• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime ve ailesine artık katlanamıyorum, ondan soğuyorum...boşanmak istiyorum

mervemelismiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
14
0
36
İçel Mersin
merhaba kk üyeleri.. herkesin derdine yardımcı olmaya çalışan bayanlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.

eşimle 1 bucuk yıldır evliyiz. artık sorunları kaldıramıyorum.

eşimle internetten tanıstık. benı görmeye defalarca memlekete geldı. sonra ben okuldan mezun olunca onun da isteği üzerine onun bulunduğu sehırde staj nıyetıne bır fabrıkada çalıştım. sonra iş teklifi gelmesı uzerıne orada hayatıma devam ettım. bu süreçte kucuk bır ev tuttum bır bayan ev arkadası da edındım. çalışma bır yandan devam ederken evlilik kararı için kendısını gözlemlemeye başladım. ailesi ile problemleri vardı..ilk başlarda herse cok guzel olmasa da her ilişkide böyle sorunlar olur dıye dusundum. 1 yıl sonra evlendık.işe yeni atılan eşim ve ben maddi durumumuz kiraya çıkmaya elvermediğinden kayınpederın apartmanında altlı ustlu oturmaya basladıık. olaylar o gunden sonra şiddetlenmeye başladı. eşim babasından küçük yaşta şiddet görmüş bana daha önce bahsetmedi. babasıyla anlaşamıyor. babasının maddi durumu iyi olmasına ragmen her seferınde bızden para istiyor, bizi sıkıştırıyor. eşim de sus parası verıyor. haliyle biz de ayın sonlarına doğru cebimizde bi kuruş kalmıyor....eşimle ayrı eve de cıkamıyoruz. bu sorunlar yetmezmiş gibi eşim stresli bir işte çalısıyor aksam eve 10 gb gelıyor bazen de sabaha karsı gelıyor. bıutun gun para dırdırını kayınpederden ve eşinden duyuyorum. eşim iş bahanesi ile mi bilmem onlardan kaçıyor. olan bana oluyor. benı hiç düşünmüyor. evde sanki bir vazo edasıyla duruyorum. cınsel yonden hayatımız da yok gıbı birşey.. bütün bunlara ek eşim beni dinlemiyor, anlamak mı istemiyor bilemiyorum. hakaret ediyor. kızıyor bagırıyor. ben evde ruh gbyım. onu istemıyorum. baska eve cıksak bıle iş yogunlugundan stresı eve getırecek yıne bana bagıracak sövecek... bırkaç defasında benım uzerıme yurudu yumruk attı.. ve hatta uzerındekı tişördü yırttı gözümün önunde korkumdan odaya kaçtım....boyle hayat sürer mı bılmıyorum ama...sorunlar uzerıme gelıyor. evlilik bu mu?

kayınpederın bolluk ıcınde bızı sıkıştırıp huzursuz etmesı, yetmemıs gıbı benım maasımı da ıstemesı, eşimin bana saygısını yıtırıp uzerıme yurumesı ve o hareketlerı...

evlilik böyle olmamalı... ne yapacagım elimde kanıt da yok boşanmam ıcın..tavsıyesı olan var mı.... eşime aıle terapistini önerdim kabul etmedı defalarca konustum bu boyle gıtmez dedım. her gun sabahtan aksama çalısıyor... evde daralıyorum dıyıp gecenın bı vaktı arabasına atlayıp arkadaslarına gıdıyor... yatakta aramızda 1 metre mesafe ve ben artık kaldıramıyorum...

Hayırlı akşamlar eşinizin bu durumu babasından şiddet gördügü için böyle peki boşanmak istiyorsunuz eşiniz size yumruk attıgı zaman bir darp raporu alsaydınız keske peki çocugunuz varmı?

Boşanmak için,elinde kanıt olmasına gerek yok ki...
Şiddetli geçimsizlikten boşanabilirsin.
İllaki darp filan göstermen gerekmez.

