eşime yalan söyledim

Bence buborclari kapatin ve esinize birsey demeyin ...
ve kesinlikle birdaha yapmayin.

Eşiniz haklı valla
Aynı şekilde bütün altınlar, paralar kayınvalideye gitse burası ayağa kalkardı
Ama kız tarafının ailesi olunca olabilir oluyor
Öyle küçük bi mebla gibi de durmuyor bu kadar zorlanıyorsanız

canım ok iyi anlıyorum seni.
borcun ne kadar?
ailen sana yardımcı olabilir mi?
kredi kartı falansa yapılandırmaya gidebilirsin.
borcunun meblagını söylersen daha sağlıklı fikir verebiliriz.

eşiniz sizden boşanmak isterse bunun sebebi, borçlanılan paranın miktarı veya bozdurulan altınlar değil ondan gizli iş çevirmenizdir... Bence durumu anlatın ve beraber bir çıkış yolu bulun, belki de evliliğiniz için bir sınav olacaktır bu. Dürüst davranıp, borç daha da büyümeden işin içinden çıkarsanız ilerideki yıllar evliliğiniz açısından daha güzel gidecektir. Şimdi borcu kapatsanız bile ileride duyması yine problem yaratabilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız tabii ki, sakin ve mantıklı düşünerek hareket etmenizde fayda var

Benim evlilikten anladığım onun ailesi senin senin ailende onun ailesi artık eğer bir sıkıntınız olduğunda eşinizle paylaşmadıysanız ve gizli bir iş çevirdiyseniz yanlış ama benim anladığım yazdıklarınızdan daha büyük sorunlar olduğu buda tuz biber son damla olucak gibi birşey anladım hemen 13 yıllık evliliği bitirmekten çocukların velayetinden bahsediliyor demekki siz sevgi saygıyı yitirmişsiniz tutnacak birşey kalmamış bir sorunda boşanma durumuna geliyo.

İş yerinizden ay ay küçük miktarlarla ödemek şartı ile avans alamaz mısınız ?
Eşinizin tavrı pek oturup ılımlı konuşacak bir kişilik değil belli ki

Sizin evliliğinizi sarsan sizin ve ailenizin tutumu olmuş. Evlenmiş insandan bu kadar beklenti niye. Sizde hatalısınız. Çocuklarınızın rızkını heba etmişsiniz.

Eşin anlayışlı biri olsa zaten saklamak zorunda kalmazdın.
Birşeylerden şüphelenimiş ki maaşına el koymuş.
Bu durumda yapman gereken alışverişlere sen gidip öyle para arttırmak. Meblağ büyükse bu da zor ...
Güne girsenizde olur.
Eşine de çok kızdım. Böyle tipler yüzünden insan ailesine yardım edemiyor.
O mu okutmuş seni.
Sen çalış o yesin..
Oh mis..
Sakın gerçeği anlatma bir çözüm yolu bulmaya çalış.

borcunuz ne kadar çok mu yüksek bi meblağ?
çok yüksek değilse başka bi arkadaşında dediği gibi işyerinden avans almaya çalışın eşiniz duymadan bu işi çözün

o bendim canım :)

Arkadasim bunca yil bitmeyen borcun sebebi ne? Bana bunun altinda baska bir sey var gibi geliyor. Beni boşar falan diyorsunuz. ? Paralari kötü yerlere mi harcadiniz yoksa.?

Arkadasim bunca yil bitmeyen borcun sebebi ne? Bana bunun altinda baska bir sey var gibi geliyor. Beni boşar falan diyorsunuz. ? Paralari kötü yerlere mi harcadiniz yoksa.?
Bunun altında benim gizli harcamalarımı örtüp naaşımı eşime verdiğimden dolayı borçlarımı ödeyemediğim için olan sızıntı dışında birşey yok borçlarında hep zamanında aileme yaptığım eşimden gizli desteğim

Neden ailenize destek verdiniz borca girecek kadar? Durumlari cok mu kötü?

evlenince bu ailelerle bağın kopması gerektiğini düşünmek ne saçma aile o elin adamı/kadını bırakabilir yani garantisi yok o zaman insan gene ailesine sığınır elbette yeri gelince maddi destek olunacak. bundan dolayı boşanmak isteyene de kapıyı göstermek gerekir.
hiçbir güç beni ailemden ayıramaz.
hele elin adamı için aileme tepki koyamam.
ha sizin borç meselesi de tasarrufla çözülebilir.

Ben sizin esinizin yerinde olsam ben de sizr güvenmezdim esimle ben bi aileyiz sonuc olarak ve benden gizli ailemizin parasini( siz kendi paraniz olarak goruyorsaniz orasi baska ama ortak kazanıyorsunuz sonucta) ailesini gondermesini yediremezdim kendime . ben bosa mi çalışıyorum essek gibi derdim herhalde. Bosanma konusuna gelince o konusa bilgim yok fakat cok zordakalirsaniz ozel mesaj atin avukat bir arkadasimla goruseyim bu konuyu

hayir çocukların yasi kucuk diye direkt anneye falan verilmiyor. Kim çocuklara her yonden daha iyi bakabilecekse ona verilir

Yani sen bosanmayi goze aldin oyle mi?
O altinlar zaten senindi de, kendi cocuklarinin rizkini vermeni anlayamiyorum. Deger mi bu kadar sıkıntıya?. Yardim et tabi ama bi olcusu olsun. Elinde avcunda ne varsa verirsen boyle olur. Kusura bakma ama hatalisin, kocani da sevmiyorsun ki boyle biseyi goze alabilmissin. En azindan ona da bi danissaydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…