- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Benim için çok geç sanırım 2 yil olduBayanlar ilk evlendiginiz zaman herşeyi önüne getirmeyin beraber yapmaya teşvik edin ki öyle alışsın yoksa belli süre geçince siZe çok yük biner haberiniz olsun eşim mesela işe giderken giyeceği kıyafeti ütüler giyer gider neden çünkü ben öyle alistirdim yapmasaydim benden beklerdi gibi küçük örnek
Sineye çekmeceğim sınavim vaeken böyleyse yarin öbür gün coluk çocuk olunca düşünemiyorumesimin yapmasi gereken isleri ben yapmiyorum,
bugune kadar da benimle hic lanli lunlu konusmadi.
yazik olmus emeklerinize, bundan sonra devam mi peki? yoksa evdeki hizmet hiyerarsisini degistirecek misiniz,
bunu konusacak misiniz, yoksa bir sonraki sacmalamasina kadar sinemeye mi cekeceksiniz?
sinaviniz varken hele bu kadar celallenme hakkini kendinde gormesi, direk merhametsiz birisi oldugunu dusundurdu bana ayrica.
Kocişko olarak değil de sevgimden yapıyordum yani yaparken yüksünmedim ama önemli bir sınavım var beni düşünmediğini sanki vazifemmiş gibi kıymet bilmegini simdi anladım malesef. Bana acimayana beni düsünmeyini ben hiç düşünmem sonradan dank ettiAy cidden kocişko hizmeti nasıl zevkli olabilir ya. Hayır zevkliyse de bi tabağı kaldırmayınca acımıyor musun bana demeyeceksiniz o zaman. Neden acısın zevk alıyorsunuz bundan malum
Şu köle zihniyetini bırakın artık. Bunun bi kıymeti yok herkes kendi işini kendi görsün bi zahmet. Zevkle.
Ben hatasını anlattım anladı mı emin olamadım ama bir daha böyle bir şeyle karşılaştığımda tepkim daha farklı olacak. Aslında çok merhametlidir ama bana kadar yokmuşesimin yapmasi gereken isleri ben yapmiyorum,
bugune kadar da benimle hic lanli lunlu konusmadi.
yazik olmus emeklerinize, bundan sonra devam mi peki? yoksa evdeki hizmet hiyerarsisini degistirecek misiniz,
bunu konusacak misiniz, yoksa bir sonraki sacmalamasina kadar sinemeye mi cekeceksiniz?
sinaviniz varken hele bu kadar celallenme hakkini kendinde gormesi, direk merhametsiz birisi oldugunu dusundurdu bana ayrica.
Ayni hatayi bende yaptım canm 1 senelik evliyim bu süreçte esim hep görevde 4 ayda 1 ay izne geliyordu kendi evime o zman geçiyordum dediğin gibi bnde şikayetçi degildim ama ne yaparsan yap yaranamıyorsunHayır rahatsızlığı yok ben bundan şikayetçi değildim ama çok simartmisim demek ki
Aynen katılıyorum. Ben de zamanında eşimin 1 domatesi soymasını bir saat beklemişimdir. Elinden alıp soysam elime mi yapışacaktı. Ama böyle böyle öğrendi. Şimdi çok güzel yemekler yapıyor.Bayanlar ilk evlendiginiz zaman herşeyi önüne getirmeyin beraber yapmaya teşvik edin ki öyle alışsın yoksa belli süre geçince siZe çok yük biner haberiniz olsun eşim mesela işe giderken giyeceği kıyafeti ütüler giyer gider neden çünkü ben öyle alistirdim yapmasaydim benden beklerdi gibi küçük örnek
Valla keyfim isterse yaparım. Ama bunu yaparsam, eşim jest yaptığımı bilir. Canım istemiyorsa hiç duymamazlığa gelirim. O da 2. kez söylemez zaten.benim eşim yoğun çalışıyor. bazen mesai oluyor. ben evdeyim, bende okuyorum bir yandan ev işleri vs uğraşıyorum. bence birimiz evdeyken tabi geceye kadar çalışan eşimden iş beklemek doğru gelmiyor. ama geçen gece 10da gelen eşim sigara böreği istedi. bende bu saatte yeme dedim hem de üşendim yapmaya. ayıp ya valla ayıp dedi. bu sefer içime sinmedi kalkıp yapmaya başladım bu saatten sonra yapsan nolur dedi yemem dedi uyudu. bu durumda kim haklı bende çözemedim.
Yapışıyo işte, al yap al yap sürekli. Yapışmadan önlem almanız iyi olmuş.Aynen katılıyorum. Ben de zamanında eşimin 1 domatesi soymasını bir saat beklemişimdir. Elinden alıp soysam elime mi yapışacaktı. Ama böyle böyle öğrendi. Şimdi çok güzel yemekler yapıyor.
Kendim yerken Pıçaaan ucuyla uzatırım alırsa alır almazsa kendim yerim bu kadar basitMeyve tabağı meyhanede servis edilen bi şey değil mi ya. Evde elma yenir mandalina soyulur ama sunumla tabak hazırlanmaz hazırlanmamalı bence. Canınıza yazık ya
İlişkide sürekli her işe koşmak uğraşmak didinmek tek taraflı ise karşı taraf kıymet bilmiyor genelde .Biraz iş birliği olması şartMerhaba kk,
Eşimle önemli bir problemimiz yok bildiğim kadarıyla... Ufak tefek atışmalar tartışmalar olsa da hep tatlıya bağladık.
Şu anda mesleğimle ilgili önemli bir sınava hazırlanıyorum ona rağmen ütüsü, yemeği, bulasigi aksatmadan zevkle içimden gelerek yapıyorum. Dün meyve tabağı yaptım esim yemiş ama kaldırmamışz sehpanın üzerinde duruyordu. Ben de ders molası versim salonda tabağı görünce biraz sitem ettim. Hic mi acımıyorsun bana tabağına bari mutfağa götür dedim. Bana lanli konuştu hizmet etme bana bundan sonra dedi. Ben de mutfağa gittim ağladım. Gönlümü almak için geldi, barıştık.
Eşim hic böyle konuşmazdı barıştık ama çok incindim. Cinsel birlikteliğimiz iyidi ama bir haftadir yanaşmıyor. Daha önce ben yanaşıyordum ama şu an sınava hazirladigim icin kendi haline bıraktım. Ben hep yanina otururdum, öperdim ama ondan hiç öyle bir şey göremedim. Tv karşısina geçiyor oturuyor sadece...
Başka biri mi var desem öyle bir belirti görmedim. 2 yıllık evliyim, geçen yıl bir kızı aratmış Facebbokta aynı isim farklı soy isimlerle aramış. Neyse olabilir dedim konuyu kapattım. Nasıl davranmalıyım hanimlar sınav stresi de var çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?