eşime yapmak istediğim supriz çok mu çocuksu olur

Hevesini kırmak istememde bende hoşlanmıyorum bu tarz hediyelerden.zevkini ögrenmişindir,illa farklı bişey olması Şart değil,yine Gömlek kravat vs alabilirsin

pazar günü eşiminde doğum günü, aşk kitabını kknın yanda çıkan reklamlarında gördüm, ben çok istedim bunu almayı ama pahalı geldi bana, şu an düşünüyorum ne alsam diye.
bence hiç çocuksu değil eşimde çok beğenirdi. sen eşinin beğeneceğinden eminsen, parasıda sorun ne değilse hiç düşünme al kitabı.

Erkekler boyle incik cincik seylerdense isine yarayacak seylere daha mutlu oluyor. Sevgili kitabi yerine bi gomlek kravat alsan daha cok sevinir mesela
Aynısını diyecektim. Uğraşır didiniriz hmm bunu mu aldın ne işe yarayacak derler:KK53: Ağlasam mı gülsem mi bilemedim:KK48: Konu sahibi hanımcım siz yapın eşiniz bizimkilerden farklı olabilir.:KK45:

Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum
bence guzel olur.. sonucta ona ozel hazirlanmis bi hediye.. kiymet bilen biriyse, cok hosuna gidecektir..

Eğer yapmak istiyorsanız mutlaka yapmalısınız. Klasik hediyeler her zaman alınacak şeylerdir. Bu tür özel hazırlanmış hediyeler hep bir anı olarak kalır. Tarzı olsun ya da olmasın sizin düşünmeniz ve uğraşmanız yeter.

Ayrıca sizin içinde bir hatıra olur. Arada açıp okursunuz.

Erkek olsaydım hiç hoşuma gitmezdi böyle bir hediye. Şu halimle de pek hoşlanmam gerçi de sen bana bakma duygusuzum zaar

kendi fotoğraflarımızdan takvim yaptırıp özel günleri ayrıca işaretlemiştim hatta her ayda o ay çekilen fotoları denk getirmeye çalışmıştım (evlilik yıldönümünde düğün fotosu gibi)
sevgiliyken eşim ilk yıldönümümüzde bana bahsettiğiniz tarzda kendi eliyle bir kitap yapmıştı aldığım hediyeler içinde en sevdiğimdir :)

Ben erkeklerin böyle şeylerden hoşlanmadığı düşüncesine katılmıyorum. Düşünülmek, uğruna emek harcanması herkesin hoşuna gider. Hem niye çocukça olsun ki? Sen istiyorsun, yapmak mutlu edecek; yap öyleyse. İçinde niye kalsın ki?
Bu arada bu kitap fotoğraflarla hazırlanıyor değil mi? Güzel anıları herkes sever kadın erkek fark etmeksizin. :KK66:
Bizim de buna benzer bir notlu albümümüz var. İçinde bizim fotoğraflarımız var. Altlarında da o gün neler yaşandığı, o fotoğrafın çekiliş anı yazıyor. Çok güzel, çok seviyoruz. :))

Bende yaptırdım harika oldu cokta bayıldı duygulandi .20 sayfa falan hazırlamıstım tek tek sevgili kitabı sitesinden yazılarını kendim yazdım tasarlayabiliosun sitesinden.beraber yasadıgımız komik şeyleri vs hepsini yazdım resimleride uydurdum.güzel ve farklı birşey yaptır bence:)

Benim esim severboyle seyleri, maddi hediyeden cok bu tarz romantik hediyelere sevinir.
Siz de esinizi taniyorsunuzdur. Tanimiyorsaniz da; Bence onunla alakasiz kadinlardan yorum almak yerine, yapin bunu ki tepkisini gorun. Hayat arkadasiniZi daha yakinsan tanimis olursunuz.

Benim eşime göre çok çocukça
ama sizin eşinizin hoşuna gidebilir
siz daha iyi tanırsınız

Merhaba kizlar 1 yila yakindir evliyim bu zamana kadar eşime bi çok hediye aldım kazak saat vs gibi klişe olan hediyelerden zevklerimiz biraz esimle farklı mutlu oldu aldığım hediyelerden tabiki ama bu sefer kendim Biseyler yapmak istiyorum ve sevgili kitabi diye bisey gördüm benim çok hoşuma gitti ve kendim bunu hazırlamayı düşünüyorum internette hazırlayan siteler var ama kendim yapmak daha anlamlı olur diye düşünüyorum eşim bana boyle bisey yapsa bana çocukça gelmez ama netice erkekle kadın farklı yapidalar sizce bunu yaparsam eşime çocukça gelebilir mi gerçi eşim o kadar ugrasimamam mutlu olur sevinir bunu biliyorum ama erkek düşüncesi olunca tereddüt te kalıyorum
Bence çok hoş bir fikir, eminim eşinizde çok beğenecek.

bence çocuksu olur.
ille kendin yapmak istiyorsan atkı örebilirsin mesela: )

Bana nişanlım böyle bi hediye verse cok beğenmiş numarası cekerdim tabii kirmazdim onu ama aslaa hoşlanmazdim. Aksine irrite olurdum. Ama tabi bu kişiye göre değişir çok romantik ruhlu bir erkekse esin mutlu olabilir. Benim kafadaysa sacma gelir. Yani eşini tanımayan insanların bu konuda net bir cevap vermesi imkansız bence

X