eşimi 9 sene sonra tanıdım

Buraya konu açması bir adim değil mi? Ilımlı yaklasilsaydi çok daha farklı kararlar alabilecekken bence şu an hayatına gomulmeyi tercih edecek duruma geldi. Belki bilinçsizce inatlasacak ve gücünün farkına bile varamayacak. Keşke çatır çatır karşı koyabilseydi tüm bu yazılanlara. Tek cevap yazmıyor artık baksaniza. Daha açtığı konuyla başa cikamazken boşanmaya kalkisabilecek kudreti kim bekleyebilir şimdi bu kadincagizdan. Öyle yerlerden vurdular ki gardı düştü resmen!

Belki de ve umarım tam tersi olmuştur.
Ben napıyorum diye düşünür ve ayağa kalkar..

Her şeye rağmen kocasını seviyor olabilir, boşanıp boşanmaması da kendisini ilgilendirir, ama adamın böyle olmasını karnındaki bebeğe mal edecekse yerin dibine batsın o sevgi...

Shot senin mesajlarına hayranım. Ilk kez bdsm konusunda tanınmıştim seni iyi ki de tanımısim :)
benim sezgilerim çok iyidir tatlım.uzman psikolog değilim. yalnız iyi okuyucuyumdur.ben konudan bebeğe olan kızgınlıktan başka bir şey çıkaramadım.
iyi okuyuculuk gibi bir durum yok . Sizin üzerinde çıkarımlar yaptığınız alanın eğitimini aldım (psikoloji) yorumlariniz son derece yüzeysel,yanlış ve tehlikeli.insan psikolojisine dair bilgileriniz belli ki çok kulaktan dolma . Insanlar öfke, travma anlarında hislerini yanlış iifade edebilir,duygu karmaşası yaşayabilir .annelik vitrinde ki parlatilmis elma değildir . Sinanmadiginiz acının masumu olmayın .veya tamam vazvazgectim en anne sizsiniz. En uzman psikolog en kutsal anne en yüce gönüllü sizsiniz.kanaat önderi eşik bekcisisiniz

Karnınızda ki sizin bebeğiniz . o hepinizden daha masum.. Nasıl böyle konuşabiliyorsunuz... O sizin canınız! Ama onu hiç düşünmüyorsunuz . Öğrendiğinizde (mutluyken, sorun yokken) umrunuzdaydı sevinmiştiniz. Şimdi değil öyle mi ? Annelik bu kadar basit mi .

Tamamdır öldü vurmayin artık! Daha da gelip bu konuda yardım istemez. Rahatlamak için başka konular seçin bence.
Kasım sıkıntısından mıdır, nedir?
Bu aralar KK da bir öfke patlaması görüyorum.
Bu gün çok iyiyim diye yazsam,
bize hava mı atıyorsun diye dövebilirler!
Ha darp Raporu almaması konusunda milletle, aynı fikirdeyim.
E ezelimsin06
Sanki acile gidip Raporu alınca,
Boşanmak zorunda kalınıyor kocayı da anında hapse tıkıyorlarmış gibi.
DARP RAPORU GEREKTİĞİNDE, HERİFİN NE MAL OLDUĞUNU İSPAT EDER, BOŞANMAYA KARAR VERDİĞİNİZDE HAKLARINIZI, KORUMANIZA YARDIMCI OLUR. EŞİNİZİ KIZINIZDAN AYIRMAZ.

Umarım en kısa zamanda, toparlar ve sağlıklı bir karar verirsiniz.
RAB yolunuzu açık etsin.

siz iyi misiniz? bana en iyi psikolog sizsiniz derken kendinizin ne kadar iyi oldugunuza vurgu yapmışsınız.travmadan bahsediyorsunuz, oysa burada 3 aylık bir süreçten bahsediliyor.travma ilk anlarda olmaz mıydı? ilk olayda ve son olaylarda hep bebek üstüne ve özellikle hayat felsefesi haline gelmiş olan "uğur" olayına değinilmiş.hayatın incelikleri kavranılmamış.bir annenin masum bir bebege yuklenmesini hangi travma haklı gösterir.

Anne olmasam da bir bebeğe uğursuz denmesini desteklemiyorum, bu konunun defalarca altını çizdim sanıyorum. Demek istediğim aslında bunu demek istemediği ve psikolojisi bozuk olduğu için ne dediğini kimi suçlayacağını şaşırmış olması.

O söylediklerinizi bende istiyorum inşallah

Son düzenleme:
Kimse hakli bulmaz. Olsa olsa "anlaşılabilir" bulur. Tabii azıcık empati yapılsa.

Arayıpta bulamayanlar lütfen bebeğinizi suçlama onun ne günahi var suan yasadigin olaylar senin piskolojini bozmuş. O adamdan hayir gelmez ama belki o hayri dogmamis bebegin getirecek bilemezsin.

bebeğin bu olayda suçu ne ? yaşananlar hoş değil.biraz ayrı kalıp kafanı dinlemeli o şekilde karar vermelisin.

yazık günah karnındaki meleğe kıyma o seni hissediyo bize akıl vermek kolay ben olsam diyorum direk çekip gitmiştim anne evime aldatılmak ne demek ya sevmiyorsan başka hislerin varsa defolup gitsin hayatından yani ailen arkanda nesine acıyosun ki seni hamileyken dövmüş oda ayrı bişey

Yazik gunahsiz yavruya. Hem pislik bir babasi var hem kiymet bilmez annesi. Allah onu iyi insanlarla karsilastirsin. Iki dunya huzuru versin. Sizlerle veya siz olmadan...

Sana sadece şunu soruyorum.Sen anne misin ?!! Uğursuz diye karnımdaki diye adlandırdığın senin evladın.Bu nasıl bir vicdan ! Yazıklar olsun ! Ben ikibucuk aydr anneyim ama senin kadar merhametsizini görmedim.kocan olcak şerefsizi de Allah ıslah etsin.Aynı zaman da seni de.bu konuya başka yorum YAPILMAZ !!!!

oncelikle sakin ol o karnindaki ugursuz falan degil once boyle dusunmeyi birak nasil kizin yavrun evladinsa oda ayni sekilde senin adamda is yok o bebegin ne sucu var adam adam degil ki Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Siz şimdi sizi aldatan, yüzünüzü mosmor eden adamı bir şekilde affediyorsunuz ama uğursuz olarak da daha dünyanın pisliğine bulaşmamış bir bebeği yaftalıyorsunuz.
Şaşkınım doğrusu.
Yazdıklarınızı iyice okuyup yaşadıklarınızı sağlam bir şekilde idrak etmenizi öneririm.
Öyle sanıyorum ki eşiniz muhtemelen bebek henüz karnınızda yokken aldatıyordu sizi.
Öğrenin diyeceğim ama dürüst cevap alacağınıza da ihtimal vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…