eşime süpriz

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
eşim 2 aylık iş seyehatinden dönecek. ona evde güzel bir şey hazırlamak istiyorum. döndüğü gün evde bir misafirimiz olacak ama olsun. yine de onun gönlünü hoş edecek bir sey arıyorum ucuz yollu bir şey.. odamıza mumlar koysam diyorum ama sıradan geliyor. hafif şaşırsın, yüzü gülümsesin isterim..

Güzel bir masa hazırlayabilirsin,en sevdiği yemeklerden oluşan.. Duvarlara minik renkli notlar yapıştırabilirsin postitlerle:101:
Hepsini bir bir okurken bence çok hoşnut olacaktır. Yada seveceği,ufak bir hediye alıp bir yere saklayabilirsin kağıtlarla yönlendirirsin öyle bulur.
Şuan aklıma bunlardan başka şey gelmiyor,gelirse yazacağım:97:

canım yemek pek özel olamaz. misafirimiz var zaten.. o olmasaydı çok güzel ve özel bi masa hazırlamayı düşünüyordum ama misafir var..

Benim eşimde salı günü dönecek 2 aya yakın oldu gideli :) bende kara kara düşünüyorum nasıl karşılayayım diye

Benim eşimde salı günü dönecek 2 aya yakın oldu gideli :) bende kara kara düşünüyorum nasıl karşılayayım diye

benim daha 10 gün var sen benden önce karsilayacakmissin.. aklina gelen parlak fikirler olursa bana da haber verirsin...
siz yanliz olacaksaniz guzel aksam yemegi hazirlayabilirsin.. cok şık bir masa kurabilirsin mumlu yanında minik hoşgeldin hediyeli birsey...

benim daha 10 gün var sen benden önce karsilayacakmissin.. aklina gelen parlak fikirler olursa bana da haber verirsin...
siz yanliz olacaksaniz guzel aksam yemegi hazirlayabilirsin.. cok şık bir masa kurabilirsin mumlu yanında minik hoşgeldin hediyeli birsey...

Tabii ki canım aklıma parlak fikir gelirse yazarım.Değişik fikirleri olan arkadaşlar da yazar umarım.

eşim 2 aylık iş seyehatinden dönecek. ona evde güzel bir şey hazırlamak istiyorum. döndüğü gün evde bir misafirimiz olacak ama olsun. yine de onun gönlünü hoş edecek bir sey arıyorum ucuz yollu bir şey.. odamıza mumlar koysam diyorum ama sıradan geliyor. hafif şaşırsın, yüzü gülümsesin isterim..

misafirde gelecek günü bulmuşşşşş :27:

bnce mum klasiktir ama hoştur müsafirin olduğu için odanızda bişeyler planla bence odanıza atıştırmalık bseyler yapıp sofra kursan içki içiosanız içki ne biliym bi iki süsleme yap odanıza sende sık gyın braz bnce tmam :) özlemiştir zaten seni

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back