Eşime ne oldu anlamiyorum

esimin yapmasi gereken isleri ben yapmiyorum,

bugune kadar da benimle hic lanli lunlu konusmadi.

yazik olmus emeklerinize, bundan sonra devam mi peki? yoksa evdeki hizmet hiyerarsisini degistirecek misiniz,
bunu konusacak misiniz, yoksa bir sonraki sacmalamasina kadar sinemeye mi cekeceksiniz?

sinaviniz varken hele bu kadar celallenme hakkini kendinde gormesi, direk merhametsiz birisi oldugunu dusundurdu bana ayrica.

Benim için çok geç sanırım 2 yil oldu

Sineye çekmeceğim sınavim vaeken böyleyse yarin öbür gün coluk çocuk olunca düşünemiyorum

Kocişko olarak değil de sevgimden yapıyordum yani yaparken yüksünmedim ama önemli bir sınavım var beni düşünmediğini sanki vazifemmiş gibi kıymet bilmegini simdi anladım malesef. Bana acimayana beni düsünmeyini ben hiç düşünmem sonradan dank etti

Ben hatasını anlattım anladı mı emin olamadım ama bir daha böyle bir şeyle karşılaştığımda tepkim daha farklı olacak. Aslında çok merhametlidir ama bana kadar yokmuş

Yillar yillar yıllardır evliyim...meyve tabağı hazırlamak nedir bilmem.
Eşim engelli olsa hasta olsa vb tabiki canı gönülden yaparim ama eli ayağı olan adama kişisel hizmetlerde bulunmam.

Hayır rahatsızlığı yok ben bundan şikayetçi değildim ama çok simartmisim demek ki
Ayni hatayi bende yaptım canm 1 senelik evliyim bu süreçte esim hep görevde 4 ayda 1 ay izne geliyordu kendi evime o zman geçiyordum dediğin gibi bnde şikayetçi degildim ama ne yaparsan yap yaranamıyorsun
Bu izne geldiğinde hamile oldum iste başta bilmedim çok yorgundum yemekten snra meyve hazırlayıp uyuya kalıyordm yerken falan iste o tabak dediğiniz gibi sehpada kalıyordu bi baktım suçlu ben oldum beyefendiler eline alıp mutfaga götüremez sen dağınık olmuş olursun

Aynen katılıyorum. Ben de zamanında eşimin 1 domatesi soymasını bir saat beklemişimdir. Elinden alıp soysam elime mi yapışacaktı. Ama böyle böyle öğrendi. Şimdi çok güzel yemekler yapıyor.

Valla keyfim isterse yaparım. Ama bunu yaparsam, eşim jest yaptığımı bilir. Canım istemiyorsa hiç duymamazlığa gelirim. O da 2. kez söylemez zaten.

Aynen katılıyorum. Ben de zamanında eşimin 1 domatesi soymasını bir saat beklemişimdir. Elinden alıp soysam elime mi yapışacaktı. Ama böyle böyle öğrendi. Şimdi çok güzel yemekler yapıyor.
Yapışıyo işte, al yap al yap sürekli. