Boşanma aşamasına gelince ya da eş aldatınca dövünce öyle bir elin adamı olduğunu anlıyorsunuz ki.. zaten onlar da bizi elin kızı olarak görüyor. yoksa bu kadar pervasız davranabilirlermi?
mutlu evlilik demek eşe her seferde boyun eğmek değildir. hayat ne gösterir bilemezsin sonuçta ne kadar zamandır tanıyorsunuz ki onu ama aileniz en az 20 senedir sizinle.
ben görürüm. ailem zor durumda kıvranırken ben eh ne yapalım diye eşimin koynunda gönül eğlendiremem. ailem önceliklidir çünkü o eş aldatabilir dövebilir güvenemem ama aileme güvenirim.
eş karşıysa eşten gizli de yapılır yani eş dediğin kim ki elin adamı daha dünkü herif için seni bunca yaşa getirmiş aileye sırt çevrilirse orada sıkıntı çıkar. evlilikte çiftlerin bağı önemli ama bu aileyle de kopukluk yaşamak anlamına gelmez.
Kusura bakmayin ben eşimi elin adami olarak göremem o benim ailem. Eşimle durumumuz müsade ettiği sürece ailelere yardim ederiz ama elimizde yoksa yapacak bir şey yok. Yardim yapamiyoruz diye kopukluk olacaksa olsun. Sizin düşüncenize saygi duyuyorum. Benim eşim benden gizli bir iş çevirse çok zoruma gider ve güvenim sarsilir.
eş dediğin elin adamı mı??afedersiniz ama o "elin adamı" dediğiniz insanı koynunda yatıyoruz her gece nasıl söylersiniz böyle bir lafı? eş dediğin çekirdek aile yani ailenin temeli anne baba evlendikten sonra geniş aile kısmına giriyor ilkokul bilgilerinden de hatırlayacak olursak. eşini elin adamı olarak gören birinin de evliliğinin mutlulukla devam etmesinin mümkün olmadığına inanıyorum nacizane fikrim.
Burda tam tersi konularda okuduk, kocası hayırsız kardeşine eşin olurunu almadan para gönderiyor diye kocaya verdik veriştirdik. Ama kadın yapınca hayırlı evlat oluyor. Koca yapınca ne münasebet yardım edemez oluyo. Ben eminim senin kocan annesine beş kuruş verse ortalığı ayağa kaldırırsın sen.
Gidin annenize sorun bakalım eşi mi, yoksa kendi annesi babası mı. Evli misiniz bilmiyorum ama koynuna girdiğiniz bi adam elin adamı olamaz. Siz oturun aldatılmayı bekleyin.
Allah size kolaylık versin her an aldatılmayı ve dövülmeyi beklemekle hayat geçmez.
ben yeni sayılırım kim ne söyledi beni ilgilendirmez ama ben kadın olarak bir farkım olmalı sonuçta erkek bir yolunu bulur hayatını kurtarır ama biz daha dezavantajlıyız onlara göre. ailemle arama mesafe koyarsam bu bana zarar verir.
koynuna girmeyi amma mesele ettiniz o zaman boşananlar ne yapsın aaa koynuna girdim artık daha iflah olmammı dediniz. eminim burada aldatılan çok kadın vardır sorun bakalım onlar oturup kocam beni aldatsın diye bekliyorlarmıydı. bu sözleriniz onları çok kırmıştır eminim.
erkek milletine gözü kapalı güvenmeyeceksin. olay bu.