Boşan demek zor ama mutsuzluğun buradan açıkça okunuyor.
Fazla tanımadan,geleceği çok düşünmeden aşk evliliği yapmışsın.
Tek sorun ailesi olsaydı üstesinden gelmek daha kolay olurdu ama şiddet ve ilgisizlik var diyorsun.
Allah yardımcın olsun.

bence bu adam aile baskısı altında. ikinizde çalışıyormuşsunuz çift maaş var. bir gece konduya da olsa taşının derim. belki de bu insan sıkıntılı ortamdan uzaklaşırsa sakinleşir. normale döner. allah ikinizinde yar ve yardımcısı olsun.

Orion7nin dedigi benim de aklima geldi. Yani babasina verdiginiz parayi kiraya verin, tek oda olsun, gecekondu olsun, heryer ordan iyidir.
İnsan bosanmak istiyorum diyor ama bosanmak ta aslinda zor. Allah hayirlisini versin.

iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. eğer evlenirsem sağlığım yerinde olsun huzurum kocamla çoluğumla çocuğumla beraber olayım yeter. ne saray ne han umurumda değil bi lokma tatlı ekmeğim olsun, ailemle mutluluğum olsun yeter:))

kanıta ne gerek var...
al karşına anlat durumu..
sonra açarsın davanı.....
allah yuardım etsin...
sana vurması çok çok çirkin..
kaldıramaman çok normal...

arkadaslara katılıorum bende, ayrı eve cıkın. bosanmadan once azda olsa bıraz çabalamak lazım. farklı yollar denemek lazım. yıne olmazsa, ben bosanmadan once yapıcagımı yaptım ama olmuo dersın, vıcdanın rahat eder en azından... A'ya B'ye verıcegınız parayı ev sahıbıne verın daha ıyı..

Bence boşanmaya karar vermeden önce ayrı eve taşının...Düşünceleriniz aynı kalırsa ayrılabilirsiniz...
kocanla baş başa bir evlilik süreci geçirmeden son kararını verme derim...

iki gönül bir olursa samanlık seyran olurmuş kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. eğer evlenirsem sağlığım yerinde olsun huzurum kocamla çoluğumla çocuğumla beraber olayım yeter. ne saray ne han umurumda değil bi lokma tatlı ekmeğim olsun, ailemle mutluluğum olsun yeter:))

Evli olup ta bu cümleleri kuran çok azdır.. sanırım bekarsın :)
bende evli değilim ama sanırım her evlenecek genç kızın hayali bunlardır...

cevaplarınız ile bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. bakın bu saat olmuş eşim hala yok ortada. ben ise evdeyım. gelince ne yapıcam ....

kiraya cıkıp bır de orda dene dıyen arkadaslar... yalnızlıgım orda da devam edecek. ve babası yıne oglundan para ıstıcek o da verıcek...

konusulmuyor kı kendısı ıle kaçıyor hep sorunlardan, herseyden.. mutluluktan bıle kaçıyor....

herhalde her yataga gırıp de dırekt sıze bana dokunma cok yoruldum dıyen kocalarınız yok... ozel yaşam da sıfır... gecımsızlık diz boyu...

boşanmayı dusunmekte haksız mıyım?

:((((((

nasıl boşanılır onu da bilmiyorum :(((

Hayırlı akşamlar eşinizin bu durumu babasından şiddet gördügü için böyle peki boşanmak istiyorsunuz eşiniz size yumruk attıgı zaman bir darp raporu alsaydınız keske peki çocugunuz varmı?

vurduğu yer 2 gun sonra morardı.. o saatten sonra darp raporu alınır mı... bilemıyorum. tek yaptıgım sey o gun hıckıra hıckıra aglamak...o da aglama dıyordu tepemde...

Belkide babasi zaten siz ayri eve cikamayin diye elinizdeki paralari aliyordur.
Esiniz babasinin karsisindaki ezikligini atamadigi icin karsi cikamiyor anlasilan.
Acisinida sizden cikariyor, cikaracak ta .
Bir erkek el kaldirdi mi gerisi gelir.
Hicbir kadin bosanma lafini kolay kolay etmez.
Sitede nice arkadas siddet gordugu halde ayrilmamak icin kendine bahaneler yaratiyor.
Butun mesele bu konuda kararli misiniz.

bu ne yahu her gün bir şiddet olayı yazılıyor buraya :41:
ben evli değilim. evli olup öyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum ama sineye çekemezdim sanırım.
Allah kahretsin şiddet uygulayanları! çok sinir oluyorumm çook

sana da Allah yardım etsin arkadaşım. diyecek bir şey bulamıyorum. umarım huzura kavuşursun.

