- 5 Kasım 2014
- 43
- 18
- 38
- 38
- Konu Sahibi ezelimsin06
-
evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.Karnımdaki diye bahsettiğiniz, adını "uğursuz" koyduğunuz sizin daha doğmamış her şeyden herkesten masum bebeğiniz!
Olaya biraz daha sizin açınızdan bakayım diyorum ama yok olmuyor. Hiçbir şey günahsız bebeğe böyle sıfatlar takılmasını gerektirmiyor.evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.
Ne kadar acı karnınızdaki bebeğin bunda suçu ne ?
Siz bana iyi gelmedi diyorsunuz belkide ileride size o bakacak bilemezsiniz.
Kadincagiz iyi değil işte sağlıklı dusunemiyor belli ki hani empati? Hiç kolay şeyler değil şu an yaşadıkları. Lütfen biraz sağduyuHayatında var olan pisliklerden karnındaki meleği sorumlu tutmana inanamıyorum!
Bazen hayatın altı, üstünden daha iyidir. Bu insandan kurtulmaniz şart. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm. Yavrulariniz en büyük destekciniz olacak emin olun.evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?