- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
bence paçalı don değil ya komik olur ben bi erkek olsam eşim sonrasında paçalı don giyse hoşuma gider gülerim inadıma giydiğini bilirim en fazla bir iki gün giyer yine eskisi gibi olr kuzumm sen eskisi gibi giyin cezamı vermek istiyosun sarılmasına izin vermezsin uzak durursun olur biter bence fazla abartma evlilikte hersey karsılıklıdr ne yaparsan kendine yaparsın huzurunuzu asla bozmayın fazlada ters gitme bugünün yarınıda var unutmaaa
Neden erkekler eslerine yakistirmazlarki bu tur seyleri.Bizdede ayni hemen hemen sorunlar.Degisik fantazi isteriz adimiz o... olur.Neden eslerimizle istedigimiz seyleri yapamiyoruz?Neden erkekler bizi boyle goruyolarki?
neyin abartması canım,adam konu sahibi bile bile bir dansözü ağzının suyu akarak izlediğini söylüyor,eşine de hakaretler ediyor..o bir paçalı don giymiş çok mu?
neyin abartması? neden hep kadın fedakar olmak zorunda,neden huzur sağlayıcı kadın oluyor..
bize müstahak ama doğru.
valla kızlar kaba olmak istemem kusura bakmayın ama paçalı donda giysem yünlü umurunda olmaz yapmak istedikten sonra onu indirir yine yapar yapacağını.biliyorum tanıyorum onu .
gerçekten eşşekler gibi pişman bir saattir özür ve seni seviyorum mesajları atıp duruyor cevap vermiyorum. bir müddet soğuk davranacağım. videolarda yasak ama dediğim giibi konuyu açarsa da sizin dediklerinizi bir bir diyeceğim.((
kocan bir öküz! çok özür dilerim ama okurken öyle sinirlendim ki! sen ne kadar incelikli düşünmüşsün eşini mutlu etmek için adamın verdiği cevaba bak! bu adamı süründürmeli. inadına gece en güzel geceliklerini giy ve aynı yatakta yat. ama sana dokunmasına asla izin verme. böyle bir iki gün devam et, bakalım kim şebek oluyor sonra
zaten paçalı donu sana el süremesin diye önermedik canım, onun o işe yaramayacağı ortada
sadece tepki vermek istediğini anlar, hem komik olursa da olmasının bi zararı yok. bu olay ikiniz de komik bi durumda gülüşmeden pek tatlıya bağlanmaz.
çok abartmaman taraftarıyım ben de, yatak ayırmak falan olayı daha da soğutur.
ama odunluğunu anlamalı bi şekilde yani
Önünüzde diz çöküp yalvarırsa giyin jartiyeri,edin dansı..
Ama bir şartla; camın arkasından seyredecek ya da kapının eşiğinden..
Yaklaşmak yasak
o zaman bundan sonra tepkini koy,öyle dansöz falan izlemesin ağzının suyu da akmasın.senin buna müsade etmen hata zaten.
bundan sonra da öyle dansözlü atraksiyonlara girme bence,bir süre ceza ver.
canım paçalı don olayın espirisi zaten
ben çeyizime mutlaka bi paçalı don alıcam ama ciddiyim, böyle durumlarda lazım olur
Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.
hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.
sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.
ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?