eşimle bu sıralar sorunlar yaşıyoruz ama ben yinede ona yılbaşı için hediye almak istiyorum...geçen yılbaşı bana tek taş yüzük almıştı..ben şimdi ne alsam acaba yardım edermisiniz ..ama şöyle imalı anlamlı bişey olsun istiyorum...
hadi kızlar akıl verin bana...
erkeğe hediye almak tam bir işkence hediye değilde hoş sürprizler yapabilirsin tatlım. mesela eşin işten gelirken ilk gittiği yer yatak odanız ise oryaa onun görebileceği yere notlar yazabilirsin. notlarla yönlendirebilirsin onu. sonunda seni bulmasını sağlayabilirsin. seni bulduğundada üzerinde şık bi kıyafet olmalı. nacizane fikrim tatlım. umarım abartmamışımdır
kızlar mortakı.com diye bi site var erkek arkadaşıma sevgililer gününde ikimizin baş harfleri olan bi kol düğmesi tasarlamıştım çok orjinal ve kalıcı bi hediye oldu onun içinde çok beğendi, sitede istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz bi göz atın derim :)
Hediye konusu genel olarak sıkıntılı. Hele erkek için. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum aslında o yüzden fikir edinmek için başlıklara bakıyorum sürekli. İlgi alanlarına yönelik hediyeler her zaman daha anlamlı oluyor sanırım.