Eşime tokat attım

Kocanın bebeğe vurması zaten bambaşka bir olay da senin de kalkıp kocana Tokat atman hata Hatayi yanlış yanlışı doğruyor bu çocuk bu evde nasıl doğru bir psikoloji ile büyür bilemiyorum açıkçası Allah korusun benim kocam böyle bir şey yapsa ki bizim çocuğumuz gördüm hayatta gördüm en şımarık ve en hareketli çocuk kalkıp kocama üstüne Yürüyup Tokat atmam açıkçası evet bağırırım çağırırım belki günlerce konuşmam ama senin yaptığın şiddetin de onun yaptığından bir geri kalır tarafı yok bana kalırsa Bebek babasını adam da seni affetmemesi lazım 🥴

Adam kalkıp 2 yaşındaki bebeğinize iki kez tokat atıyor ve hala derdiniz kocanın gönlünü eylemek. Ben cidden bazı kadınların koca aşkını anlamıyorum. Gidip ayaklarına kapanın affeder sizi “kocanız”. Şiddet gören bebeğinizde umarım ailesini rol model alarak topluma kazandırılmaz. Biri güler biri tokatlar çocuğu ruh hastası edeceksiniz el birliği ile ama boşverin yapışın kocanıza koca çok önemli.

Kocanın bebeğe vurması zaten bambaşka bir olay da senin de kalkıp kocana Tokat atman hata Hatayi yanlış yanlışı doğruyor bu çocuk bu evde nasıl doğru bir psikoloji ile büyür bilemiyorum açıkçası Allah korusun benim kocam böyle bir şey yapsa ki bizim çocuğumuz gördüm hayatta gördüm en şımarık ve en hareketli çocuk kalkıp kocama üstüne Yürüyup Tokat atmam açıkçası evet bağırırım çağırırım belki günlerce konuşmam ama senin yaptığın şiddetin de onun yaptığından bir geri kalır tarafı yok bana kalırsa Bebek babasını adam da seni affetmemesi lazım 🥴

Kalkıp kocasına vuran, bu çocuğa ne kadar sabırlıdır hiç bilemedim. Hepsinin yaptığı yanlış. Allah o bebeğin yardımcısı olsun. Çok şanssız anne, baba yönünden. 10-0 geride umarım iyilerle karşılaşır, güzel bir hayatı olur.

Esinizi tokatlamaniz elbette dogru degil, ama yalan yok esim ogluma iki kere göz göre tokat atsa bende kendimi tutmam. Bütün gün siz ugrasmissiniz beyefendi degil. Magra ayisi taktiklerini de kendine saklasin

İkinizde de iş yok kusura bakmayın.
Kaç kere yüzüne vurma demişsiniz ya,vurma izni olan yerler neresiydi size göre?
Siz de ona vurmuşsunuz ya anlamıştır ki aa şiddet kötü diye.
Nerde görülmüş şiddetin kötü olduğunu şiddetle anlatmak.
Anlatacaksanız da iyi bir parçalar sonra kapının önüne koyarsınız ki bir daha yapmasın,yapamasın

Arkadaşlar bana birşey söyleyin artk cok bıktım eşimle aram ztn çok iyi degılken herşey üst üste gelku2 yaşında bir oğlum var emzirme sürecını tamamlamaya çalışıyorum memeyı bıraktık 2 . Günümüzde çocuk zten zorlanıyor zor bır süreç yasıyor bende olabldgnce musama göstermeye calısıyorum neyse eşim ben ve oğlum akşam oturmuş çay ıcıyorduk yanına bıseyler koydum vs oğlum tabı onları aldı çayın ıcıne attı aldı elını saldırdı suya attı falan benm artk stresden ve sabırdan sınırlerım bozuldu gülmeye basladım oğlumu kesınlıkle onaylamıyorum ama tutamadım o an sonra ciddiyetle uyardım yapma vs dıye eşim de sinirlendi yavaş bı tokat attı oğluma bende napıyosun sen falan dıye cıkıstım oda bana kızdı sen önünden gulersen oda oyun zannneder diye haklı ama dedıgım gibi bende zor bı süreçten gecıyorum emzrımeyi kestım bütün gün nazıyla ugrastım ztn ve o an sinir boşalması yaşadım güldüm napıyım sonra bıda aynı şey olunca eşim tekrar bıraz daha sert bı tokat attı bebegıme bende tutamadım kendımı üstüne yürüdüm agzıma geleni saydım bı Tokat'ta ben ona vurdum hafıfce sonra oğlumu aldım başka odaya gttık. Bıraz sakınlesınce gıttım esımden özür dıledım yuzıne tokst attım ıcın özür dılerım gerçekten pişman oldum ama tutamadım kendımı sen oğluma öyle vurunca falan dedım kaç kere yüzüne vurma dedım sana dedım oda pişman olma dedi barısmadı sarıldm kollarımı cektı odaya allah askınıza benmı hatalıyım burda artk delircem bebek daha sen vursan ne anlıcak böyle terbiye etcenı sanıyo işte özür dıledigim halde barısmadı haklı olduğumu bılıyorum yınede erkeklık gururu sonunda tokat attım o benım eşim diye gidip özür dıledım yıksa yaptıgını asla onaylamıyorum buna rağmen bana böyle yaptı artk bu evlılıkten çok bunaldım
Sizin olay çok başka. Anne baba akraba mı sizin?

