• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime söylemeli miyim?

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
slm arkadaşlar eşim bugün akşam düğüne gidecek ve ben onu çok kıskanıyorum ona gitmeden önce telefonda canım az otur takıyı tak çık kimseye bakma gelinle tokalaşma demeli miyim hep aklım onda kalacak acaba bakıyor mu oynayanlara falan diye yoksa çok zor olacak ama hiç sesimi çıkarmamalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum :61:

sakın sakın ses çıkarma.
uyandırma adamı şekerim.
bakma desen içinde olsa bakmıcakmı .. hatta iyice eğlen hayatım ama arada beni ara sesini duyarım özlerim falan de :1:

bence biraz abartıyorsun..neden geline tokalaşacak mı oynayanlara bakacakmı diye kendine zehir ediyorsun günü..hem baksa ne olur tokalaşsa ne olur ki?? bunları eşine söylersen eminim onu da çok bunaltmış olacaksın.hayatı paylaşmak için evleniyoruz eşlerimizin tapularını almak için değil..aklına güzel şeyler getir ve bu kıskançlık olayını aşmaya çalış bence..

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama inan bana bu şekilde devam edersen kendini yıpratırsın eşin farkına varırsa ilişkinizde yıpranır.

:) yahu gelinle tokalaşsa ne olur... burada yazılanları benimkine okutsam, benim yaptığım kıskançlıkların hiçbir şey olduğunu anlar... demek istediğim şu ki, erkeklerin hiçbirisi kıskançlığı sevmez. gerçekten kıskanılacak gibi duran durumlar dışında...

Siz niye gitmiyorsunuz düğüne?

Birilerine bakacak adam nerede olsa bakar. Ayrıca düğünler insanların birbirine bakma yeri mi ben anlamadım. Gelin zaten hayatını başka biriyle birleştiren bir insan, eşiniz de sizinle evli, el sıkışsalar ne olacak ki? Bence çok tuhaf düşüncelere kapılmışsınız, pavyona mı gidiyor eşiniz.

ben evde değilim teyzemdeyim tatile geldim bu yüzden ben gidemiyorum sonuçta çok açık süslü bayanlar oluyo ne bileyim benden başkasına eli değmesin istiyorum onu paylaşamıyorumm

onu eve çabuk döndirmek için günün tadını cıkar aşkım güzelce eğlen beni düşünme hiç evde olucam zaten takılırım ole uğraşırım bşelerle aklın bende kalmasın de bak nasıl geliyor koşa koşa:))

iyi misiniz dicem ama olmayacak gelin yani adi ustunde oraya ellalemin adamlarinin elini ellemek icin orada olan suh biri mi kadin oarada hayatinin en mutlu gununun derdinde ya esin kivanc tatlitug filan mi acep millet bole elini tutunca eriyecek bence siz gitmeyin o dugune esinide gonderme neyin pesindesiniz anlamadim

E sen de git .

Gelinle tokalaşıp tokalaşmadığını da kendin kontrol edersin.

Anlamadığım şu ki eşin günlük hayatta hiç sokağa çıkmayan ilk kez kadın görecek birisi mi?

Rahat ol biraz adamı da bunaltma, kendine de hayatı zehir etme.

cnm bence bişey deme afedersin ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi olur o nasıl davranacağını bilir ne kadar sıkarsan o kadar bunalır adam bence

Adam seni kıskanmıyo ki tatile göndermiş sen onu neden kıskanıyosun gelinle tokalaşma bu ne demek ya çok saçma geldi bu durum bana

ben evde değilim teyzemdeyim tatile geldim bu yüzden ben gidemiyorum sonuçta çok açık süslü bayanlar oluyo ne bileyim benden başkasına eli değmesin istiyorum onu paylaşamıyorumm

sen bu kıskançlık olayında kendini iyice aşmışsın bu kadarını söyleyebilirim..eğer bu düşüncelerini eşinle de sık sık paylaşıyorsan işte o zaman adamın aklında yoksa bile aklına sokmuş olursun..

herhalde yeni evlisiniz zamanla kıskançlığınızı törpüleyin yoksa o sizi törpüler .bu arada eşiniz neden sizinle katılmıyor davete?:97:

Kimse kusura bakmasın ama adamları hem bırakın bi başlarına tatillere çıkın, hem de uzaktan kumandayla yönetmeye çalışın.

Benim çevrem de okul tatil olduğu gibi çoluğu çocuğu toplayıp tatile giden kadınlarla dolu.

Azıcık keyfinizden taviz verin, aklınız da evde kalmasın.

Ne! Gelinle tokalaşmak mı? Vay terbiyesiz! Olur mu öyle şey :)
Şekerim, kıskançlığın temel sebebi aslında adamı kendinden üstün görmektir. Bir başkasını görmediği, dokunmadığı sürece seni seveceğini varsaymaktır. Halbuki eminim kocan seni çok seviyor ve başkalarıile olamayacağı, başkalarına dokunamayacağı için değil; herkesin içinde seni seçtiği için senle beraber. Kendine güvenin geldikçe aslında kocanın seni ne kadar sevdiğini farkedeceksin.

Sevgiler;

Bence kesinlikle söylememelisin ve bu düşünceleri kafandan atmaya çalışmalısın:50::50:

Şöyle düşün o düğüne eşin değilde sen tek gidiyorsun ve eşin sana diyoki erkeklere bakma, tokalaşma
Zaten bakmayacağın için eşinden bunu duymak güvenmediğini hissetirir ve kırıcı olur gereksiz bence........Eşine güvenmelisin..............

slm arkadaşlar eşim bugün akşam düğüne gidecek ve ben onu çok kıskanıyorum ona gitmeden önce telefonda canım az otur takıyı tak çık kimseye bakma gelinle tokalaşma demeli miyim hep aklım onda kalacak acaba bakıyor mu oynayanlara falan diye yoksa çok zor olacak ama hiç sesimi çıkarmamalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum :61:

sizde gidin eşinizle gitme imkanınız yokmu
hiç birşey demeyin ne kadar üstüne giderseniz bi o kadar tersine olur olaylar
ben eşime hiç bir konu hakkında üstüne gitmedim
akraba düğünlerine genelde ben giderim eşim evde oturur ve sanırım kendisi kıskanmaya başladı ki
çabuk git gel fazla takılma demeye başladı :9::60:

ben de kendime kıskanç diyordum ama neler varmış ya :1:
kıskanacaksan neden yanında kalmadın sonuçta şuan evde tek başına uyuyan eşin...ki gece tek başına uyuduğu ne malum madem bu kadar kıskançlık var bunu da düşünmelisin bence
biraz güvenmek lazım sonuçta sadece düğünde görülmüyor kadınlar...
bunu yapmak isteyen her yerde yapabilir düğünde onca akraba ve tanıdığın içinde kendini rezil etmez yapmak isteyen

Kimse kusura bakmasın ama adamları hem bırakın bi başlarına tatillere çıkın, hem de uzaktan kumandayla yönetmeye çalışın.

Benim çevrem de okul tatil olduğu gibi çoluğu çocuğu toplayıp tatile giden kadınlarla dolu.

Azıcık keyfinizden taviz verin, aklınız da evde kalmasın.

Aynen katılıyorum bende çok karşıyım eşlerini yanlız bırakıp tatile çıkmaya aşime güvenmediğim için değil tabi ama zaten onsuz eğlenemem.Ayrıca ben kimsenin kocasının eşine sen yanlız tatile çık aklın bende kalmasın diyeceğini sanmıyorum eminim eşler gitme bensiz özlerim diye ısrar etmesine rağmen gidiyorlardır.........

Back