• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime olan sevgim bitti...

'' Senden öncekini boşadım, senide boşarım yenisiylede evlenirim, o olmadı onuda boşarım, beni tınlamayan hayatımda olamaz '' diyen bir adamı hayatınızda artık barındırmamanız gerekiyor.
O bunu yapabilme curetinde ! bulunuyorda siz mi bu adamı hayatınızdan çıkarma hakkını/gücünü bulamıyorsunuz kendinizde ?
Hayat çok kısa, böyle bir hayata katlanmaya bir saniye bile değmeyecek kadar kısa.
Aileniz elbette sizi affedecektir. Ailenizden duyacağanız en acı söz bile bu insandan duyacağınızın yanında hiç kalır.
Üstelik şiddettende söz etmişsiniz.
Ayrıl demek haddim değil ama eğer sevgim, saygım bitti ayrılmak istiyorum diyorsanız ve tek aradığınız şey cesaretse çok durmayın.
Harekete geçmeden o cesaret gelmez.

genç yaşta dul kalmaktan korkma,eğer daha mutlu olacağını düşünüyorsan..
çunku şimdi ne kadar az hasar alırsan,kendını o kadar çabuk toparlar,hayatına kaldığın yerden o kadar çabuk devam edersin..
zaman birçok şeyin ilacı tamam ama,bazı sorunların daha halledilemez olmasının sebebi...
kimse vazgeçilmez değil bir kere,ne demek seni de boşarım,yine alırım falan,görgüsüz..önemli olan evlenmek değil,o aile birliğini sürdürmek de..ondan vazgeç ki anlasın,kendini bişey sanmasın..
gerçekten daha mutlu olacağına inanıyosan nihayi kararı ver,kimseyi ve ailesini çekmeye mecbur değilsin,kendı aileni soyutlamışken..

Son düzenleme:
Canım ailen bile o ne der bu ne der takmazken sen daha 24 yaşında niye elalem ne der diye kafana takıyorsunki?Daha 24 yaşındasın,seneler geçipte kafanı duvarlara vurmadan boşan gitsin.Ben genelde yapıcı olmaya çalışırım ama bir erkek namusuna senide boşarım nolcakki başka birini alırım derse işte o kişiye asla 2. şans verilmez.Allah cc yardımcın olsun.

ya bu insanlar neder ne düşünür kafası hepimizde var..bende sözlüyken ayrılmayı düşünüyordum bu tür düşüncelerle beynim yendi...sonra dedimki bu insalar ben sözlü ve mutsuz iken beni düşünüyorlarmı evli olsam mutsuz mu bu kız die endişe duyacak olan kim olucak.Bırak Allahaşkına cnaım ya millet ne derse desin herkesin keyfi bilir, diyende defolsun gitsin mümkünse..sen takma insanları...nasıl mutlu olacaksan öyle hareket et..

bugün eşimle dışarı çıltık yürüdük ben nırmal davrandım surat asmadım sonra bir arkadaşından konu açıldı arkadaşı eşinden boşanıyor eşini aldattığı için ben de dedim ki aldatan erkekten ne hayır gelir ki eşine yaparsa hak etti o adam dedim hatta az bile yaptı eşi dedim çünkü şerefsizlik yapıp aldattı benm eşim aldatmayan erkek yok ki dedi o zmn erkek gibi boşanacactı dedim kadının gruruyla oynamayacaktı dedim...eşim dedi ki ben sana bişey demiştim ben aldatmam gizli saklı yapmam açıkça söylerim bende aldatacağım dedi tebessümle...ben yüzüne baktım madem aldatacaksın boşanalım o zamn dedim neden boşanayım dedi beni aldattığın zaman sessiz kalacağımımı sanıyorsun dedim..yol boyu sustuk 1 saa sonra iyi davranmaya çalıştı beni kırdığının farkındaydı ama benm için bir anlam ifade etmedi!!!ne düşündüm biliyor musunuz daha önce boşanma lafı geçince,onu kaybetme korkusu içime girince acaba biri girer mi hayatına aldatırmı diye düşünürken içim acırdı..yanardımm!!! ama bugün içim acımadı çok düşündüm kalbim acımadı onu kaybetsem de sanki sevinecekmişim gibi oldum bugün bana söyledikleri canımı acıtmadı sadece ona harcadığım yıllarıma üzüldüm!!!

