- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
Süslenip püslenmeyi bende çok severim, yaparım da
ama tutup da bunu eşimin gözü başkasına kaymasın diye yapmam.
Eşim istiyor diye yapmam, gözü doysun diye yapmam,
kendim için yaparım.
Bir kaç sayfa önce konuya yazmıştım.
Konuyu eşime okudum, verdiği cevap
'' Eşini hayvandan farksız gören bir adam ve eşinden beklediği ilgiyi sevgiyi görmeyen,
son çare olarak degerini böyle şeylerle kazanmaya çalışan umutsuz ev kadınlarından biri daha'' demişti.
Meger ne kadar haklıymış :)
Evlilikte para ve cinsellik hiç bir şey aslında.
Asıl önemli olan saygının ve sevginin yitirilmesi.
Saygı ve sevgi olmayan evlilikte cinsellik olsa ne yazar, para olsa ne yazar?
Ha bu arada tüm bunlara ragmen eşin senin için ne yapıyor?
erkek milleti işte, ağzının ayarı yok ki, sıkma canını
tepkini göstermişsin,gereken lafları söylemişsin içinde kalmamış,
daha fazla uzatma bence gönlünü alması için ona fırsat ver,
yeni evlisin daha ne gaflar yapacak sana, hepsi aynı bunların:))
Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.
hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.
sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.
ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!
Günaydın kızlar.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.
hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.
sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.
zaten esın ıcın herkez soyolemıs soylenmesı gerektıgınıde
bende surasındayım esınız ısteseydı oryantal kıyafet gıyıp oynarmıydın mısslenam?ayrıca bızıde unuttun hee :26:
canım ben eşimi elde tutmak için onun ilgisini çekmek için yapmak istemedim zaten . onun beni sevdiğini biliyorum zaten. deliler gibi aşık olduğunuda.
ben sadece fikrini öğrenmek amaclı sordum ha evet hosuma giderdi hayatım deseydi de yaparmıydım evet yapardım neden olmasın. Hayatımıza renk gelirdi monotonluktan kurtulurduk ki cok ta monoton olduğumuz söylenmez.
bazı arkadaslar hem eşini yerden yere vuruyorsun hemde biri ona birsey dediğinde hemen savunmaya geçiyorsun yazmıslar.
evet eşim gerçekten cok iyi cok efendi cok tatlı anlayıslı ve sevgisini belli eden bir insan. ben sadece bu lafına kızdım. arada patavatsızlıkları oluyor.
bunu dün gece eşimlede konustuk. demek istediğinin o olmadığını benim yanlıs anladığımı defalarca anlattı. ama ben yinede kırıldımmı kırıldım. üzüldümmü üzüldüm.
oda bunun farkında zaten ve affettirmek için elinden geleni yapıyor bana.
ben basta kendim için zaten bakımlı güzel seksi olmaya calısıyorum. eşim gelmeden diğer arkadasın dediği gibi dusumu alıyorum makyajımı tazeliyorum sofrayı en iyi sekilde hazırlıyorum. eşim de bundan gayet memnun. hiç suratı asık olmadı bana karsı. bir gün gün boyu telefonda konusamasak bakmasam telefonuna kırk defa arar duyamadım sesini diye.
erkeklerin tek kötü yanı söylemek istediklerini pat diye söylemeleri ve söylemek istediklerini doğru sekilde telafuz edememeleri diye düşünüyorum.
yoksa eşin peki sana ne yapıyor diye soruyorsun ya ? Hangi erkek çamasır yıkar camasır asar ,bulasık yıkar ,yemek yapar, yatak toplar , eşi işe giderken onun bilgisaayarını aman yetişsin diye hemen çantasına katar. gizliden paraya ihtiyacın var mı diye bile sormadan cantasına para sıkıstırır, bi isteğin var mı dediğinde yok desem bile o neyin eksik olduğunu bilip gider alır gelir, içimden geçen şeyi anlayıp bana süpriz yapar.bir hafta bir ay öncesinden izinli günümüzde ne yapacağımıza dair planlar yapar. eşim böyle bir insan işte. bana bunları yapıyor yetmezmi ? dünyalar iyisi kocam var demekle haksız sayılmam. ama bu lafı işte beni kıran üzen. ben sadece bu lafına kırıldım o yüzden onunla yatağımı ayırdım . o yüzden ona bu sekilde ceza vermek istedim.
aslında eşim çok iyi bir insan dünya tatlısı çok anlayıslı gerçekten hakediyor ama böyle nasıl cevap verdi bende anllayamadım açıkçası.
değmeyecek biri olsa yapmak istemem aklımın ucundan bile geçmez ama değecek biri diye yapmak istedim. aslında yapacağımdan da değil. tepkisini ölçeyim dedim.
ama bu şekilde tepki verdi..
artık yatmayacağım onunla... jartiyerde giymeyeceğim büstiyerde dantellide. ne hali varsa görsün. zaten regl dönemimdeydim özledim deyip duruyordu. daha beter olsun
bende çakacaktım ama zor tuttum kendimi çekip gittim daha fazla gecenin bir yarısı tartısmamak için.
erkekler çoğu zaman bilinçli olarak özür dilemiyo bence, olayı anlamıyo ama tribi görünce yataklar ayrılmasın dıırdır çekmeyim diye özür diliyolar, canlarını aynı ölçüde yakmadıkça ruhunu anlamıyolar, bu adama denecek laf şuydu aslında: bende her gece başkalarını hayal ediyorum ama naparsın elimde sen varsın idare ediyorum
ya şu da garibime gitti bir dansözü ağzının suyu akarak izliyor sana gelince o............olursun diyor..bu nasıl bi bakış açısı böyle?
ayrıca neden o didem midir nedir onu öyle izlemesine izin veriyorsun? ne münasebet...aynısını biscolata yağuşukluları :) için sen yap bakalım neler oluyo
istemiyorsa da daha incelikle söyleyebilirdi. moralinin bozulduğunu çok belli etme, özgüveni kırık imajı verme.
çok haklısın kızmakta, kadesanın dediği gibi biscolataya yoğunlaş
bence bıraz abartmıssın ne olcakkı benımde esım sevmez ole selerı ama oynayanlarada bakmayı sevmezGünaydın kızlar.
nasıl yani dedim.
Mia ben o soruyu sana sormamistim ki :)
Hangi erkek yapar demissin benim esim de bunlarin tamamini yapiyor ...
Cincik, kendisini dansozle kiyaslayan mia degil ki,
tam tersi kiyaslayan esi
Konu sahibi diyor ki dansoz kiyafeti alsam, oynasam ne yaparsin,
Adam diyor ki burda Didem oynasa agzimin suyu akar,
sen oynasan tiksinc olursun ,
sebek gibi olursun diyor
Bu soylenen patavatsizlik falan degil,
dupeduz esine yaptigi saygisizlik
Mia ben o soruyu sana sormamistim ki :)
Hangi erkek yapar demissin benim esim de bunlarin tamamini yapiyor ...
Cincik, kendisini dansozle kiyaslayan mia degil ki,
tam tersi kiyaslayan esi
Konu sahibi diyor ki dansoz kiyafeti alsam, oynasam ne yaparsin,
Adam diyor ki burda Didem oynasa agzimin suyu akar,
sen oynasan tiksinc olursun ,
sebek gibi olursun diyor
Bu soylenen patavatsizlik falan degil,
dupeduz esine yaptigi saygisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?