Eşime oryantel oynamak isteyince...

düşüncelerin için çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel şeyler yazmıssın. Allah evliliğinizi nazarlardan korusun. inşallah bir ömür bizde böyle geçinir gideriz.

Canım benim ne kadar gençsin ve kırılgansın. Eşinin sözleri hoş değil çünkü hepimizin bildiği erkekler kalastır ama sen onu yontucan. Öbür taraftan eşinin karşına oryantal kıyafetiyle çıkıp oynaman belki bunu kıskanmıştır. Yani öyle bir kıyafet alman bile kıskandırabilir. Jartiyer falan başka o yatak odası için. Ama oryantal sanki daha bir avam geldi bana. Ama eşine çok kızma bunu da uzatma bak barışmak isterken barış. Fazla naz aşık usandırır. Evlilik böyle bişi işte sen Onun için bişi yapmak istersin ama o böyle cevap verir üzülürsün. Boşver seviyorsan kocanı çok da takılma böyle şeylere.

Şimdi haklısın da şunu anlamadım. Sen normal bir şekilde eşinin bilgisayarında dansöz bilmem kimin videoları kayıtlıdır diyorsun. Eh adam demek ki o kadını oynarken izlemek istiyor, yoksa o namahrem deyip sana yönelirdi. Tepki vermekte geç kalmışsın bence, önce o videoları yutturmalıydın adama, şimdi "kocam benim dansımı değil profesyonel dansözleri izlemeyi daha çok seviyor" diye serzenişte bulunmak için geç kalmışsın.

benim eşim yaptığın bu genellemelere uymuyor ona olan saygım ve sevgim sonusuz çünkü karşılıklı
konu sahibesinin eşi gibi davranışlarda bulunsa gururum çok incinirdi,onun için kolumu dahi kıpırdatmazdım..
birde eşinin asıl içinden geçen ne ?onu tanımadığım için yorumdada bulunmak istemem henüz 4 aylık evliler belkide kocası böyle şeylere meyilli olmasın hanım hanımcık bir eş görmek istediği için ona böyle ağır çıkışta bulunmak istemiştir.

Sen şimdi kadınım de de gel beni kandır! Lafa bak, tokatı yermiş de çok da hakedermiş. Oldu başka derdiniz var mıydı? Kendinize gelin kendinize, eş eştir, insan insandır. Kadına günah olan neyse erkeğe de günah olan odur, ayıp da. İnsan önce insan olduğunu bilsin, hayasını edebini elinde tutsun ona göre hareket etsin. Böyle meselelere de anneliği bilmem neyi alet etmeyin!

Bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cesaret, şu yazdığınıza bakın! Doğru ama değil mi, namussuzluğu sadece kadına haram edip erkeğe helal görenler sayesinde onca kadın dayak yiyor da gıkını çıkaramıyor, çıkarma hakkını kendinde görmüyor. Ya da en kötü ihtimal öldürüyorlar, ama doğru Allah bilir haketmiştirler de onlar.

Eşin hangi mantıkla veya psikolji ile söyledi bilmiyorum ama sözleri çok kırıcı olmuş..Sen ona jest yapmak gönlünü yapmak istemişsin oda seni terslemiş bundan sonra ne jartiyel giy nede dansöz lafını aç. Dideme Ağızı Sulanıyorsa onu alsaymış ozaman seni neden almmış? Dansözlük bir meslektir.. O luk değil onunla dansözlük arasında fark var anlaya bilene.! Tiksinirim de ne demek bu zamana kadar senden tiksiniyormuymuş ki dansöz kıyafeti giyince tiksincek ? Bence en iyisini yapmıssın yüzmeee sakın haklısın

Bir de utanmadan yukarıda konu sahibine aman sakın kocana vurma deyip aşağıda kadına sen dayağı hakedersin diye nutuk atmış! Dikkat et hanım(şayet kadınsan), her eşin adaleti bir olmaz. Çok iyi eşim, şöyleyim böyleyim derken savunduğun zihniyetin tokatını yiyiverirsin.

Son düzenleme:

1. paragraf: Hepimiz niçin süsleniriz beğenilmek için, karşı taraftan hoş sözler duymak için. Evde kimse yokken kendi kendimize süsleniyormuyuz? hayır.
dışarı çıkarken yada eve misafir geleceği zaman,neden? göze hoş görünmek için ,karşıdaki insana olan saygımızdan dolayı.
evet misafir geleceği zaman çeşit çeşit yemekler yaparız döktürürüz,hoş giyiniriz ,aynılarını benim eşimde hakediyor,düşüncem bu.

2.paragraf: arkadaşın evliliği nasıl ,aynı yastığa baş koyan arkadaş anlar ancak,ben bilemem sonuç itibarıyla.

3.paragraf: saygı ve sevgi olmazsa evlilik zaten devam edemez devamında kesinlikle cinsellik ve para diyorum,benım hayata bakış açım bu,çünkü; işin olursa ,kariyer olur,kariyer olursa maddiyat olur,maddiyat iyi olunca standartlar artar,standartlar artınca kaliteli yaşam olur,cinsellik; sevmek dokunmak gururun okşanması güzel sözler olarak görüyorum,bunlar tam olunca eşittir huzur. Türk filmlerinde kalmış iki gönül bir olunca samanlık seyran olur ,yalan!

