Eşime oryantel oynamak isteyince...

canım ben eşimi elde tutmak için onun ilgisini çekmek için yapmak istemedim zaten . onun beni sevdiğini biliyorum zaten. deliler gibi aşık olduğunuda.
ben sadece fikrini öğrenmek amaclı sordum ha evet hosuma giderdi hayatım deseydi de yaparmıydım evet yapardım neden olmasın. Hayatımıza renk gelirdi monotonluktan kurtulurduk ki cok ta monoton olduğumuz söylenmez.

bazı arkadaslar hem eşini yerden yere vuruyorsun hemde biri ona birsey dediğinde hemen savunmaya geçiyorsun yazmıslar.

evet eşim gerçekten cok iyi cok efendi cok tatlı anlayıslı ve sevgisini belli eden bir insan. ben sadece bu lafına kızdım. arada patavatsızlıkları oluyor.
bunu dün gece eşimlede konustuk. demek istediğinin o olmadığını benim yanlıs anladığımı defalarca anlattı. ama ben yinede kırıldımmı kırıldım. üzüldümmü üzüldüm.
oda bunun farkında zaten ve affettirmek için elinden geleni yapıyor bana.

ben basta kendim için zaten bakımlı güzel seksi olmaya calısıyorum. eşim gelmeden diğer arkadasın dediği gibi dusumu alıyorum makyajımı tazeliyorum sofrayı en iyi sekilde hazırlıyorum. eşim de bundan gayet memnun. hiç suratı asık olmadı bana karsı. bir gün gün boyu telefonda konusamasak bakmasam telefonuna kırk defa arar duyamadım sesini diye.

erkeklerin tek kötü yanı söylemek istediklerini pat diye söylemeleri ve söylemek istediklerini doğru sekilde telafuz edememeleri diye düşünüyorum.

yoksa eşin peki sana ne yapıyor diye soruyorsun ya ? Hangi erkek çamasır yıkar camasır asar ,bulasık yıkar ,yemek yapar, yatak toplar , eşi işe giderken onun bilgisaayarını aman yetişsin diye hemen çantasına katar. gizliden paraya ihtiyacın var mı diye bile sormadan cantasına para sıkıstırır, bi isteğin var mı dediğinde yok desem bile o neyin eksik olduğunu bilip gider alır gelir, içimden geçen şeyi anlayıp bana süpriz yapar.bir hafta bir ay öncesinden izinli günümüzde ne yapacağımıza dair planlar yapar. eşim böyle bir insan işte. bana bunları yapıyor yetmezmi ? dünyalar iyisi kocam var demekle haksız sayılmam. ama bu lafı işte beni kıran üzen. ben sadece bu lafına kırıldım o yüzden onunla yatağımı ayırdım . o yüzden ona bu sekilde ceza vermek istedim.

Son düzenleme:
Eşinin söyledikleri çok kaba sonuçta sen onun eşisin. Ama sende boşver dans etmeyi falan bırak eşin senin hoşuna gidecek şeyler yapsın.

evet gönlüümü almak için herşeyi yapmaya calısıyor.
milyon kere özür dilerim deyip duruyor.
ona bu fırsatı verdim. her insan hata yapabilir. kırıldımmı evet ama sonucta kırılabileceğimi görüp bir daha yapmayacağını yaptığınnın hata olduğunu anladı.
ama ben yine de burnunu azcıkta olsa sürteceğim.

kusura bakma aama eşin insan kılığına girmiş koca bir öküz

evet eşin şaka yapmış belki ama gerçekten kırıcı bir şaka yapmıs ... aslında hatasınıda anlayıp peşinden dolanmış Ama. ßence çok fazla büyütme zaten gece yatmamıs ve kırgınlığını belirtmişsin

zaten esın ıcın herkez soyolemıs soylenmesı gerektıgınıde
bende surasındayım esınız ısteseydı oryantal kıyafet gıyıp oynarmıydın mısslenam?ayrıca bızıde unuttun hee :26:

zaten esın ıcın herkez soyolemıs soylenmesı gerektıgınıde
bende surasındayım esınız ısteseydı oryantal kıyafet gıyıp oynarmıydın mısslenam?ayrıca bızıde unuttun hee :26:

sanırım oynardım canım.

aslında siizi unutmadım topiğe girmeyi yeniden dönmeyi cok istedim ama araya bir müddet zaman girince unutulmusumdur düşüncesiyle girmek istemedim. yabancılık cekerim gibilerinden.

