- 19 Aralık 2024
- 348
- 42
- 22
-
- Konu Sahibi gizliklsin
Sol tarafta bel ağrısı mıBunu tarif etmek çok zor ya regl olacağımı bazen anliyordjm böyle kasiklarimda hafif ağrı oluyordu
Yok karnımın altında böyle bir karmaşa ortam var gibi sancı değil hafif bi ağrı bulantı gibi desem ona benziyor ama değil ya regl okunduğunda sancı olur ya onun hafif agrisi can acitmayack sekildeSol tarafta bel ağrısı mı
Hiç bilmiyorum onuYok karnımın altında böyle bir karmaşa ortam var gibi sancı değil hafif bi ağrı bulantı gibi desem ona benziyor ama değil ya regl okunduğunda sancı olur ya onun hafif agrisi can acitmayack sekilde
Hadi inşallah gönlündekini nasip etsin Rabbim sana aminAyyy o kadar istiyorum ki bu sene bana çok kötü şeyler yaşattı zaten ama bir test sonucuyla en favori senem olabilir dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
O kadar heyecan yapıyorum ki çok da umutluyum rabbim nasip etsin inşallahHadi inşallah gönlündekini nasip etsin Rabbim sana amin
Ya çok iyi anlıyorum seni heyecan yapılmaz mı Rabbim umudunu sana nasip etsin bizede güzel haberini ver bak❤C
O kadar heyecan yapıyorum ki çok da umutluyum rabbim nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallahYa çok iyi anlıyorum seni heyecan yapılmaz mı Rabbim umudunu sana nasip etsin bizede güzel haberini ver bak❤
Kaç yaşında ablanızEvet benim ablmda regl bitiminde gebe kaldı şuan 9 haftalık
27Kaç yaşında ablanız
İlişki üstünden kaç gün geçtik canımAllah razı olsun inşallahbu gün test yapsam mı acaba
Bunay fuul oldu 3 gün tek boş geçtiİlişki üstünden kaç gün geçtik canım
Sen bence bir kan testine git hayatımSağ yunurtalik tarafımda hafif agri bi harektlenme var gibi sanki adet olacakmışım gibi
En sonuncu üstünden 14 gün sayıp test yap diyecektimBunay fuul oldu 3 gün tek boş geçti
En sonuncu bir gün önceEn sonuncu üstünden 14 gün sayıp test yap diyecektim
En sonuncu bir gün önce
14 gün öncede var 12 gün önce de14 gün önce yokmu 12 yada test yapardn
Yapsana o zaman yarın14 gün öncede var 12 gün önce de
Yapsana o zaman yarın
Ediyorum canım inşallah güzel haberler alıcaksın hayırlısı olsunYarın yapıcam kan vermeyi düşünüyorum dua edin bana
Ediyorum canım inşallah güzel haberler alıcaksın hayırlısı olsun