatafix, post: 37644303, member: 222791"]Kadincagiz iyi değil işte sağlıklı dusunemiyor belli ki hani empati? Hiç kolay şeyler değil şu an yaşadıkları. Lütfen biraz sağduyu

Sagduyu iyi hoşta sanki o bebek kendi var oldu onu yapan da onlar bebek bilse boyle düşünüldüğünü heleki boyle huzursuz ortama gelmek istemez.[/QUOTE]
Bu kadın da kendi secmemis bu yaşadıklarını. Zihni şu an sürekli kötüyü üretiyor. Yoksa anneligi tatmis bi kadın masum bi yavruyu suçlar mı? Eminim bu evliliğe layık görmüyor bu bebeği.

psikolojimin düzgün olması mümkünmü ?? kiminki düzgün kalırdı bu durumda ?? hamilelik zaten psikolojiyi bozuyor bunu her hamile yaşamıştır. hem aldatılma hem dayak hemde üstüme çamur atıldı. ben en çok sevileceğim, sevineceğim zamanda hayatımın en kötü günlerini yaşadım. evet ailem destek hem maddi hemde manevi ama kızım babaya çok düşkün kopmaz ondan. bende ayrı kalamam kızımdan. ayrılırsam ailem aynı şehirde kalmaz. zaten şimdiden annem demeye başladı boşanırsam burda kalmayacaklarını başka bir şehirde evimiz var oraya taşınacağımızı. böyle olursa eşimde kızımda ayrılmaz birbirinden. üstelik hamileyim karnımdaki bebeğim 1 sene sonunda oldu . hemde isteyerek. ben o gece eşimin elinden kurtulmaya çalışırken karnıma yüklendiğinde bebeğim diye ağladım yüzümdeki morluklar çenemdeki acıyı hissetmedim bile. okadar lafın arasında sendemi onun gibisin sakladığına göre sende öylesin bu bebekte başkasındanmı diyordu. sonrası ise sabaha kadar ben yerde ağlarken dizlerime kapanıp özür diledi hırsla oldu kahvede konuşuluyormuş nevrim döndü duyunca dedi ama nafile.

Bebekle ne ilgisi var, kocan yaramaz adam
Belki de 9 yıldır başka haltlarda karıştırıyordu, yakalamasaydın bilecek miydin, yakalayana kadar kuşkun var mıydı ?
Evliliğin kötü olmasında çocukların hiç bir suçu yok, haltı adam yiyor bebek uğursuz oluyor tövbe et Allah'ın gücüne gider
Adamın bu hallerine bahane arıyorsan başka bir bahane bul, o sabiyi bu düşüncelere alet etme
Doğduğunda göreceksin, o da diğer evladın gibi yaşama sebeplerinden olacak, buhranlı bir zamandasın ancak itidalini korumaya çalış, bilinç altına böyle şeyler yerleştirme. Kocandan başka suçlu yok

Bebeğin suçu ne senin o çok yolunda sandığın evliliğin hiçte yolunda değilmiş.

Belli ki sinirleri bozuk, zaten hamilelik psikolojisinin üstüne çok yakın zamanlarda hiç beklemediği bir şekilde hem aldatılmış hem dayak yemiş, psikolojisi bozuk. Konu açıp dürüstçe içinden geçenleri paylaştığına pişman edersiniz insanları.

Herkes her zaman pespembe düşünemiyor, özellikle umutsuz olduğu zamanlarda stresini yanlış yerlere yansıtabiliyor. Kadıncağızın tek suçu aklından geçeni buraya yazmış olması.

Hadi taşlayalım.

Yapmayın ya Allah aşkına yapmayın.. Kocanız adinin önde gideniymiş bunda bebeğinizin suçu ne. Karnımdaki demek ne demek ? Uğursuz demek ne ? Melek o daha.. Sizin uğursuz olan kocanız boşayın gitsin hayret birşey ya.. Sinir oldum gece gece..

Eşinizin yaptığı pisliklerin sorumlusu,karnınızdaki bebeğiniz mi?
Eğer hamile kalmasaydınız eşiniz bunların hiçbirini yapmıycaktı değil mi?
Hatta hayatınız eskiye oranla dahada iyi olacaktı dimi?

Değmeyen kocanızı sorumlu tutacakken,bebeğinizin size iyi gelmediğini söylüyorsunuz ya inanamıyorum.
Buldunuz ya didikleyecek bişey, dibine kadar vurursunuz artık. Asıl ben bu tip hemcinslerime inanamıyorum.

