Ama konu sahibinin eşini en iyi sizin anlamanız lazım bu durumda :)
Arkadaşlar o kadar bunalmıştım ki buraya içimi dökeyim dedim çok teşekkürler eşime çaktırmadan çözmem lazım yoksahiç toparlanmaz evliliğim ama nasıl kimseden destek alamıyorum ki maddi anlamda eşime sadece para konusunda mecburen yalan söylüyorum başka hiçbirşeyde gözüm yok Allah'ım onu çözsem altınları yerine koysam Tövbe bir daha yapmam yıllardır neler çekiyorum
aynen öyle oldu zaten borcu borçla kapatmaya çalışırken bu zor duruma düştüm aslında çok iyi bir yerde çalışıyorum düzenli iyi bir gelirim var kendi maaşım bana kalsaydı sadece birkaç ay hi,ç bu duruma düşmezdim
Daha önce de buna benzer konu açmış mıydınız?
Konu açan üye; ailesine yardım ettiği için çok fazla borçlandığını, borçları eşinin farketmesinden korktuğunu yazmıştı...
insanın ailesine yardım etmesi tabiki çok güzel bir şey.
öyle ufak tefek hediyeler, yardımlar belki eşlere söylenmeyebilir zaten büyük meblağlar olmadığı için tarafları da etkilemez.
ama sizin yazdığınız gibi yıllarca eşten gizli aileye yapılan büyük ödemeler (yıllarca ödeme yaptığınıza göre toplamda epey fazla bir para) gerçekten her iki taraf için de ciddi sıkıntı
Belki boşanma olmaz ama evliliğiniz ciddi yara alır
Arkadaşlar o kadar bunalmıştım ki buraya içimi dökeyim dedim çok teşekkürler eşime çaktırmadan çözmem lazım yoksahiç toparlanmaz evliliğim ama nasıl kimseden destek alamıyorum ki maddi anlamda eşime sadece para konusunda mecburen yalan söylüyorum başka hiçbirşeyde gözüm yok Allah'ım onu çözsem altınları yerine koysam Tövbe bir daha yapmam yıllardır neler çekiyorum
Bunun altında benim gizli harcamalarımı örtüp naaşımı eşime verdiğimden dolayı borçlarımı ödeyemediğim için olan sızıntı dışında birşey yok borçlarında hep zamanında aileme yaptığım eşimden gizli desteğimArkadasim bunca yil bitmeyen borcun sebebi ne? Bana bunun altinda baska bir sey var gibi geliyor. Beni boşar falan diyorsunuz. ? Paralari kötü yerlere mi harcadiniz yoksa.?
Bunun altında benim gizli harcamalarımı örtüp naaşımı eşime verdiğimden dolayı borçlarımı ödeyemediğim için olan sızıntı dışında birşey yok borçlarında hep zamanında aileme yaptığım eşimden gizli desteğim
hayir çocukların yasi kucuk diye direkt anneye falan verilmiyor. Kim çocuklara her yonden daha iyi bakabilecekse ona verilirHiç dürüstçe bir yaklaşım olamamış sizin ki.Ailenizin durumu çok mu kötü?Eşinize söyleseydiniz en başından belki o da yardım ederdi size.şimdi şöyle bir düşünüyorum da,
biz olunca taş üstünde taş koymayız vallahi şöyle yaptı böyle yaptı diye.
Çocukların velayetiyle ne alaka, çalışıyorsunuz işiniz falan varmış.Mahkemeden bir şey çıkmaz.Hele yaşları küçükse direk anneye veriyorlar diye biliyorum..