Esime saka yaparken gercek mi oldu?testim pozitif cikti hamile miyim

Ya olmaz öyle üzülmek bu ay olmazsa diğer aylar olur nefes aldıkça umut hep, var hayır'lısı ne zaman ise o zaman nasiptir kendini üzme yoksada lütfenn
Deniycem ama inşallah vardır rabbim hepimize kolaylıkla sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim o zor ihtimal 8 yaşında hiç de zor bir ihtimal değil reglin sonrasında hamile kalmak. 2 kez başıma geldi oradan biliyorum

Benim o zor ihtimal 8 yaşında hiç de zor bir ihtimal değil reglin sonrasında hamile kalmak. 2 kez başıma geldi oradan biliyorum
4 gün boyunca test yaptım 2 gün pozitif 2 gün negatif çıktı bu sabah yaptığım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadım reglime 1 gün kaldı hamilelik olsa da negatif cikiyor mu

4 gün boyunca test yaptım 2 gün pozitif 2 gün negatif çıktı bu sabah yaptığım negatif çıktı neden böyle oldu anlamadım reglime 1 gün kaldı hamilelik olsa da negatif cikiyor mu
Hem hamilelik istemiyorsun hem de hayıflanıyorsun negatif çıkmış işte neden üzülüyorsun demek ki testler bozuktu. Yaşını bilmiyorum ama biraz olgunlaşman gerek sanki. Bu yaptığın çok üzücü. Yarın öbür gün gerçekten hamile olsan adam sana inanmayacak sanki

Negatif çıkmasına hayiflanmiuorum nasıl bubkadar yanlış algilayabiliyorsunuz testlerin pozitif negatif çıkarıp aklımı bulandirmasina sinirleniyorum stres yapıyorum

Negatif çıkmasına hayiflanmiuorum nasıl bubkadar yanlış algilayabiliyorsunuz testlerin pozitif negatif çıkarıp aklımı bulandirmasina sinirleniyorum stres yapıyorum
Vallahi bana geçen enerji sanki negatife üzüldüğünüz. Çünkü gebelik mevzusu olunca en istemeyen bile hevesleniyor içten içe madem böyle düşünüyorsunuz gidin kan verin o zaman

Vallahi bana geçen enerji sanki negatife üzüldüğünüz. Çünkü gebelik mevzusu olunca en istemeyen bile hevesleniyor içten içe madem böyle düşünüyorsunuz gidin kan verin o zaman
Tabi ki istiyorum istemez olur muyum? Şuan hazır değilim abla kilom var saglikli gebelik olacağını düşünmüyorum bazı ekonomik durumlarımı düzeltmem lazım saglikli beslenmeye çalışıyorum artık hem kendim hem de bebek olursa gelişimi için yani kendimi ve onu dusundugumden o yüzden sadece şuan için değil.Kim istemez sevdiği adamdan bebeği olmasini

Şuandan bahsettim ben. Bence olsaydı da emin olun sevinirdiniz. Hayırlı zamanda olsun inşallah

Çok ilginçsini gerçekten. 4 gün boyunca sürüncemede kalıp sürekli evde test yapacağınıza , hastaneye gidip 1 saatte kan testini öğrenseydiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…