Yorumlar daha yapıcı olsa ne güzel olur

erkekler patavatsız bunu bilir bunu söylerim,boşboğazlar,laf ağızlarına geldiği gibi süzgeçten geçirmeden söyleyiveriyorlar.dün sevgilim bana yanaşmak isteyip de ben yaklaştırmayınca beni seksten soğutacaksın dedi. bu şimdi söylenecek laf mı yani. o anda pazar keyfi yapıyorduk ve ben filmimi seyretmek istiyordum mesela. çok üzüldüm tabi bu lafına kırıldığımı belirtip sustum. biraz sonra anladı bunun söylenecek türden bir laf olmadığını. ağır konuşurken düşünmüyorlar,nasıl geliyorsa gelişine sallıyolar.bu da eşinin patavatsızlığı yani.

Son düzenleme:
evet canım didemin sanatı oryantal
eşinin sanatı da odunluk belli ki ,öküzlükte de doktorasını yapıyor bir yandan
bu durumda sen sanatsız kaldın yine canım

ay ben de benimkinin sabahki laflarına takılmıştım bu lafların yanında iltifat kalıyor onlar be.peh ne erkekler var.

Ibo hayranı olabılırde o kadının vıdeolarını ızlemesı hıc normal degıl! Kırıldıgınızı bellı etmeyın sallamayın bıle ama bu vıdeo konusunu konusun , emın olun hıc bır erkek ole vıdeoları ızlerken cızgı fılm ızlerkenkı duyguları hıssetmezyanlıs anlamayın rıca edıyorum,

Didem olsa ağzımın suları akardı ne demek oluyor ?
Ah tatlım, lütfen gidip Didemle evlenebilir misin rica etsem der, o ortamı terkederdim ben..
Bu ne basit, ne yakışmaz bir dildir böyle..
İnsan içinden geçirmeye utanır, gidip hanımına söylemiş bir de utanmadan..

bak işte bu açtığın konu da sana ibret olsun tamam kocan patavatsızlık etmiş ayıp etmiş falan ama sen buradaki yorumların hepsini hafızana kaydetme. herkesin eşiyle olan iletişimi cinsel hayatı farklıdır insanlar çeşit çeşittir. burada kadınlar dansöz kıyafeti giyiyolarsa kocalarının da hoşuna gidiyosa sende de aynı durum olmalı diye birşey yok.

hem mesleği dansözlük olan Didem' e yakıştırıyor da bana niye yakıştırmıyor diye düşünmen de yanlış. adı üstünde o dansöz o bu mesleği yapıyor para kazanıyor belli ki eğitimli de tecrübesi vs. var yani profesyonel. doğru ona yakışır ama sana yakışmaz böyle düşünüyor diye kocanı suçlaman yatağı ayırman da manasız. ha düşüncelerini daha insani bir şekilde dile getirebilirdi ama erkekler bizim gibi değillerdir azıcık hödüklerdir kocana hödük falan demiyorum yanlış anlama erkeklerin dilleri dönmez öyle uzun uzadıya açıklama yapmaya e serde de azıcık patavatsızlık var söylemiş. sonrasında özrünü de dilemiş daha bu neyin inadı ? kendi ağzınla söylüyorsun kocanın meziyetlerini o halde uzatmanın manası yok. hele hele tvde mesleği şov olan bir kadınla kendi aklında rekabete girmen de yanlış.

bu arada seni gaza getirecek yorumlara takılma daha çok yeni evlisin çok da gençsin kocan da genç yavaş yavaş birbirinizi tanıyıp birbirnizin nelerden hoşlandığını hoşlanmadığını anlayacaksınız.

Mia ben o soruyu sana sormamistim ki :)
Hangi erkek yapar demissin benim esim de bunlarin tamamini yapiyor ...

