Eşime tokat attım

Özgüvensizlik.
Bir insan söylediğinden, yaptığından, yapmadığından, düşündüğünden eminse kendini kisa bir sorgulamadan sonra yargilamaz.
Hatayı her konuda kendinde aramaz (bulmaz).
Eminim çocukluğunuz konudaki yavrununki gibi geçti. Sacma sapan aksiyon ve reaksiyonlara maruz kaldiniz ve iç dengeniz/ tartiniz bozuldu.

Gazetelerde haberlerde gördüğümüz, çocuğa işkence eden döven adamları koruyan kollayan hep bir kadın var geride. Ya nasıl kimse fark etmemiş, komşular hiç mi ses duymamış diye soruyoruz ya, işte karıları kapatıyor izlerini. Kocası sevgilisi bırakıp gitmesin diye bizzat kendileri çocuk bulup getirenleri bile biliyoruz. Adama kaç defa demiş ki çocuğun yüzüne vurma. Sırtına kafasına koluna bacağına vurabilir, o bölgelerde sorun yok çünkü dışarıdan bakınca anlaşılmayacak yerler. Uzun kollu ve pantolon giydirirsin, saçını kısa kestirmezsin kimse anlamaz çocuğun aldığı darbeleri. O sarıldığınız özür dilediğiniz kocanız inşallah sizi terkeder de kocasız kalırsınız. Çocuğa her vurduğunuda tekrar tekrar elleri kırılsın. Kadına bak sinirlerimi zıplattı, kaç defa yüzüne vurma demiş. 2 yaşındaki bebek hangi sıklıkta dayak yiyorsa artık.

Hızımı alamadım size de ağır yazacağım, inşallah birisi fark eder, şikayet eder de alırlar o çocuğu sizden. Çocuğumu sistematik dövecek, yüzüne üst üste tokat atacak ve o adamı evden kovmayacağım ha! Eşim bırak vurmayı bağıramazdı bile. İnsan gibi konuşacak anlatacak izah edecek. İnsan değil vahşi hayvan gibi davranacaksa defolsun gitsin dağda yaşasın. Sizi de alsın yanına, belki merhametli biri bakar büyütür çocuğu.

Neden özür diliyorsunuz yahu! Ellerime sağlık demen lazımdı.
Eşin çocuğundan özür diledi mi?
Yok. Neden? Çünkü o çocuk sizin malınız. Döversiniz de seversiniz de.

Kocana tokat attığın için haklıyken haksız olmadın, gidip özür dilediğin için haklıyken haksız pozisyonuna düştün.
Kocanın nazını kabul etmemesini okuyunca hepten sinirim bozuldu ya.

2 yaşında çocuğa tokat atmak nedir ben en çok buna takıldım adam tokat attığı için kendi kendini yemesi gerekiyor şuan sizin tokat attığınıza mı takıldı şuan onun vicdan yapması lazım

Katılıyorum. Herkes gülünmesine takılmış ama konu sahibi zaten konuyu yazarken yanlış olduğunu istemeden yaptığını da belirtmiş. Zaman zaman her konuda doğru tepkiler veremiyoruz, gülme eylemi de bunlardan biri.

Beyefendi sigarayı bırakmasının 2. gününde olsa ortalığı cehenmeme çevirir.

Zavallı bebek meme bırakmanın 2. gününde, ağlayıp olay bile çıkarmamış oyun oynuyor, keşfediyor sadece.

Eşek babası katlanamamış ve 2 kez tokat atmış 2 yaş çocuğuna.

Başta bizim gibi düşünüp sonra kutsal pipisi incinmesin, erkekliğine zeval gelmesin diye özür diliyorsun.

Kocam kocam diye ölecek bazılarınız. Aman bir daha sevişmez falan sizinle. Neme lazım gönlünü al, huzuru başkasında bulmasın.

Onun oğlunuza tokat atması sizin ona tokat atmanızdan çok daha yanlış bir hareket. 2 yaşındaki bebeğe tokat mı atılır ya üstelik ikinci seferinde size inat bilerek vurmuş

Maddi durumunuz olmayabilir psikolojik sorunlar olabilir yanlış evlilik yapmış olabilirsiniz hayattan bunalmış olabilirsiniz, herşey insanlar için.
Ama böyle aklınıza estikçe 2 yaşındaki bebeği dövecek ve bunu normalleştireceksiniz, Evlat edinmek için odasını vs sini hazır edip telefon başında bekleyen o kadar çok aile var ki. Ona hakettiği yuvayı siz veremeyecekseniz başkasının vermesine engel olmayın. Çünkü anlıyorum ki yavrunuz büyüdükçe şiddet artacak, kol bacak kırmaya gidecek. Öyle olmasa bile kalbi yaralı olacak. Ve siz geç kaldıkça onun mutlu bir yuvaya kavuşma ihtimali de azalacak. Bir düşünün.

Dün geceden beri girmemiş henüz okumamistir. Nedense okuyunca buraya pişkin bir cevap yazacakmis gibi bir his var içimde. Ne biçim annesin diyenlere falan atarlanmalı biseyler yazar. Çocuğuna vuran adamdan özür dileyen kadından herşeyi beklerim şahsen.

Haketmiş. El kadar çocuğa tokat mı atılır ?
Üstelik daha önce de uyarmışsınız , çocuğuma vurma diye.
Özür de dilemeseydiniz g*tü kalkamasaydı.

Siz nasıl bir ailesiniz ya o sabiye yazık gerçekten. Biri çocuk döver diğeri sinir harbinde ne güldüğü ne dövdüğü belli. Sinirlendiğinde çocuğu da dövecek misin ? Kocan desen zaten maço ayı. Allah o çocuğun yüzüne baksın.

++++++
Valla aynısını yazacaktım çocuğa çok yazık. Kendinize çeki düzen verin diyorum sen kendine bak diyorlar. Devlete verin bakamıyorsanız diyorum beddua ediyorlar. Ne yazsak suç

tokadı yiyen sen olsaydın burda kocan linç edilirdi ve sana da boşan derlerdi
şimdi adam için hak etmiş diyorlar
kocanın çocuğa vurması elbette yanlış
ama senin kocanı tokatlaman burada neden hafife alındı ve hak etmiş muamelesi yapıldı anlamadım
sonuçta şiddet uygulamışsın
adam zaten haksız ayrı konu da
buradaki yorumlar çok bencil çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…