Eşime ve kaynanama çok öfkeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl yolmus ki Van İstanbul arası bile uçakla 1saat 45 dakika hadi çevre illerden gelip bu havaalanları kullanacaksın Max Max Max 24 saat ki imkânsız Amaan gitmeye gönlüm yok sevmiyorum de daha saygı duyar buradaki üyeler ve sana yol gösterir.Yok şuydu yok buydu diye yan çizen insanları sevmez buranın ahalisi.

Düğün bu, insanlar mı size uyacak
Kesinlikle haksızsınız

Defalarca yaşadım Antep-Bursa arası hafta sonu yolculuğunu, amma dram yapmışsınız yaa bi de bayılın isterseniz. Tutturmuşsunuz bir uyku da uyku. Ne premses bünyeniz varmış. Gitmek istemiyorsanız daha aklıselim bahaneler bulun, bu saçma olmuş.

Uy,ki hastaiğimi varmı uykum da uykum diye carlamaşsin
Taaa üç gün araba yolculuğla geldim eşimin memleketine birde iki tane küçük çocukla.
Benim gibi binlerce gurbetçi böyle .
Noluyor yani ,evet pert oluyoruz uykusuz kalıyoruz geçti gitti...
Çok bencilsiniz çook ...
Tamam anlıyorum devlet memuru istediği gibi izin alamaz ama düğün yapan size göre de tarih bellirliyemez
Belki tarih ayarlamakta bilmediğin başka sorunları var .
Huzur bozmayın gidin kurtulun

Sordumu eşiniz nedenini ?niye 3 ayın içinde yapamiyorlarmiş ?
Bence bu çok önemli

Ay yorumlarınızı okurken daraldım, eşinize günah değil mi tabi huzurunuz kaçar kaçırırsınız…
Alt tarafı bir düğün üç gün uykusuz kalsanız da bir şey olmaz çocuk dediğiniz yorulunca sızar kalır…
Siz bahane yaratmaya çalışıyorsunuz ama kurtarmıyor bari gitmek istemiyorum keyfim istemiyor diyin geçin eşinize o gitsin..
Ne yolmuş arkadaş

Konuyu düzgün okumuyor sanırım kımse ben eşime git diyorum o kızımı alacagım diyor ben de kücücük cocugu 40saat uyutmadan alıp göturup gerı getıremezsn dyorum o benle inat edıyor mevzu bu
Yahu kalın 1 gün öyle dönün ne abarttınız,bende öğretmenim,müdüründen idari izin rica etsin 1 gün.
Kızın 1 gün okula gitmezse birşey kaybetmez.
Darlamayın kimseyi bu mevzu yüzünden.Bencilce düşünüyorsunuz

Konu sahibini elti kıskançlığı sarmış. Düğün, cenaze bunlar önemli toplantılardir. Pekala uykusuzluk da çekilebilir. Sadece imza dediğiniz şey az buz değil. Ayrıca memurların zaten böyle durumlar için mazeret izni hakları da var. Yorgunluktan ziyade buram buram kıskançlık kokuyor. Yolmuş bilmem ne o da bahanesi. Kendi aileniz olsa seke seke gidersiniz gözünüz yol mol görmez. Aman konu sahibi gitmiş, gıcık olduğum için yazdım yoksa içimde kalacaktı

Doğudaki evinize dönmeyin siz de 15 gün. Eşiniz gitsin görevine başlasın, sonra izin alıp nikaha gelsin. Zaten Batıda da kendi eviniz. Rahatınız bozulmaz. Kimsenin yanında kalmıyorsunuz. Böyle zamanlarda uykusuz kalınır, sonra alırsınız uykunuzu. Gelinin damadın anne babası işlerine göre ayarlar, etraf ayak uydurmaya çalışır. Böyledir yani. Kimse size gıcık olduğu için ters zaman belirlemez. İnanın o kadar mühim değilsiniz, kimse değil. Ağız tadıyla tatilinizi 15 gün daha uzatıp nikaha katılıp dönün, ne var bunda bu kadar hır gür çıkaracak. En güzel zamanlar. Sebebi güzel en azından, aileler cenaze düğün sebebiyle toplanır, ben düğünü tercih ederim. Siz de öyle yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…