Cincik, kendisini dansozle kiyaslayan mia degil ki,
tam tersi kiyaslayan esi

Konu sahibi diyor ki dansoz kiyafeti alsam, oynasam ne yaparsin,
Adam diyor ki burda Didem oynasa agzimin suyu akar,
sen oynasan tiksinc olursun ,
sebek gibi olursun diyor

Bu soylenen patavatsizlik falan degil,
dupeduz esine yaptigi saygisizlik

bende çakacaktım ama zor tuttum kendimi çekip gittim daha fazla gecenin bir yarısı tartısmamak için.

daha cok yeni evlisin, bu tarz tartismalar cok normal, ama bu kadarda doldurma kendini, bence esin hatasini coktan anlamistir ve yaptigi özürlerdede samimidir. ve sakin sakin kocam dedigin insana tokat filan atmayada kalkma, bir kadina yakismaz, tokatladigin erkegin yatagina bir daha hangi yüzle girersin ? yaptiginiz tartismalarda birbirinize cok kirici tamiri olmuycak sözler davranislarda bulunmayin,evlilik kurumu sevgi biterse yürür (cocuk hatirina. arkadaslik hatirina, aliskanlik hatirina) amaaaa saygi biterse iste o zaman fena.agzinizla kus tutsaniz kurtaramazsiniz evliligi.

eger kocana yada sevgiline öyle birsey dersen suratinin ortasina okkali bir osmanli tokati yersin , benden söylemesi.acikcasi bence hakedersinde, annelik kapasitesine sahip Allah tarafindan böyle yüceltilmis bir cins bunu söylerse hakeder.

ve birde hanimlar bakiyorumda , mangalda kül birakmiyorsunuz söyle yap böyle yap diye, daha ilimli daha sakinlestirici daha akli basinda tavsiyelerde bulunacaginiza nerdeyse bosan diceksiniz ayiptir yahu.

aldirma sen esip savuranlara.ben 12 yillik evliyim.esimle 12 yil boyunca birbirimize sesimiz hic yükselmedi, saka babinda birbirimize deli bile demedik.12 yildir hala bana cicekler getirir.12 yildir onun gönlü olmadan hic birseyi yapmam.ve bilirim ki bugün basim dertte olsa benim icin gözünü kirpmaz herseyi yapar.ayni sekilde bende ona karsi böyleyim.evlilik emek ister, hosgörü ister.birbirinizi idare ediceksiniz her zaman.biz hic tartismadik mi tartistik tabiki.ama bu söylediklerimi unutma EVLILIGINIZDE MUTLU OLMAK ISTIYORSANIZ UZATMICAKSINIZ:KARI KOCA ARASINDA OLAN DARGINLIK ISLAK BIR TÜLBENTIN GÜNESTE KURUMASI KADAR SÜRMELI:!!!! HELE HELE YATAGI AYIRMAK; ASIK OLDUGUN ADAMLA AYRI UYUMAK ICIN MI EVLENDIN ? kirginligini belirt tabi insaniz hepimiz üzülücez elbet.ama seviyorsan kocani ve onunda sana cok büyük yalnisi olmamissa (dayak,kumar,ihanet,hakaret, psikolojik siddet) uzatma.farkinda degilmisin ne cok artti bosanan ciftler.neden ? insanlarin birbirine hosgörüsü kalmamis, tahammülü kalmamis.su an icimden gelenleri yazdim, dilerim kendin icin dogru yolu bulursun.Allah a emanetsin.

Dİdem oynayınca ağzımın suları akar sen oynayınca şebek vs olursun...
Pardon sen bu herifin seni sevip saydığına emin misin
Ki sen nasıl olur da dansözün vieolarını indirip izlemesine müsade edersin.
Sende de var hata sende de

istemiyorsa da daha incelikle söyleyebilirdi. moralinin bozulduğunu çok belli etme, özgüveni kırık imajı verme.

