- 19 Ekim 2024
- 795
- 234
-
- Konu Sahibi gizliklsin
İdrar testi ile kalma bak en önemlisi kan testiAllah razı olsun inşallah yarın cikmadan öncede yazicm pozitif veya negatif buraya aticm inşallah
aynen öyle düşündüm kan vericm kanı beklerkm idral testi yapıp aticm inşallah güzel sonuclar alırımİdrar testi ile kalma bak en önemlisi kan testi
Gidicem ama kafamda bi sürü soruSen bence bir kan testine git hayatım
ynen öyle düşündüm kan vericm kanı beklerkm idral testi yapıp aticm inşallah güzel sonuclar alırım
Evet çok güzel düşünmüşsün amin aminaynen öyle düşündüm kan vericm kanı beklerkm idral testi yapıp aticm inşallah güzel sonuclar alırım
Evet gerçekten çok heyecanlıyım ama negatif görürsem ağlarımEvet çok güzel düşünmüşsün amin aminheyecanlı bekleyiş
Ya olmaz öyle üzülmek bu ay olmazsa diğer aylar olur nefes aldıkça umut hep, var hayır'lısı ne zaman ise o zaman nasiptir kendini üzme yoksada lütfennEvet gerçekten çok heyecanlıyım ama negatif görürsem ağlarım
Deniycem ama inşallah vardır rabbim hepimize kolaylıkla sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahYa olmaz öyle üzülmek bu ay olmazsa diğer aylar olur nefes aldıkça umut hep, var hayır'lısı ne zaman ise o zaman nasiptir kendini üzme yoksada lütfenn
Amin amin, canımDeniycem ama inşallah vardır rabbim hepimize kolaylıkla sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim o zor ihtimal 8 yaşındaRegl bittikten hemen sonra yapılan iliskide hamilelik riski çok düşükmus o da boşalmak istemişti beni çok istediği için tamam dedim nasılsa zor ihtimal diye kabul ettim normalde reglden 1 gün önce bebek ihtimali çok zayıf oluyormuş öyle istemiştim ben eşim de regl bittikten sonra da düşük ihtimal dedi yumurtlama olmadığını düşünerek yani zor ihtimal beni mi buldu şimdi?
4 gün boyunca test yaptım 2 gün pozitif 2 gün negatif çıktı bu sabah yaptığım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadım reglime 1 gün kaldı hamilelik olsa da negatif cikiyor muBenim o zor ihtimal 8 yaşındahiç de zor bir ihtimal değil reglin sonrasında hamile kalmak. 2 kez başıma geldi oradan biliyorum
Hem hamilelik istemiyorsun hem de hayıflanıyorsun negatif çıkmış işte neden üzülüyorsun demek ki testler bozuktu. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgunlaşman gerek sanki. Bu yaptığın çok üzücü. Yarın öbür gün gerçekten hamile olsan adam sana inanmayacak sanki4 gün boyunca test yaptım 2 gün pozitif 2 gün negatif çıktı bu sabah yaptığım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadım reglime 1 gün kaldı hamilelik olsa da negatif cikiyor mu
Negatif çıkmasına hayiflanmiuorum nasıl bubkadar yanlış algilayabiliyorsunuz testlerin pozitif negatif çıkarıp aklımı bulandirmasina sinirleniyorum stres yapıyorumHem hamilelik istemiyorsun hem de hayıflanıyorsun negatif çıkmış işte neden üzülüyorsun demek ki testler bozuktu. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgunlaşman gerek sanki. Bu yaptığın çok üzücü. Yarın öbür gün gerçekten hamile olsan adam sana inanmayacak sanki
Vallahi bana geçen enerji sanki negatife üzüldüğünüz. Çünkü gebelik mevzusu olunca en istemeyen bile hevesleniyor içten içe madem böyle düşünüyorsunuz gidin kan verin o zamanNegatif çıkmasına hayiflanmiuorum nasıl bubkadar yanlış algilayabiliyorsunuz testlerin pozitif negatif çıkarıp aklımı bulandirmasina sinirleniyorum stres yapıyorum
Tabi ki istiyorum istemez olur muyum? Şuan hazır değilim abla kilom var saglikli gebelik olacağını düşünmüyorum bazı ekonomik durumlarımı düzeltmem lazım saglikli beslenmeye çalışıyorum artık hem kendim hem de bebek olursa gelişimi için yani kendimi ve onu dusundugumden o yüzden sadece şuan için değil.Kim istemez sevdiği adamdan bebeği olmasiniVallahi bana geçen enerji sanki negatife üzüldüğünüz. Çünkü gebelik mevzusu olunca en istemeyen bile hevesleniyor içten içe madem böyle düşünüyorsunuz gidin kan verin o zaman
Şuandan bahsettim ben. Bence olsaydı da emin olun sevinirdiniz. Hayırlı zamanda olsun inşallahTabi ki istiyorum istemez olur muyum? Şuan hazır değilim abla kilom var saglikli gebelik olacağını düşünmüyorum bazı ekonomik durumlarımı düzeltmem lazım saglikli beslenmeye çalışıyorum artık hem kendim hem de bebek olursa gelişimi için yani kendimi ve onu dusundugumden o yüzden sadece şuan için değil.Kim istemez sevdiği adamdan bebeği olmasini
Çok ilginçsini gerçekten. 4 gün boyunca sürüncemede kalıp sürekli evde test yapacağınıza , hastaneye gidip 1 saatte kan testini öğrenseydiniz ya4 gün boyunca test yaptım 2 gün pozitif 2 gün negatif çıktı bu sabah yaptığım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadım reglime 1 gün kaldı hamilelik olsa da negatif cikiyor mu
Neden regl gecikmesi olmadan vereyim 1 gün kaldı zaten boşuna kanimi akitmaya gerek yok ndjdndÇok ilginçsini gerçekten. 4 gün boyunca sürüncemede kalıp sürekli evde test yapacağınıza , hastaneye gidip 1 saatte kan testini öğrenseydiniz ya
doğumu kansız nasıl halledeceksin, emzirme işi de baya kanlı acılı hshsjsjal taşıyıcı anne kirala guzumm senNeden regl gecikmesi olmadan vereyim 1 gün kaldı zaten boşuna kanimi akitmaya gerek yok ndjdnd
Yani regl gecikmesi olunca daha iyi olur bence doktora gitmek daha net olurdoğumu kansız nasıl halledeceksin, emzirme işi de baya kanlı acılı hshsjsjal taşıyıcı anne kirala guzumm sen