4.paragraf: Eşim gönlümün ruhumun bedenimin sahibi,En Çok Sevdiğim,Bana istediğim hayatı veren adam ,ben onun için hazırlandığım zaman beni her zaman onure eder,güzel sözler söyler iltifatlarda bulunur gururumu onurumu okşar,gözerini benden ayırmaz.. Herşey bunlardan ibaret değil önceki msjlarda bunları yapmayın diye yorumlar yazdığın için yalnızca buna örnek verdim,evliliğimiz bunlardan ibaret değil.. Ama herşey karşılıklı ve ben erkeğimi mutlu ederim.

bunu yazan bir kadın mı diye düşündüm? osmanlı tokatı yersin,hak edersin falan..

biz kadınlar kendimize bunları yakıştırdıktan ve başka bir kadına bunları yazdıktan sonra mianın eşi nin dediklerini bir erkeğe çok görmüyorum artık.adam en azından osmanlı tokatı yersin dememiş,komiğine gitmiş dalga geçmeye çalışmış.

Esip gürleyenlere bakma demişsiniz. Sizin yorumunuz çok mu normal?

Konuyu açana "adama tokat atma, hangi yüzle girersin yatağına", diğer arkadaşa "adamına sakın öyle deme dayağı hakedersin". Anne olan varlığa yakışmıyor da baba olan varlığa "Didem oynasa ağzımın suları akar, sen oynarsan tiksinç olursun" demek yakışıyor mu?

Ama tabi erkek ya ona normal kadın annedir kutsaldır ona yakışmaz... bla bla...

Ana kutsaldır ama ağzını açmasın, dayağı yer oturur aşağı.

Foruma yazıyor olmasam çok laf hakediyor bunları yazan da neyse.

Bu erkekler kendilerini bir şey sanıyorlar. Sanırsın kendisi Brad Pitt, Kıvanç Tatlıtuğ :)) Bu şişman, şunun kalçası geniş, bunun bacakları şahane şunun göğüsleri şöyle böyle... Bu hiç bitmez. Kendilerini bir şey sanıp kadınları sadece fiziksel olarak değerlendiriyorlar. Evet şimdi kadınlar fazlasıyla bakımlı. Hatta bazıları o kadar kendine bakıyor ki kendine bakmaktan evine barkına bakmıyor. Ama erkekler bunu görmüyor ki tek gördükleri güzellik çekicilik vs.

Sakın özgüvenini kaybetme. O senin eşin. Başkalarını beğenip duruyorsa gül sen de içinden kendi ne ki başkalarına bakıyor. Gül, geç gitsin

Uygun bir sifat ariyorum erkeklere, nasil diyorlar, neydi acaba ?

Ha buldum Öküz:))

Genel olarak bu cins boyle analoglar. Benim sevgilimde, abimde, kuzenlerimde. Baskasina bakar ama sana yakışmaz. Sonra da iliskimizde heyecan yok. Heyecan katili bunlar:))

Üstteki yorum,bana göre kısa ve öz (ve doğru) ama arada kaynamış.
O yüzden alıntı yapmak istedim:)

Eşin,büyük ihtimalle bir dansözle evlenmek istemezdi.
Bu yüzden seni dansöz olarak görmek istemeyebilir.
Bunu bir fantazi olarak bile itici bulabilir.
Belki oynamandan bile hoşlanmıyor olabilir.

4 aylık evlisiniz.Bu tarz didişmeler,ayarını bilememeler olabilir.
Ancak böyle olayları fazla büyütmek ve yatak ayırmak doğru değil.

Konunu okuduğumda elbette eşinin soykediklerinin normal olmadigin farkında olarak durumu değerlendirdim. Eşini cezalandır, ona surat as, Didem'i izletme demeyeceğim. Aksine izlet, izlemek istiyorsa. Eşini biz ancak senin anlattığın kadar bilebiliriz. Aslını sen iyi bilirsin. Yeni evliymissin, bundan dolayı cinselliğe bağlı olan bakışınız eski evlilere göre daha yogun. Bunu da normal görüyorum. Yalnız hatasını ona anlatma noktasında yanlışların var. Hiçbir erkeğin yüz asarak, laf sokarak, cinsel olarak ondan uzak durarak ya da küs kalarak birşeyleri anlayacağını düşünmüyorum. Sadece numara yaparlar. Olmuş gibi davranıp eski düzenlerine kavuşmak için ne istersen yapıp sonra eski hallerine geri donerler. Köklü çözüm mu istiyorsun?
Öncelikle o evdeyken kendi kendine evde de oynayabilirsin. Verdigi tepkilere bak bakalım ilgiyle mı izliyor?
Didem'i mı izlemek istiyor kısıtlama bırak izlesin. Ben bile kadın halimle seviyorum oryantal izlemeyi çok iç ısıtan bir dans.
Bu gibi seylere takılmayın nolur, yanlış cümleler kurmuş evet yanlış tepkiler vermiş... Ama bırakın orada kalsın. Zaman icinde zamana yayarak hatasını ona anlatın. Anlık dersler ile anlamaz erkekler yanlışlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…