çok haklısın kızmakta, kadesanın dediği gibi biscolataya yoğunlaş

ben bakamıyom o reklama çıkınca hemen kapatıyo eşimde

konu sahibi arkadaşım daha evleneli 4 ay olmuş bence siz daha evliliğinizi oturtamamışsınız hala sevgili gb msjlarınız ve tartışmanız biklere bence ilke edinin ve agırlıgınızı koyun ayrı yatmak küs yatmak ne olursa olmasın yoksa birbirinizi çok yıpratırsınız sen bi hata yaptıgında o seni cinsellikle uzaklaştırsın sen onu bu böyle süre gelir ve aranız çok açılır ben 5 bucuk senelik evliyim ve ne olursa olsun asla küs yatmayız ne kadr kırgın olsamda yatagımıza birlikte gireriz suçlu olan özür diler ve birbirimizi severek uyuruz ve huzurla uyanırız ama eşim asla bana böyle şeyler sölemezdi çok kırıcı konuşmuş eşin ama bunu aranızdaki ilişkiye bağlıyorum yanis ana rahat rahat şebek dmesi hiç hoş ddegil hemde bir dansöz muhabbetinde onun sanatı derken sana öyle giyinsen sebek olursun demesi çok kırıcı ama düşünüp düşünüp onada sürekli hatırlatıp durumu laçkalaştırma agırlıgını koy ve bida benimle bu şekilde asla konuşma de sana değer verdim ve beni begenmen için emek harcıyorum seni sevdigim için madem namusunum beni sevdigin kadar saygıda duyy de ve olayı kapat bidaha dememsini temenni ediyorum ama eşler arasında sevgi kadar saygıda olmalı asla salak manyak gb çocuk küfürleri bile olmamalı bence ilerde çocuklarınız olucak böyle bi ortamda çcuk büyütmek istemezsiniz sanırım daha yolun başındasınız uzun bir birlikteliğin ardından evlenmişsiniz gb seziyorum birbirinizi yıpratmayın hep bunun hayalini kurdunuz artık aynı evdesiniz ama sevgili değilsiniz cocuk hiç değilsiniz yani dicem oki kızınca yatak ayırmak ev ayırmak anneme gidiyorumlar bir kaç kez agza alındımı bunun bi önemi bi mahiyeti kalmaz sevgi ve en önemlisi birbirinize saygınızı hiç yitirmemeniz dileğiyle

(bu arada evlenmeden islama göre evlilik diye bi kitap okumuştum halada elimin altındadır bakarım ara sıra arkadaşlarımada veririm okurlar evlencek olanlar orda bişey okumuştum eger eşler den biri küs yatarsa küs olana melekler lanet edermiş o yüzden asla küs duramıyorum zaten asla kin tutamam yapım gereği ve unuturum neye kızdıgımı bile )

bence bıraz abartmıssın ne olcakkı benımde esım sevmez ole selerı ama oynayanlarada bakmayı sevmez

konuyu okudum biliyorum konu sahibi '' niye didem' i izliyorsun o zaman '' diye sorunca böyle bir cevap almış kocasının verdiği cevap güzel değil ama patavasızlığından lafını sözünü bilmemesinden kaynaklı, söylmek istediği aslında kısaca '' sana yakışmaz, yakıştıramıyorum, hoşlanmıyorum ''. başından beri konu sahibi ilk başta kendini kıyaslamış hala da kıyaslıyordu düne kadar . tamam tavır yaptın konu sahibi kocan da özrünü diledi bana kalırsa uzatmanın manası yok tekrar söylüyorum benimki de dahil buradaki yorumlarla hareket etme kocanı en iyi sen tanırsın birşeyi söylerken bakışından tavrından ila ki ne demek istediğini anlıyorsundur. yerinde olsam ben kızardım evet küserdim de belki ama özür de dilemilş madem çok da uzatmanın manası olmadığını düşünüyorum.

yaptığım yorumlara yorum yapılınca da açıklama yapmak zorunda kalmaktan hoşlanmıyorum ayrıca o senin yorumun diğeri de benim yorumum Cudana

Son düzenleme:

özür dilerim cudana seni yanlış anladığım için.

dün bile bir ara kalktım gittim yataktan o uyurken. tahammül edemedim yanında yatmaya gittim kendi yatağıma. tüm gece aklıma geldi oturdum ağladım. sonra geri döndüm. uyuyakalmısım öyle .sabah giderken hala uyuyordu. ben onu yada o beni öpmeden asla kapıdan cıkmazdık. uyuyor olsak bile. ben yine dayanamadım yanağına usulca öpücük kondurdum. ama farketti hemen uyanıp. baska birsey demeden cıktım. telefonda konusuyoruz ama hala soğuk davranıyorum ona ister istemez. o da bunun farkında. gönlümü yapmaya calısıyor. umarım yeniden eski ruh halime bürünebilirim. ama bana söyledikleri aklıma geldikçe tekrar soğuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…