Kalkıp kocasına vuran, bu çocuğa ne kadar sabırlıdır hiç bilemedim. Hepsinin yaptığı yanlış. Allah o bebeğin yardımcısı olsun. Çok şanssız anne, baba yönünden. 10-0 geride umarım iyilerle karşılaşır, güzel bir hayatı olur.
Ve adamın da o tokat'a hiçbir şey dememesi de garip çok tuhaf bir aile gördüm ya

Arkadaşlar bana birşey söyleyin artk cok bıktım eşimle aram ztn çok iyi degılken herşey üst üste gelku2 yaşında bir oğlum var emzirme sürecını tamamlamaya çalışıyorum memeyı bıraktık 2 . Günümüzde çocuk zten zorlanıyor zor bır süreç yasıyor bende olabldgnce musama göstermeye calısıyorum neyse eşim ben ve oğlum akşam oturmuş çay ıcıyorduk yanına bıseyler koydum vs oğlum tabı onları aldı çayın ıcıne attı aldı elını saldırdı suya attı falan benm artk stresden ve sabırdan sınırlerım bozuldu gülmeye basladım oğlumu kesınlıkle onaylamıyorum ama tutamadım o an sonra ciddiyetle uyardım yapma vs dıye eşim de sinirlendi yavaş bı tokat attı oğluma bende napıyosun sen falan dıye cıkıstım oda bana kızdı sen önünden gulersen oda oyun zannneder diye haklı ama dedıgım gibi bende zor bı süreçten gecıyorum emzrımeyi kestım bütün gün nazıyla ugrastım ztn ve o an sinir boşalması yaşadım güldüm napıyım sonra bıda aynı şey olunca eşim tekrar bıraz daha sert bı tokat attı bebegıme bende tutamadım kendımı üstüne yürüdüm agzıma geleni saydım bı Tokat'ta ben ona vurdum hafıfce sonra oğlumu aldım başka odaya gttık. Bıraz sakınlesınce gıttım esımden özür dıledım yuzıne tokst attım ıcın özür dılerım gerçekten pişman oldum ama tutamadım kendımı sen oğluma öyle vurunca falan dedım kaç kere yüzüne vurma dedım sana dedım oda pişman olma dedi barısmadı sarıldm kollarımı cektı odaya allah askınıza benmı hatalıyım burda artk delircem bebek daha sen vursan ne anlıcak böyle terbiye etcenı sanıyo işte özür dıledigim halde barısmadı haklı olduğumu bılıyorum yınede erkeklık gururu sonunda tokat attım o benım eşim diye gidip özür dıledım yıksa yaptıgını asla onaylamıyorum buna rağmen bana böyle yaptı artk bu evlılıkten çok bunaldım
Ben eşime derim ki , eğer bir gün kızımıza vurusan bosanirim.Buyuk konuşmak istemiyorum yine de ama şu an böyle düşünüyorum

Bide gidip senmi özür diledin küçücük bebeğe vuran adam olamamış varlık çocuğunu koruduğu için özür dileyen aptal bi anne pişman olmuş bide benim eşim bir kere çocuklarımıza sesini bile yükseltmedi ki tokat attı diyorsunuz ne iğrenç aileler var böyle beyniniz yanmış sizin bebeğe yazık sizin anneliğiniz batsın ortalıkta ben anneyim diye gezinmeyin zavallı mide bulandırıcı insanlarsınız sadece

Çocuk büyütmek ve çocuğu disiplin etmek konusunda bu kadar farklı düşünen insanların çocuk büyüyene kadar evliliği yürütmesi zor.Konudaki çocuk çok ufak ki büyük bile olsa tokat bı eğitim şekli değildir.Sizin eşinize tokat atmanız ise yani bunada elinize sağlık diyemem
İstemediğim hareketleri yapan cocuguna bunun yanlış olduğunu nasıl anlatabilirim basit elini tutup yavaşça dikjatini başka yöne çekerek oyuncak olur müzik olur resimli birşey olur çaydan dikkatini uzaklastirsaniz sorun kalmazdı.Getci olay aniden arka arkaya olmuş gene bir birikim gene bir egitim tarzında farklı düşünen iki eş.Esiniz duble hatalı ona tokat atarak kafasını düzeltmek sadece bir sonraki tokadı belki sizin yemenizle sonuçlanır.Bu şiddet silsilesi çok çirkin olmuş.Onun bebeği tokatlamasida çözüm değil ve kabul edilemez bir saçmalık sinir bozucu sizin ona tokat atmanız ve sonrasida aranızdaki saygıyı bitirmek devamı gelirse bu tarz olayların evliliğiniz çok sürmez çift taraflı destek almanızı öneririm hem çocuğun ruhsal gelişimi hemde çift olarak sizin tepki verme hatalariniz yönünden.Dayagi haketmis demek haklı bile olsanız süreci bayagilastirmaktan başka işe yaramaz

Yüzüne vurma dediğinize göre daha önce de dövdü babası. Ve size göre de aslında vücuduna vursa sorun yok? Gidip bir de özür dilediniz?
Ahh ahh bebeğime kavuşmak için 4 kez tüp bebek tedavisi gördüm ben. Karnım artık mosmor delik deşikti iğne vuracak yer bulamıyordum. Allah hakedene versin

O sert tokatta umarım kulağına falan bir şey olmamıştır bebeğin.
Bebek ya o, kafa tası yetişkin seviyesinde değil. Bir tokat bebeği öldürebilir, kalıcı hasar bırakabilir.
Gerçekten iyi misiniz siz? Adam iki kere tokat atmış, yüzüne vurma dediğinize göre şimdiye kadar kaç kere vurmuştur Allah bilir.
Ne zaman bir anne gibi davranmayı düşünüyorsunuz? Hala birinin karısı gibi davranıyorsunuz, ne zaman anne gibi davranacaksınız?

X