bugün eşimle dışarı çıltık yürüdük ben nırmal davrandım surat asmadım sonra bir arkadaşından konu açıldı arkadaşı eşinden boşanıyor eşini aldattığı için ben de dedim ki aldatan erkekten ne hayır gelir ki eşine yaparsa hak etti o adam dedim hatta az bile yaptı eşi dedim çünkü şerefsizlik yapıp aldattı benm eşim aldatmayan erkek yok ki dedi o zmn erkek gibi boşanacactı dedim kadının gruruyla oynamayacaktı dedim...eşim dedi ki ben sana bişey demiştim ben aldatmam gizli saklı yapmam açıkça söylerim bende aldatacağım dedi tebessümle...ben yüzüne baktım madem aldatacaksın boşanalım o zamn dedim neden boşanayım dedi beni aldattığın zaman sessiz kalacağımımı sanıyorsun dedim..yol boyu sustuk 1 saa sonra iyi davranmaya çalıştı beni kırdığının farkındaydı ama benm için bir anlam ifade etmedi!!!ne düşündüm biliyor musunuz daha önce boşanma lafı geçince,onu kaybetme korkusu içime girince acaba biri girer mi hayatına aldatırmı diye düşünürken içim acırdı..yanardımm!!! ama bugün içim acımadı çok düşündüm kalbim acımadı onu kaybetsem de sanki sevinecekmişim gibi oldum bugün bana söyledikleri canımı acıtmadı sadece ona harcadığım yıllarıma üzüldüm!!!

yani çok şaşırıyorum böyle insanlara eşiniz ilginç bir insan, bu sözleri bu kadar rahat söyleyen birisiyle aynı evde yaşamak aynı yatağa girmek düşüncesi bile tüylerimi diken diken eder açıkçası ben bir gün bile o evde duramazdım, hakkınızda hayırlısı

yani çok şaşırıyorum böyle insanlara eşiniz ilginç bir insan, bu sözleri bu kadar rahat söyleyen birisiyle aynı evde yaşamak aynı yatağa girmek düşüncesi bile tüylerimi diken diken eder açıkçası ben bir gün bile o evde duramazdım, hakkınızda hayırlısı

kendime çok kızdım...ailemi arayacak yüzüm olsaydı arardım veya giderdim...bilsem kendimi affetireceğim inanın durmayacağım boşanmayı artık gerçekten istiyorum!

kendime çok kızdım...ailemi arayacak yüzüm olsaydı arardım veya giderdim...bilsem kendimi affetireceğim inanın durmayacağım boşanmayı artık gerçekten istiyorum!

bence arayın ailenizi, kim evladının böyle üzüntüler yaşamasını ister, belki bir iki sitem ederler ama inanın geçer gider gene sizi bağırlarına basarlar emin olun. eşiniz de sizin gitmeye çekindiğinizi bildiği için bu kadar gemi azıya almış demekki (biraz amiyane olabilir ama kusura bakmayın en uygun tabir bu geldi) hiç çekinmeyin pişmanlığınızı dile getirin siz aileniz sizi affedecektir bence

bende eşimle evlenirken ailemle aramda problemler yaşadım ama eşim bana o tür şeyler söylese hele ki başka bi kadından bahsetse bir saniye kalmam yanında herkesin bi gururu var ara aileni özür dile kapılarında yat gerekirse, o adamın yanında kalmaktan iyidir:47::47::47::47:

bence arayın ailenizi, kim evladının böyle üzüntüler yaşamasını ister, belki bir iki sitem ederler ama inanın geçer gider gene sizi bağırlarına basarlar emin olun. eşiniz de sizin gitmeye çekindiğinizi bildiği için bu kadar gemi azıya almış demekki (biraz amiyane olabilir ama kusura bakmayın en uygun tabir bu geldi) hiç çekinmeyin pişmanlığınızı dile getirin siz aileniz sizi affedecektir bence

ailemi 1 yıldır görmedim barışmaya gideceğiz dedi bugün şugün şu iş bitsin hep oyaladı önümüzdeki ay birlikte gidecektik ama nedense artık onunla gitmek istemiyorum...düşüncem önümüzdeki ay ablam doğum yapacak onun yanına gidip onunla dertleşmek telefonla görüşüyorum ablamla hamile olduğu için sıkıntılarımı anlatmadım bide telefonda olmaz diye düşündüm..düşüncem ablama gidip ona önce herşeyi anlatmak ailemde doğuma gelecek ailemle de orda barışmak..inşl. dediğiniz gibi affederler aileme sarılmak af dilemek istiyorum onları çok özledim hatamı anladım!!

kafanın karışık olduğunu biliyorum ....hiç değilse sen korun çocuk olmasın bari

bence siz kendisinden küçük olduğunuz için kendine olan güvensizliğini ört bas etme gayretiyle böyle davranıyor. aklınca sizi bastıryor sen olmasan başkası olur diyerek. o minik beyniyle erkekliğini göstermeye çalışıyor..

ailenize dönün, en kötü ihtimal biraz laf sokarlar ama bağırlarına basarlar, evlatlarısınız neticede, sonra da unutulur gider. ama bu adamla her gün ölürsünüz ve gün gelir bir yerde bitmek zorunda kalır, yıllarınıza yazık olur..

Back