eşime yalan söyledim

Boşanma aşamasına gelince ya da eş aldatınca dövünce öyle bir elin adamı olduğunu anlıyorsunuz ki.. zaten onlar da bizi elin kızı olarak görüyor. yoksa bu kadar pervasız davranabilirlermi?
mutlu evlilik demek eşe her seferde boyun eğmek değildir. hayat ne gösterir bilemezsin sonuçta ne kadar zamandır tanıyorsunuz ki onu ama aileniz en az 20 senedir sizinle.

ben görürüm. ailem zor durumda kıvranırken ben eh ne yapalım diye eşimin koynunda gönül eğlendiremem. ailem önceliklidir çünkü o eş aldatabilir dövebilir güvenemem ama aileme güvenirim.

Gidin annenize sorun bakalım eşi mi, yoksa kendi annesi babası mı. Evli misiniz bilmiyorum ama koynuna girdiğiniz bi adam elin adamı olamaz. Siz oturun aldatılmayı bekleyin.

eş karşıysa eşten gizli de yapılır yani eş dediğin kim ki elin adamı daha dünkü herif için seni bunca yaşa getirmiş aileye sırt çevrilirse orada sıkıntı çıkar. evlilikte çiftlerin bağı önemli ama bu aileyle de kopukluk yaşamak anlamına gelmez.

Burda tam tersi konularda okuduk, kocası hayırsız kardeşine eşin olurunu almadan para gönderiyor diye kocaya verdik veriştirdik. Ama kadın yapınca hayırlı evlat oluyor. Koca yapınca ne münasebet yardım edemez oluyo. Ben eminim senin kocan annesine beş kuruş verse ortalığı ayağa kaldırırsın sen.

Nasıl bır aıle yapınız var anlamadım; neden eşinize açık olmak yerıne konuyu boşanmalara kadar getırıyorsunuz kı kusura bakmayında tum hataları sızde buldum sureklı yalan soyleyen. para kaçıran bır es bende ıstemezdım acıkcası onuda gectım durumu kurtarmak ıcın bır cabanız bıle yok aman boşarsa boşasın havalarına çoktan gırmıssınız bıle bu durumda soyleyeyım, eşiniz sizden boşanır sızınde ıstegınızle....

ne olursa olsun alıp karşınıza "pişmanım ama durum bu toparlayamadım şimdi düzeltmek istiyorum" deyin....koskoca insanlarsınız çocuk gibi davranmayın bence...

Demcacım önce sana sunu sormak istiyorum, akıl mı istiyorsun yoksa dertleşmek mi?

Akıl istiyorsan eğer, borcun ne kadar? Maaşın ne kadar? Altınlar ne kadardı? Kredi cekebilecek durumda mısın vs bi anlat biz de sana yardımcı olalım.

ben bu konuda bazı açıklar olduğunu düşünmeye başladım yani nasıl bir borç ki bu 15 senedir bitmedi
bi de ailen maddi durumunu biliyordur zaten daha fazlasını talep etmez diye düşünüyorum sen de paran oranında yardım edersin olur biter ama bu kadar altın bozduracak kredi borcuna girecek kadar nasıl bi yardım olabilir ki
ailenin borcu vardı onlara mı verdin yoksa sen başka harcamalar mı yaptın da şimdi açıklayamamaktan korkuyorsun

Bütün yorumları okumadım sadece sizin yazınızı okudum. Madem esinizden gizli ailenize yardım ettiniz ve bu zor duruma dustunuz şimdi de aileniz size yardım etmek zorunda. Bu kadar basit mi bir yuvayı yıkmak çok bencil gördüm sizi. Hatanizi kabul etmek yerine hala ben bu işten yara almadan nasıl siyrilirim derdindesiniz ve esiniz umurunuzda bile değil.

