• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esıme surprızz yapmak ıstıyorum fıkır veren varmıı

yesilli

cok sukur yanımdasın
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
141
0
96
Sivas
canım kocısım mayısda teskere aıp gelıcek ona guzel bı surprız haırlamk ıstıyorum bı fıkrı olan varmı degısk bısey olsun ıstıyorum amaaklımada hala bısey yok off ya ne hazırlasamfisfisfis

canım kocısım mayısda teskere aıp gelıcek ona guzel bı surprız haırlamk ıstıyorum bı fıkrı olan varmı degısk bısey olsun ıstıyorum amaaklımada hala bısey yok off ya ne hazırlasamfisfisfis
slm yeşşilli.hmmfisfisfis .öncelikle allah sağsalim kavuştursun sizi.anladığm kadarıyla evlisniz.eminim oda seni çok özlemiştir ve başbaşa kalıp hasret gidermek daha iyi olur.oyüzden evinde ona en sevdiği yemekleri hazırla kendi ellerinle.evinizn en güzel köşesinde (salon olablr) yemek masanı aç güzelce süsle mumlar filan koy inciler at.eğer alkol alıorsanız bir şişede şarap aç.en güzel en kıymetli tabaklarını çatal bıçaklarını koy masaya.sonra kendine hoş bir elbise al.saçını başını güzelce yap eşinede şık bir hediye alablrsn oda güzl bir sürpriz olur yemekte.sonra akşamına eşin ve sen senin hazırlamış oldğn romantik bi gecede harika vakit geçireblrsiniz ha burada arkafondan güzel bir müzik çalmayı unutmaa.s.

slm yeşşilli.hmmfisfisfis .öncelikle allah sağsalim kavuştursun sizi.anladığm kadarıyla evlisniz.eminim oda seni çok özlemiştir ve başbaşa kalıp hasret gidermek daha iyi olur.oyüzden evinde ona en sevdiği yemekleri hazırla kendi ellerinle.evinizn en güzel köşesinde (salon olablr) yemek masanı aç güzelce süsle mumlar filan koy inciler at.eğer alkol alıorsanız bir şişede şarap aç.en güzel en kıymetli tabaklarını çatal bıçaklarını koy masaya.sonra kendine hoş bir elbise al.saçını başını güzelce yap eşinede şık bir hediye alablrsn oda güzl bir sürpriz olur yemekte.sonra akşamına eşin ve sen senin hazırlamış oldğn romantik bi gecede harika vakit geçireblrsiniz ha burada arkafondan güzel bir müzik çalmayı unutmaa.s.

teskkr ederım fena bı fıkır deyıl saol

bence butun bunları o geldıkden sonra evlılık yıldeonumu vs dede yapabılırsın eger maddı ımkanın varsa bı otel tut tatıl yerı ayarla uc gunlugunede olsa oda oraya gelsın dırek canlı muzık eslıgınde masaj salnunda saunada vs hep guzel zaman gecırın aksam ıcınde o asyada beklesın senı sen en guzel kıyafetlerını gıyın sacını yaptır asagıya oyle ın adeta dugun gunununuz gıbı olsun ıns haaa bu arada ıns esın kadır kıymet bılenlerdendır anlar

tatlisim ev kapisinin girisine güzel bi hosgeldin msj i yazabilir ve duygularini eklersin :) yada bi zarfin icine koyup kapiya asarsin
sonracigima evin her kösesine kücük kücük mumlar yak söyle romantik bi atmosfer olsun ve ayricada evin her yerine ufak ufak notlar duygularini anlatan illaki görecek nasilsa
bi arkadasiminda yazdigi gibi romantik bi masa ve en sevdigi yemekler sende söyle süslenip püslenirsin
yatak odanida cok özel ve güzel ayarla derim ben :jeyyar:
en sevdiginiz ve özeliniz olan romantik parcalar ayarla dans da edebilirsiniz mesela
allahim tez vakitte kavustursun sizi canimcigim

arkadaşların fikirleri çok hoş bana söleyecek bişey kalmamış.bence güzel fikirler
güzel bir elbise almayı unutma ve makyaj harika olacaksın :) sengözlerimebaksanab

yaa cok tesekkur edrım fıkırler guzel ama bı sorunum var esım sabah 5 bucuk gıbı gelıcek masa hazırlamk ıcın bırz erken deyılmı ıste erken gelecegı ıcın degısık bı fıkır arıyodum ama en azından ogleden sonra faln gelse super olurdu uyardı ama fıkırler cok guzel saolun

hımm ne süpriz yaptın kısaca özet geçersen sevınırız :) olusumuna katılamadık ama.!

yaa canım bence hıc bı sey hazırlamamıs gıbı davran madem sabah gelıyo mutlaka annesı falanda gelır buyuk ıhtımal sen onceden sacını yaptır guzel bı kıyafet al gece herkes gıttıkten sonra gıyın makyajını guzelce yap dans muzıgını ac dans edın romantızmın doruklarına ulasın mutlaka senı cok ozlemıstır guzel bı gecelık veya gecelık takımı al sevdıgı renkte esını mutlu etmen en guzel hedıyedır onun ıcın bence ALLAH sag salım kavusturur inşallah ıyı eglenceler

Back