- 20 Nisan 2024
- 122
- 8
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
Sağ yunurtalik tarafımda hafif agri bi harektlenme var gibi sanki adet olacakmışım gibi
Belirtilerin var mı şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin var mı şuan
Testim böyle cikiyor
Gidip kan versene neden test yapıyordunTestim böyle cikiyor
Bugün sabah ilk idrarla çıkan bu.sonra 2 tane daha yaptım biri ilk yaptığımla aynı çıktı diğeri ise çok çok çok az gozukuyor gibiEvet silik cizgi ne zmm yaptn acaba
Ki morumsu, grimsi çıkan testler genelde yalancı pozitif oluyor tebtübeyle sabit.Testim böyle cikiyor
İnşallah olmazsın Rabbım sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah dua et bol bolSağ yunurtalik tarafımda hafif agri bi harektlenme var gibi sanki adet olacakmışım gibi
Böyle cikiyor bugün 3 tane test yaptımEvet silik cizgi ne zmm yaptn acaba
Markası ne ve en alttaki en son yaptığın mı var gibi gösteriyor aslında sondaki hariçBöyle cikiyor bugün 3 tane test yaptım
Galiba sen haklı çıkarsın cabimKi morumsu, grimsi çıkan testler genelde yalancı pozitif oluyor tebtübeyle sabit.
Markası prodoctor en güvenilir test olduğunu söylüyorlar bilemedimMarkası ne ve en alttaki en son yaptığın mı var gibi gösteriyor aslında sondaki hariç
Aaa evet herkes öyle yazıyor var gibi gösteriyor kan vericek misinMarkası prodoctor en güvenilir test olduğunu söylüyorlar bilemedim
Regl gecikmesi olmadan inanmıyorum açıkçası regl olmazsam gidip vericemAaa evet herkes öyle yazıyor var gibi gösteriyor kan vericek misin
Ben pazartesi gidip vericem inşallah esime bile söylemicm randevum var diycem heveslenip üzülmesin diye ben zaten yeterince üzülücem.bide o üzülmesinRegl gecikmesi olmadan inanmıyorum açıkçası regl olmazsam gidip vericem
Ben gerçekten benimkinin üzüleceğini bilsem şaka yapmazdım hiçbir zaman bana gelip çok istiyorum demedi ki.sadexe ben baba olmaya hazırım dedi sorduğumda.Yani hiç kendiliğinden ben istiyorum demediBen pazartesi gidip vericem inşallah esime bile söylemicm randevum var diycem heveslenip üzülmesin diye ben zaten yeterince üzülücem.bide o üzülmesin
Evet eşimde bana dediki sen kendini kötü hissedip daha çok stres olma diye söylemedim hiç ama ben çok istiyorum dedi bunun ben tek stres yapıyorum sanmıştım oda gebelik için en uygun pozisyonu arastirmis ve benim kalca altima yastık koymaya başlamıştı bnde bu bilgiyi interntte gördüğüm icin dedim nerdn biliyorsun dedi senin için sana söylemiyorum ama çok istiyorum dedi araştırdım öyle yazıyordum dedi yani bnce eslerimiz biz stres yapmayalm diye pylasmiyor çünkü benm sadece üzülmemi görüyor bide benim ağladığım da çok oldu onları görse hiç hiç dile getirmezdi benceBen gerçekten benimkinin üzüleceğini bilsem şaka yapmazdım hiçbir zaman bana gelip çok istiyorum demedi ki.sadexe ben baba olmaya hazırım dedi sorduğumda.Yani hiç kendiliğinden ben istiyorum demedi
Neyse bidaha yapmicam öyle şaka ona da.Belki de ne hayaller kurdu kalbini kırdım galiba aslında çok da gamsız biri bilemedim neyse hamile değilsem de kendime çok iyi bakıp gerçekten olduğunda ona çok güzel sürpriz yaparak anlaticam.Allah o şekilde hayırlısıyla nasip eder inşallah.Suan da hamile değilim galiba bilmiyorum ama regl gecikirse anlicam.Suan panikteyim bakalim Allah nasıl yazacakEvet eşimde bana dediki sen kendini kötü hissedip daha çok stres olma diye söylemedim hiç ama ben çok istiyorum dedi bunun ben tek stres yapıyorum sanmıştım oda gebelik için en uygun pozisyonu arastirmis ve benim kalca altima yastık koymaya başlamıştı bnde bu bilgiyi interntte gördüğüm icin dedim nerdn biliyorsun dedi senin için sana söylemiyorum ama çok istiyorum dedi araştırdım öyle yazıyordum dedi yani bnce eslerimiz biz stres yapmayalm diye pylasmiyor çünkü benm sadece üzülmemi görüyor bide benim ağladığım da çok oldu onları görse hiç hiç dile getirmezdi bence
Yinede yanlış yaptığını ona söylemekten çekinme bence eşin gönlü alınmalı oda senin gönlünü alacaktır bnce baya üzülmüştür inşallah bebegin seninledir de gerek kalmaz yeniden stres yapma herşeyin hayırlısı dua etmekten vazgecmeNeyse bidaha yapmicam öyle şaka ona da.Belki de ne hayaller kurdu kalbini kırdım galiba aslında çok da gamsız biri bilemedim neyse hamile değilsem de kendime çok iyi bakıp gerçekten olduğunda ona çok güzel sürpriz yaparak anlaticam.Allah o şekilde hayırlısıyla nasip eder inşallah.Suan da hamile değilim galiba bilmiyorum ama regl gecikirse anlicam.Suan panikteyim bakalim Allah nasıl yazacak
Bilmiyorum yumurtaliklarimda ciddi hareketlenme var ya regl olacağım ya da bebekYinede yanlış yaptığını ona söylemekten çekinme bence eşin gönlü alınmalı oda senin gönlünü alacaktır bnce baya üzülmüştür inşallah bebegin seninledir de gerek kalmaz yeniden stres yapma herşeyin hayırlısı dua etmekten vazgecme
Yumurtalk nasıl hissediliyor acabaBilmiyorum yumurtaliklarimda ciddi hareketlenme var ya regl olacağım ya da bebek
Bunu tarif etmek çok zor ya regl olacağımı bazen anliyordjm böyle kasiklarimda hafif ağrı oluyorduYumurtalk nasıl hissediliyor acaba