• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi 9 sene sonra tanıdım

ezelimsin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
43
18
38
38
sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.

Dogmamis masum bebegi nasil bu olanlara sebep tutuyorsunuz aklim almadi....esinizde is yok bebegin sucu ne? Bikere sans vermissiniz, tesekkürü dayak olmus, madem artik ailenizde arkanizda, kendinize yeni bi yol cizin, cikartin o serefsizi hayatinizdan, kimbilir kac zamandir aldatiyor sizi, siz mutlu mesut sanarken yuvanizi o ne isler cevirmis, birlikte oldugu kiside baya bi yüz bulmus ki o kadar rahat konusuyor, daha nesini seviyorsunuz böyle birinin anliyamiyorum, yok askimdan gebersem yinede cekmem, böyle bi pislikmi örnek olacak evlatlarima? Yol verin gitsin...:KK14:

Karnımdaki diye bahsettiğiniz, adını "uğursuz" koyduğunuz sizin daha doğmamış her şeyden herkesten masum bebeğiniz!
evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.

Cnm bebekle ne alakası var hisseder ona yansıtma.
Kocan yaptığını çekmiş aslında... bilirse tabi.. çalma kapılarını çalarlar kapını.. gücü yetiyorsa bacısına yapsaymiş...
Ne diyeyim ki karnındakinin hatrına affetmissin ama hak edermi tartısılır...

Allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri. Okurken yaşadım resmen. Kendi üstündeki b.ka bakmadan senin üstündeki sözde çamuru görmüş. Sizi hamile halinizle darp eden bu musveddenin yapması gereken tek şey kalmış: defolup gitmek!! O yapmiyorsa siz defedin pisligi!

evet malesef onun varlığını öğrendim ve 3 aydır hergünüm zehir. annemde diyor. yapma belkide uğursuz dediğin uğurlu geldi eşinin gerçek yüzünü görmene vesile oldu diyor. ama malesef bunu kalbime anlatamıyorum.
Olaya biraz daha sizin açınızdan bakayım diyorum ama yok olmuyor. Hiçbir şey günahsız bebeğe böyle sıfatlar takılmasını gerektirmiyor.

Son düzenleme:
Ne kadar acı karnınızdaki bebeğin bunda suçu ne ?
Siz bana iyi gelmedi diyorsunuz belkide ileride size o bakacak bilemezsiniz.

Hayatında var olan pisliklerden karnındaki meleği sorumlu tutmana inanamıyorum!
Kadincagiz iyi değil işte sağlıklı dusunemiyor belli ki hani empati? Hiç kolay şeyler değil şu an yaşadıkları. Lütfen biraz sağduyu

eşimi bir görseniz bir kere bir ortamda beraber olsanız bumu bunları yapan adam dersiniz. yumuşak başlı sessiz sakin bir adam 9 senedir sesini bile yükseltmedi. ilk olaydan sonra annesi çok cahil. verdiği akıl erkeğin kaşığı 2 ise birini kıracaksın. git eşya aldır takı iste masraf yaptır. bende böyle bir olayı ilk kez yaşadım şaşkınlıkla evin eşyalarını değiştir dedim. adam hiç ikilemeden tüm evi sıfırladı yeni çeyiz yapar gibi. yeminler etti. her akşam miden bulanır yemek yapma dışarıdan yeriz dedi. hastanelerde sıra beklememi istemiyormuş en özel en pahalı doktorlar ayarlandı. benim gözüm boyandı. 9 senedir görmediğim şeylerdi sonuçta. bende istememiştim üstelik kendi düşündü hepsini. üstüne hiç suçum yokken sırf kendi kardeşi yüzünden dayak yedim. benide onun gibi olmakla suçladı. sanki suçlu benmişim gibi kardeşine mesaj atmış sana yapacağım son iyilik o adamı bırak hayatını düzelt demiş. delirdim resmen. evime gelmesin gitmesin söyle bundan sonra dedim söyleyemezmiş mesafeyi ben koyacakmışım.

Sen gercek misin konu sahibi Allah askina!?
Hamilelik psikolojisinden cok ote suraya yazdiklarin.
İnzan dusunse bile soyleyemez, yazamaz.
Masum o ya, sen istedin diye verdi Allah!
Bir yil ugrasmissin bir de..
Ne diyeyim ki. O bebek ve kizinda bir kabahat yok.
Tez zamanda bir yardim al gidisatin iyi degil.
Su dusunduklerin o minicik canliyi nasil etkiliyor acaba..

Bazen hayatın altı, üstünden daha iyidir. Bu insandan kurtulmaniz şart. Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm. Yavrulariniz en büyük destekciniz olacak emin olun.

[Qatafix, post: 37644303, member: 222791"]Kadincagiz iyi değil işte sağlıklı dusunemiyor belli ki hani empati? Hiç kolay şeyler değil şu an yaşadıkları. Lütfen biraz sağduyu[/QUOTE]

Sagduyu iyi hoşta sanki o bebek kendi var oldu onu yapan da onlar bebek bilse boyle düşünüldüğünü heleki boyle huzursuz ortama gelmek istemez.

Eşinizin yaptığı pisliklerin sorumlusu,karnınızdaki bebeğiniz mi?
Eğer hamile kalmasaydınız eşiniz bunların hiçbirini yapmıycaktı değil mi?
Hatta hayatınız eskiye oranla dahada iyi olacaktı dimi?

Değmeyen kocanızı sorumlu tutacakken,bebeğinizin size iyi gelmediğini söylüyorsunuz ya inanamıyorum.

Back