Canım çok üzüldüm durumuna :( eşin babasından şiddet gördüğü için malesef psikolojisi normal değil. Bunuda sana yanstıyor sana yumruk atması hatalı olduğu halde başında durup sana ağlama demesi çok incitici durumlar. Bence iyice düşün boşanma olayında ailenin desteğini de al. Ailenle konuş bu durumu. Bana düzelecek gibi gelmiyor ama şöylede bir durum var annem babamla ilğili konuştuğu zaman baban evliliğimizin ilk yıllarında çok kötüydü. Kız kardeşine hamile olduğum zamanda dayak yedim eve çok geç gelirdi filan der. Ama şimdi çok değişti diyor. Gerçektende öyledir. Annemin agzının içine bakar ona danışmadan hiç birşey yapmaz. Çok iyi bir baba ve kocadır. Hep babam gibi bir kocam olsun derim ama buda binde bir örnek olabilir. Yani sana katlan belki degişir derim. Herif daha beterde olabilir değişebilirde.. Bence sen ne istiyorsun onu iyice belirle sonrada bir boşanma avukatına danış o sana yol gösterir. Ama çok üzüldüm bunu bil sanırım ailendende uzaksın bu da kötü

Evli olanlar durumun böyle olmadığını bilir. Hem çok beklenti içinde olmazsınız , hem çok fedakarlık yaparsınız hem de karşı taraf ve ailesi bunu görmez birçok haksızlık eder. En azından yediğiniz bir lokma olmasın. İşi iyi olan bir insan muhtemel ki en azından çalışkandır. İnsanların yürekleri , ahlakları , insanlık ları evlenmeden belli olmadığı için Allah kolaylık versin yeni evleneceklere.

cevaplarınız ile bana destek olduğunuz için teşekkür ederim. bakın bu saat olmuş eşim hala yok ortada. ben ise evdeyım. gelince ne yapıcam ....

kiraya cıkıp bır de orda dene dıyen arkadaslar... yalnızlıgım orda da devam edecek. ve babası yıne oglundan para ıstıcek o da verıcek...

konusulmuyor kı kendısı ıle kaçıyor hep sorunlardan, herseyden.. mutluluktan bıle kaçıyor....

herhalde her yataga gırıp de dırekt sıze bana dokunma cok yoruldum dıyen kocalarınız yok... ozel yaşam da sıfır... gecımsızlık diz boyu...

boşanmayı dusunmekte haksız mıyım?

:((((((

nasıl boşanılır onu da bilmiyorum :(((

durumun tabıkı cok uzucu ama yapabılıcegın tek sey ılk once esını tehtıt et bence eger konusamazsak anlasamazsak aılemın yanına gıdıcem dersen beklı senınle konusmaya oturur ve uzlasma saglıyabılırsınız.

tasınsanızda para ısterler demıssın kıraydı alısverıstı elektırık su derken esın en fazla ıkı ay verır sonra yetıstıreeyınce parasını vermemeyı ogrenır .

vurduğu yer 2 gun sonra morardı.. o saatten sonra darp raporu alınır mı... bilemıyorum. tek yaptıgım sey o gun hıckıra hıckıra aglamak...o da aglama dıyordu tepemde...

evet alırsın dıye bılıyorum daha once neden gelmedın derlerse esımden korktum dersın ama boyle morarıncada agrılarım cok oldu gelmek zorunda kaldım dersın.

Arkadasim ne duymak istedigini anlamadim acikcasi. Kendin yazmissin bosanacagim demissin bitmis hersey bize bisey kalmamis.
Gaz istiyorsan ihtiyacin yok gibi guclu bir kadina benziyorsun. Birlikteligin evlilikten zaten cikmis sende farkindasin def et gitsin! Kokune kibrit suyu boylelerinin!:47:

canım eşinle konuşş,,böle devam etmiceğinii ya çözüm yolu arayalım de yada boşanalım de...boşanma konusunu aç istersen aşine..belki kendine gelirr.

Back