- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- Konu Sahibi askrhpozitif
Hevesini kırmak istememde bende hoşlanmıyorum bu tarz hediyelerden.zevkini ögrenmişindir,illa farklı bişey olması Şart değil,yine Gömlek kravat vs alabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını diyecektim. Uğraşır didiniriz hmm bunu mu aldın ne işe yarayacak derler Ağlasam mı gülsem mi bilemedim Konu sahibi hanımcım siz yapın eşiniz bizimkilerden farklı olabilir.Erkekler boyle incik cincik seylerdense isine yarayacak seylere daha mutlu oluyor. Sevgili kitabi yerine bi gomlek kravat alsan daha cok sevinir mesela
bence guzel olur.. sonucta ona ozel hazirlanmis bi hediye.. kiymet bilen biriyse, cok hosuna gidecektir..Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum
Bence çok hoş bir fikir, eminim eşinizde çok beğenecek.Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum
Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum