• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime söylemeli miyim?

ben evde değilim teyzemdeyim tatile geldim bu yüzden ben gidemiyorum sonuçta çok açık süslü bayanlar oluyo ne bileyim benden başkasına eli değmesin istiyorum onu paylaşamıyorumm

Eşinizi evde yalnız bırakıp tatile çıkmanızı garip buldum doğrusu, eşinizin izin tarihini bekleyip de beraber tatil yapsaydınız ya. Ya da izni yoksa siz de tatil yapmayıverirdiniz.

Biriyle el sıkışmak neden eşinizi paylaşmak olsun, siz hiç kimseyle el sıkışmıyor musunuz? Kocanız her süslü, açık giyimli kadınla bir şey yapmayı düşünüyorsa bir şey diyemem, ama bence siz boşuna kuruntu, kıskançlık yapıyorsunuz. Üstelik bu kadar kıskanç olup ondan sonra eşinizi bırakıp tatile gidiyorsunuz

herhalde yeni evlisiniz zamanla kıskançlığınızı törpüleyin yoksa o sizi törpüler .bu arada eşiniz neden sizinle katılmıyor davete?:97:

yani arayın eşinizi yada yanınızdadır muhakkak beraber gidelim bu akşam düğüne diyin ne yani hem bu adam niye
kendisi gidiyorki düğüne sizide alsın yanına aaaaaaaaa

Galiba yeni evlisiniz ,hem eşinizi hem de kendinizi yıpratmaktan başka bi sonuç alamassınız, bu yönünüzü eşinize belli etmediyseniz aman hiç çaktırmayın bu tarz olaylar bi süre sonra hem sıkar hem ciddi problemler yaratır ,kavgaların sonu gelmez arkadaşım bu benim naçizane fikrimdir

hayır eşi burda çalıştıgı için tatile çıkamıyor yine de karısı dinlensin diye tatile gönderiyor ama sen yine de telefonun ucundan onu yönetmeye çalışıyosun çok saçma

Aynen katılıyorum bende çok karşıyım eşlerini yanlız bırakıp tatile çıkmaya aşime güvenmediğim için değil tabi ama zaten onsuz eğlenemem.Ayrıca ben kimsenin kocasının eşine sen yanlız tatile çık aklın bende kalmasın diyeceğini sanmıyorum eminim eşler gitme bensiz özlerim diye ısrar etmesine rağmen gidiyorlardır.........

Yok bazılarının işine geliyor .

Ama postalandığını anlayamayanlar var tabii.

canım diyer konularınada göz attım yaşadıkların senin kolay şeyler değil kıskanma huyundan vaz geç onu takmaıyormuş gibi davran o senin etrafında pervane olsun bide açıklara bakıyomu diye takıyorum demişsin sen kendi isteyinle kapanmadıysan o seni kapattıysa açıl madem açıklara bakıyo diyosun sende onun istediği gibi giyin tak takıştır gez bakalım belki aranız düzelir sende ondan şüpelenme erkekler fazla sıkılmaktan hoşlanmaz

ya bir de benim anlamadıgım bir durum daha var kızlar insan dügüne nasıl gider tabiki dügün sahibine ve kendine olan saygısını belli etmek için açık süslü insanlar yazmışsın kapalı olup da kendine de bakan çok insan var açık olunca diz üstünde giyinince mi bakmak oluyo ben bunu anlamıyorum bakacak olan insan her türlü bakar biraz kendinize güvenin kardesim

ya bir de benim anlamadıgım bir durum daha var kızlar insan dügüne nasıl gider tabiki dügün sahibine ve kendine olan saygısını belli etmek için açık süslü insanlar yazmışsın kapalı olup da kendine de bakan çok insan var açık olunca diz üstünde giyinince mi bakmak oluyo ben bunu anlamıyorum bakacak olan insan her türlü bakar biraz kendinize güvenin kardesim

canım sana katılıyorum bakacak adam heryerde bakar açık veya kapalı olman hiç farketmez mesela ben muğlalıyım eşimden dolayı konyadayız ben memlekete ailemi görmeye gittiğimde eşim burda kalıyor izin alabildikten sonra işinden yanıma geliyor eğer içinde art niyet olursa benim gitmeme bile gerek yok yapacak adam heryerde yapar ben adamı kilitli kapılar ardında tutamamki biraz güven ve saygı herşeyin anahtarı bence birde erkekler fazla kısıtlanmaya gelemiyor bi atasözü derki uyuyan kaplanı uyandırma akıllarına getirmemek lazım bence üstlerine gittiğin zaman erkeklerin beyinlerinde bi ampul yanıyor sanki

Gelinle tokalaşsa gelin yiyecekmi eşini afedersin.:37:
ne zamana kadar kovalıycan adamı:51:
Bırak kendi haline. Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme:68:

ben evde değilim teyzemdeyim tatile geldim bu yüzden ben gidemiyorum sonuçta çok açık süslü bayanlar oluyo ne bileyim benden başkasına eli değmesin istiyorum onu paylaşamıyorumm

O zaman;ikinizde dört duvar arasında oturup, dışarıyla bağlantılarınızı keseceksiniz.Eşiniz hep dizinizin dibinde olacak,yalnızca sizi görecek,Sizce bu olacak bir şey mi Allah aşkına

ama kızlar benim anlayamadıgım bir nokta daha var bende kıskanırım ama haklı oldugum konularda bir derdim var kısmında da okuyoruz hep kıskançlıkları siz evlilik aşamasına nasıl geldiniz bu kadar kıskançlıkla ben çok merak ediyorum

tatlım bence kendinle çelişiyorsun ben bu kadar kıskanç olsam eşimi bırakıp hiç bir yere tatile gitmem. Bende kıskancım herkes gibi ama için biraz rahat olsun :29:

arkadaşlar hepinizin fikrine saygı duyuyorum yalnız ben teyzeme kendi isteğimle gelmedim biraz rahatsızlığım var onların orada ki hastane de muayane olmak için geldim tedavi uzun sürüyo mecbur kaldım bari bu benim tatilim olur diye düşündüm yoksa eşimi zaten bırakmazdım ayrıca kıskançlık yapmayı tartışmayı bende istemiyorum elimde olmadan gelişiyo bazen düşünüyorum aynı şeyleri eşime hak veriyorum ama herhangi bir olayda yine aynı tepkiyi veriyorum bu duruma bende çok üzülüyorum evlenmeden önce hiç kıskanç değildim ki nişanlıyken bile kıskanmıyordum saçma buluyordum herşey evlendikten sonra güvensizlikten kaynaklandı mynette sohbetnet te kızlarla muhabbet ettiğini bir yakınımızdan evlendikten sonra duydum sordum yalanlamadı bir daha olmayacak dedi ben ona nasıl güvenebilirim ki bir de bu yazdıklarımı dikkate alın :26:

arkadaşlar hepinizin fikrine saygı duyuyorum yalnız ben teyzeme kendi isteğimle gelmedim biraz rahatsızlığım var onların orada ki hastane de muayane olmak için geldim tedavi uzun sürüyo mecbur kaldım bari bu benim tatilim olur diye düşündüm yoksa eşimi zaten bırakmazdım ayrıca kıskançlık yapmayı tartışmayı bende istemiyorum elimde olmadan gelişiyo bazen düşünüyorum aynı şeyleri eşime hak veriyorum ama herhangi bir olayda yine aynı tepkiyi veriyorum bu duruma bende çok üzülüyorum evlenmeden önce hiç kıskanç değildim ki nişanlıyken bile kıskanmıyordum saçma buluyordum herşey evlendikten sonra güvensizlikten kaynaklandı mynette sohbetnet te kızlarla muhabbet ettiğini bir yakınımızdan evlendikten sonra duydum sordum yalanlamadı bir daha olmayacak dedi ben ona nasıl güvenebilirim ki bir de bu yazdıklarımı dikkate alın :26:

E, siz tatil deyince biz hastalık gibi bir sebepten olabileceğini düşünmedik tabi. Çok geçmiş olsu, umarım tedaviniz iyi gidiyordur.

Mynet olayına gelince bunu evlenmeden önce yaptıysa fazla üstünde durmamaya çalışın, evlendikten sonra olduysa biraz tetikte olmakta yarar var. Ama siz ona bakma, etme, el sıkma falan derseniz işi biraz aşırıya dökmüş olursunuz bence. Bazı insanlar dini inançları gereği karşı cinsin elini sıkmaktan kaçınıyorlar, sizde de durum böyle ise zaten sıkmaz oradaki hanımların elini. Ama böyle birşey yoksa da bu kadar kıskançlık gösterisini ne kadın, ne erkek çok uzun süre kaldırmaz, sonra başka yerden başka sorunlar da patlak verebilir. Eğer eşinize güveninizi tamamen kaybetiyseniz de malesef ya zorlu bir evlilik bekliyor sizi, ya da Allah göstermesin boşanmak zorunda kalacaksınız.