Konuştunuz mu eşinizle ? bence zaman kaybetmeden dallanıp budaklanmadan oturup konuşun

Kusura bakmayin ben eşimi elin adami olarak göremem o benim ailem. Eşimle durumumuz müsade ettiği sürece ailelere yardim ederiz ama elimizde yoksa yapacak bir şey yok. Yardim yapamiyoruz diye kopukluk olacaksa olsun. Sizin düşüncenize saygi duyuyorum. Benim eşim benden gizli bir iş çevirse çok zoruma gider ve güvenim sarsilir.

eş dediğin elin adamı mı??:KK57::KK57: afedersiniz ama o "elin adamı" dediğiniz insanı koynunda yatıyoruz her gece nasıl söylersiniz böyle bir lafı? eş dediğin çekirdek aile yani ailenin temeli anne baba evlendikten sonra geniş aile kısmına giriyor ilkokul bilgilerinden de hatırlayacak olursak. eşini elin adamı olarak gören birinin de evliliğinin mutlulukla devam etmesinin mümkün olmadığına inanıyorum nacizane fikrim.

Valla eşin ailesine gitseydi para şu an kadın annesinin evine dönmüş davayı da açmıştı
Ama kızın ailesi olunca olsun canım ailen için her şeyi yap gerekirse kocanı gözden çıkar koca dediğin ne ki kim oluyor
Bin koca bulunur aile bulunmaz ( Sanki adamın anne babası onun ailesi değil, adamı okutup büyütmemişler gibi)
Koca yapınca ama seni nasıl görmezden gelir, artık siz bi aile oldunuz önceliği sensin cık cık cık çok ayıp boşan hemen
Seni sömürüyorlar ne güzel dünya bu yedirme paranı, ayrıl o adamdan nasıl güvenicen
Valla ne diyeyim şaşırıyorum böyle çifte standarta

Nasil bir borcmus bu ode ode bitmemis.
Anlayamadigim aileye yardim icin mi bunca borcun altina girilmis? Sebep her neyse iste esten gizli yapilmasi cok yanlis olmus. Bunu bir adam karisina yapsa kadina, kocanin sana saygisi yok. Nasil guvenebilirsin bosan derdim. Birde bir seferlik bir durum degil, yillardir bu boyleymis.

Burda tam tersi konularda okuduk, kocası hayırsız kardeşine eşin olurunu almadan para gönderiyor diye kocaya verdik veriştirdik. Ama kadın yapınca hayırlı evlat oluyor. Koca yapınca ne münasebet yardım edemez oluyo. Ben eminim senin kocan annesine beş kuruş verse ortalığı ayağa kaldırırsın sen.

ben yeni sayılırım kim ne söyledi beni ilgilendirmez ama ben kadın olarak bir farkım olmalı sonuçta erkek bir yolunu bulur hayatını kurtarır ama biz daha dezavantajlıyız onlara göre. ailemle arama mesafe koyarsam bu bana zarar verir.

Gidin annenize sorun bakalım eşi mi, yoksa kendi annesi babası mı. Evli misiniz bilmiyorum ama koynuna girdiğiniz bi adam elin adamı olamaz. Siz oturun aldatılmayı bekleyin.

Allah size kolaylık versin her an aldatılmayı ve dövülmeyi beklemekle hayat geçmez.

koynuna girmeyi amma mesele ettiniz o zaman boşananlar ne yapsın aaa koynuna girdim artık daha iflah olmammı dediniz. eminim burada aldatılan çok kadın vardır sorun bakalım onlar oturup kocam beni aldatsın diye bekliyorlarmıydı. bu sözleriniz onları çok kırmıştır eminim.
erkek milletine gözü kapalı güvenmeyeceksin. olay bu.

ben yeni sayılırım kim ne söyledi beni ilgilendirmez ama ben kadın olarak bir farkım olmalı sonuçta erkek bir yolunu bulur hayatını kurtarır ama biz daha dezavantajlıyız onlara göre. ailemle arama mesafe koyarsam bu bana zarar verir.

koynuna girmeyi amma mesele ettiniz o zaman boşananlar ne yapsın aaa koynuna girdim artık daha iflah olmammı dediniz. eminim burada aldatılan çok kadın vardır sorun bakalım onlar oturup kocam beni aldatsın diye bekliyorlarmıydı. bu sözleriniz onları çok kırmıştır eminim.
erkek milletine gözü kapalı güvenmeyeceksin. olay bu.

Ailenle arana mesafe koymazsın ama kocanı da elin herifi diye göremezsin. O zaman baban da bi elin herifi. Anan de el kızı. Annen de babanın arkasından bir ton iş çevirsin el oğlu diye.

borcun miktarı neden söylenmiyor bize anlamadım bi türlü
kaç kere soruldu. Konu sahibi bi cevap verse fikirlerimiz olabilir.

X