Konu Sahibi Siz en iyisi bu konuyu kapattirip yenisini açın. Kendinizi daha dogru ifade edin ki taşlanmayin daha fazla. Zaten yasadiklariniz fazlasıyla sevimsiz.

Intiharı düşünüyorum demeniz bile çok korkunç. Allah göstermesin. Bunlar sizin imtihanınız. Öyle hemen pes etmek olur mu? Eşinizin size güvenmemesi çok üzücü. Bu evlilikle ilgili kara size ait. Ama kendi ahiretinizi karartmayın ve o günahsız yavruları anne sevgisinden mahrum etmeyin. Allah rızası için öncelikle bu kötü düşünceleri atın kafanızdan. Siz bir yanlışınız olmadığını biliyorsanız gerisi boş. Sabredin bu imtihanın sonunda mükafatlandırılan siz olacaksınızdır inşaallah. Bol bol dua edin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Yuh ya. Sen seni aldatan, suratinda morarmadik yer birakmayan adamla ayni evde otur sonra da kendi garipligini dogmamis bebege yukle "ugursuz mu geldi" diye. Ne cahilsiniz ya yazik cocuklariniza. Ha ugursuz olan senin "hala seviyor muyum acaba" diye dusundugun kocan ve sensin. Bakalim o bebek kendisi icin boyle dusunen bir anneyi istiyor mu ? Ama ailemizi secemiyoruz ne yazik ki.

hiç anne olmamış olsanız hamilelik psikolojisi der geçerim şu dediklerinize ama siz bir annesiniz bundan önceki çocuğunuzu doğurup kucağınıza almışsınız annelik duygusunu tatmış bir insan nasıl olur da karnındaki masum yavrusuna uğursuz diyebilir aklım hayalim almıyor. Bana sorarsanız o manyak kocanızdan boşanın ailenizin yanına yerleşin ve bir an önce bir psikoloğa görünün. Bebeğinizi suçlamanızın nedeni bence aşırı derecede bozulmuş sinirleriniz.

Belli ki sinirleri bozuk, zaten hamilelik psikolojisinin üstüne çok yakın zamanlarda hiç beklemediği bir şekilde hem aldatılmış hem dayak yemiş, psikolojisi bozuk. Konu açıp dürüstçe içinden geçenleri paylaştığına pişman edersiniz insanları.

Herkes her zaman pespembe düşünemiyor, özellikle umutsuz olduğu zamanlarda stresini yanlış yerlere yansıtabiliyor. Kadıncağızın tek suçu aklından geçeni buraya yazmış olması.

Hadi taşlayalım.
Yani! Kaldı ki kimse de ilk taşı atacak kadar gunahsiz degil!

Buldunuz ya didikleyecek bişey, dibine kadar vurursunuz artık. Asıl ben bu tip hemcinslerime inanamıyorum.

Konu Sahibi Siz en iyisi bu konuyu kapattirip yenisini açın. Kendinizi daha dogru ifade edin ki taşlanmayin daha fazla. Zaten yasadiklariniz fazlasıyla sevimsiz.

Ben size sorumu sormadım avukat hanım atlamayın hemen.
Avukatlığınız kk işlemez,soruma cevap verecek olan sizde değilsiniz.
not: Bütün soruları cevaplamışsınız,konu sahibinin avukatı olduğunuz belli

Yapma ! O masum hiç birşeyden haberi olmayan bir gunahsız. Eşinin pisliklerini nasıl ondan bilirsin !!!

Kusura bakmayın ama başta yaşadıklarınıza çok üzülerek okudum ama karnınızdaki suçsuz günahsız yavruyu yaşadığınız bu travmalardan sorumlu tutamazsınız .ben size değil ama karnınızdaki yavrucağa acıdım en çok ,sizin masumiyetinizede bu çocuk için yaptığınız yorumlardan dolayıçok inanmadım uğradığınız iftirayı kastedmiyorum normalde iyi bir insan olabileceğinize...

içinden bunların geçiyor olması dehşet verici o masumun günahı ne 1 yıl denemişler olsun diye kendi kendine dünyaya gelmemiş o bebek adi kocasını suçlayacağına sanki bütün herşeyin sorumlusu bebek gibi konuşuyor

Back