E, siz tatil deyince biz hastalık gibi bir sebepten olabileceğini düşünmedik tabi. Çok geçmiş olsu, umarım tedaviniz iyi gidiyordur.

Mynet olayına gelince bunu evlenmeden önce yaptıysa fazla üstünde durmamaya çalışın, evlendikten sonra olduysa biraz tetikte olmakta yarar var. Ama siz ona bakma, etme, el sıkma falan derseniz işi biraz aşırıya dökmüş olursunuz bence. Bazı insanlar dini inançları gereği karşı cinsin elini sıkmaktan kaçınıyorlar, sizde de durum böyle ise zaten sıkmaz oradaki hanımların elini. Ama böyle birşey yoksa da bu kadar kıskançlık gösterisini ne kadın, ne erkek çok uzun süre kaldırmaz, sonra başka yerden başka sorunlar da patlak verebilir. Eğer eşinize güveninizi tamamen kaybetiyseniz de malesef ya zorlu bir evlilik bekliyor sizi, ya da Allah göstermesin boşanmak zorunda kalacaksınız.

teşekkür ederim bu arada mynet olayları evlendikten sonra yaptığı birşey :47: allah korusun inşallah öyle şeylerle karşılaşmam bu durumu yenebilirim :61:

teşekkür ederim bu arada mynet olayları evlendikten sonra yaptığı birşey :47: allah korusun inşallah öyle şeylerle karşılaşmam bu durumu yenebilirim :61:

Mutlaka yenmeye çalışın. Bu mynet sohbetleri falan mutlaka kötü niyetli şeyler olmayabilir, öylesine muhabbet etmiştir muhtemelen. Tabi hoşa gidecek birşey değil, ama bazı erkekler (ve tabi ki bazı kadınlar) bu işe merak salıyorlar. Eğer kıskançlığınızı bir miktar frenleyemezseniz, korkarım ki bu sohbetler yine başlayabilir ve sohbet düzeyinde de kalmayabilir. Eşimin bir lafı vardır, İnsan aradığı yemeği evde buluyorsa neden lokantaya gitsin diye. Sinirime gitmekle birlikte, bugün için bu lafın gereğini yapmak biz kadınlara düşüyor. Belki 100-150 yıl sonra değişir biraz bu işler ama biz göremeyiz malesef.

Mutlaka yenmeye çalışın. Bu mynet sohbetleri falan mutlaka kötü niyetli şeyler olmayabilir, öylesine muhabbet etmiştir muhtemelen. Tabi hoşa gidecek birşey değil, ama bazı erkekler (ve tabi ki bazı kadınlar) bu işe merak salıyorlar. Eğer kıskançlığınızı bir miktar frenleyemezseniz, korkarım ki bu sohbetler yine başlayabilir ve sohbet düzeyinde de kalmayabilir. Eşimin bir lafı vardır, İnsan aradığı yemeği evde buluyorsa neden lokantaya gitsin diye. Sinirime gitmekle birlikte, bugün için bu lafın gereğini yapmak biz kadınlara düşüyor. Belki 100-150 yıl sonra değişir biraz bu işler ama biz göremeyiz malesef.

sanırım haklısın :69:

bi arkadaşımda aynı senn gibi yapma etme gitme gülme bakma selamlaşma diye diye zorla adamın gözünü dışarıya itti..umarım senn sonunda böyle olmaz...bu kıskançlık değil tüpedüz hastalık..sağlıklı bi düşünce değil sizinki bana kalırsa..ya daha öncesinde bişiler duydunuz gördünüz yaşadınız ondan böyle davranıyosunuz yada saplantılı fikirleri kafadan atamıyorsunuz..destek şart daha fazla evliliğini yıpratmadan.....
herşey dozunda yaşanmalı sevgide nefrette..........
bari bu düşüncelerini eşine pek yansıtma...daha iyisi sil at kafandan canm yoksa kendni bitirirsin

Back