- 24 Nisan 2019
- 20
- -21
-
- Konu Sahibi Sevde8glnur67
AnlamadımHatalar silsilesi
Arkadaşlar bana birşey söyleyin artk cok bıktım eşimle aram ztn çok iyi degılken herşey üst üste gelku2 yaşında bir oğlum var emzirme sürecını tamamlamaya çalışıyorum memeyı bıraktık 2 . Günümüzde çocuk zten zorlanıyor zor bır süreç yasıyor bende olabldgnce musama göstermeye calısıyorum neyse eşim ben ve oğlum akşam oturmuş çay ıcıyorduk yanına bıseyler koydum vs oğlum tabı onları aldı çayın ıcıne attı aldı elını saldırdı suya attı falan benm artk stresden ve sabırdan sınırlerım bozuldu gülmeye basladım oğlumu kesınlıkle onaylamıyorum ama tutamadım o an sonra ciddiyetle uyardım yapma vs dıye eşim de sinirlendi yavaş bı tokat attı oğluma bende napıyosun sen falan dıye cıkıstım oda bana kızdı sen önünden gulersen oda oyun zannneder diye haklı ama dedıgım gibi bende zor bı süreçten gecıyorum emzrımeyi kestım bütün gün nazıyla ugrastım ztn ve o an sinir boşalması yaşadım güldüm napıyım sonra bıda aynı şey olunca eşim tekrar bıraz daha sert bı tokat attı bebegıme bende tutamadım kendımı üstüne yürüdüm agzıma geleni saydım bı Tokat'ta ben ona vurdum hafıfce sonra oğlumu aldım başka odaya gttık. Bıraz sakınlesınce gıttım esımden özür dıledım yuzıne tokst attım ıcın özür dılerım gerçekten pişman oldum ama tutamadım kendımı sen oğluma öyle vurunca falan dedım kaç kere yüzüne vurma dedım sana dedım oda pişman olma dedi barısmadı sarıldm kollarımı cektı odaya allah askınıza benmı hatalıyım burda artk delircem bebek daha sen vursan ne anlıcak böyle terbiye etcenı sanıyo işte özür dıledigim halde barısmadı haklı olduğumu bılıyorum yınede erkeklık gururu sonunda tokat attım o benım eşim diye gidip özür dıledım yıksa yaptıgını asla onaylamıyorum buna rağmen bana böyle yaptı artk bu evlılıkten çok bunaldım
Öyle demıyor ben öyle düşündüm sonuçta haklıylen haksız duruma düşmemek için benımde aynı seyı yapmamam lazımdıİki yaşında ki bebeğe iki kez neye göre kime göre hafif bilmiyoruz Tokat atıyor eşiniz.
Sizde ona atıyorsunuz . Sonra sarılıp özür diliyorsunuz . O da erkeklik gururu diyip affetmiyor falan .
Pardon siz iyi misiniz ?
Çocuğuma vuran eli var yaaArkadaşlar bana birşey söyleyin artk cok bıktım eşimle aram ztn çok iyi degılken herşey üst üste gelku2 yaşında bir oğlum var emzirme sürecını tamamlamaya çalışıyorum memeyı bıraktık 2 . Günümüzde çocuk zten zorlanıyor zor bır süreç yasıyor bende olabldgnce musama göstermeye calısıyorum neyse eşim ben ve oğlum akşam oturmuş çay ıcıyorduk yanına bıseyler koydum vs oğlum tabı onları aldı çayın ıcıne attı aldı elını saldırdı suya attı falan benm artk stresden ve sabırdan sınırlerım bozuldu gülmeye basladım oğlumu kesınlıkle onaylamıyorum ama tutamadım o an sonra ciddiyetle uyardım yapma vs dıye eşim de sinirlendi yavaş bı tokat attı oğluma bende napıyosun sen falan dıye cıkıstım oda bana kızdı sen önünden gulersen oda oyun zannneder diye haklı ama dedıgım gibi bende zor bı süreçten gecıyorum emzrımeyi kestım bütün gün nazıyla ugrastım ztn ve o an sinir boşalması yaşadım güldüm napıyım sonra bıda aynı şey olunca eşim tekrar bıraz daha sert bı tokat attı bebegıme bende tutamadım kendımı üstüne yürüdüm agzıma geleni saydım bı Tokat'ta ben ona vurdum hafıfce sonra oğlumu aldım başka odaya gttık. Bıraz sakınlesınce gıttım esımden özür dıledım yuzıne tokst attım ıcın özür dılerım gerçekten pişman oldum ama tutamadım kendımı sen oğluma öyle vurunca falan dedım kaç kere yüzüne vurma dedım sana dedım oda pişman olma dedi barısmadı sarıldm kollarımı cektı odaya allah askınıza benmı hatalıyım burda artk delircem bebek daha sen vursan ne anlıcak böyle terbiye etcenı sanıyo işte özür dıledigim halde barısmadı haklı olduğumu bılıyorum yınede erkeklık gururu sonunda tokat attım o benım eşim diye gidip özür dıledım yıksa yaptıgını asla onaylamıyorum buna rağmen bana böyle yaptı artk bu evlılıkten çok bunaldım