Esime saka yaparken gercek mi oldu?testim pozitif cikti hamile miyim

İdrar testlerine güvenmeyin nerdeyse çoğu yalancı sonuçlar veriyor burda 5 test yapanlar var farklı markalarda hepsi pozitif çikiyor kan veriyor negatif çok gördük kan verin hakkınızda hayır'lısı neyse o olur üzülmeyin

Bende bu ay test yapmamayı düşünüyorum pazartesi kan vericem benim için dua edermisiniz

Hayırlısı olsun sıkmayın canınızı, ben 10 yıllık evliyim 2 aşılama, 5 tüp bebek yaptım olmadı
. Vardır bir hayır
Cok üzüldüm sizin adınıza bence bir de reglden sonraki 2 veya 3. Günü değerlendirin inşallah olur nasip olur size Allah gerçekten isteyene istediği zaman versin.Birde çok düşünmeyin çok düşündüğünüzde tam tersi oluyor düşünmediğimizdw rahat olduğunuzda daha iyi olabilir regl sonrası her günü değerlendirin

En mantıklısı kan vermek zaten en güzelini yaparsın hayır'lısı olsun hakkında inşallah canım benim vardır bebiş yeni yıla bebiş haberini alıp girersin
Ayyy o kadar istiyorum ki bu sene bana çok kötü şeyler yaşattı zaten ama bir test sonucuyla en favori senem olabilir dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah

Esime
Ayyy o kadar istiyorum ki bu sene bana çok kötü şeyler yaşattı zaten ama bir test sonucuyla en favori senem olabilir dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
Kan testi verdim pozitif diye şaka yapmıştım 2 gün önce şimdi şaka yaptığımı söyledim çok kızdı bana ve ağladım kötü konuştuğu için ve gerçekten hamileysem pişman olcak beni anlattığına.Suan ben zaten stresliyim ne olursa olsun alttan almalıydı beni bence

Tabii ki doğru silik çizgi gebeliğin başı demek zaten, gün geçtikçe beta yükselir test koyulasir
Eşime kan testi verdim pozitif diye şaka yaptım ama bugün de aslında kan testi vermedim sana şaka yaptım dedim bana çok kızdı ve ağlattı.Diyorum ki evet o konuda şaka yaptım ama testlerde pozitif cikiyor beni üzdüğün pişman olabilirsin dedim.

Canım emin olki çok kötü bir duygu onun içinde keşke böyle bir şey yapmasaydın hayal kırıklığı çok iğrenç bir şey vede iki gün sürdürmüşsun kim bilir ne hayaller kurmuştur erkek olsa söyle kız olsa söyle olur feln diye bence yaptığının yanlış olduğunu dile getirirsen oda senin gönlünü alıcaktır stresine stres katmasan senin için daha iyi olur inşallah hamilesindir ve tüm stresleriniz kırgınlığınz yok olup gider Rabbım kolaylıkla nasip etsin inşallah regliniz ne kdr var

İyi de güzelim şimdilik istemiyorsaniz niye şaka diye kızıyor istiyorsanız niye bu panik

3 gün kaldı reglime

Test pozitif mi ne zmm yaptın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…