Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm yeşşilli.hmmfisfisfis .öncelikle allah sağsalim kavuştursun sizi.anladığm kadarıyla evlisniz.eminim oda seni çok özlemiştir ve başbaşa kalıp hasret gidermek daha iyi olur.oyüzden evinde ona en sevdiği yemekleri hazırla kendi ellerinle.evinizn en güzel köşesinde (salon olablr) yemek masanı aç güzelce süsle mumlar filan koy inciler at.eğer alkol alıorsanız bir şişede şarap aç.en güzel en kıymetli tabaklarını çatal bıçaklarını koy masaya.sonra kendine hoş bir elbise al.saçını başını güzelce yap eşinede şık bir hediye alablrsn oda güzl bir sürpriz olur yemekte.sonra akşamına eşin ve sen senin hazırlamış oldğn romantik bi gecede harika vakit geçireblrsiniz ha burada arkafondan güzel bir müzik çalmayı unutmaa.s.canım kocısım mayısda teskere aıp gelıcek ona guzel bı surprız haırlamk ıstıyorum bı fıkrı olan varmı degısk bısey olsun ıstıyorum amaaklımada hala bısey yok off ya ne hazırlasamfisfisfis
slm yeşşilli.hmmfisfisfis .öncelikle allah sağsalim kavuştursun sizi.anladığm kadarıyla evlisniz.eminim oda seni çok özlemiştir ve başbaşa kalıp hasret gidermek daha iyi olur.oyüzden evinde ona en sevdiği yemekleri hazırla kendi ellerinle.evinizn en güzel köşesinde (salon olablr) yemek masanı aç güzelce süsle mumlar filan koy inciler at.eğer alkol alıorsanız bir şişede şarap aç.en güzel en kıymetli tabaklarını çatal bıçaklarını koy masaya.sonra kendine hoş bir elbise al.saçını başını güzelce yap eşinede şık bir hediye alablrsn oda güzl bir sürpriz olur yemekte.sonra akşamına eşin ve sen senin hazırlamış oldğn romantik bi gecede harika vakit geçireblrsiniz ha burada arkafondan güzel bir müzik çalmayı unutmaa.s.
canım kocısım mayısda teskere aıp gelıcek ona guzel bı surprız haırlamk ıstıyorum bı fıkrı olan varmı degısk bısey olsun ıstıyorum amaaklımada hala bısey yok off ya ne hazırlasamfisfisfis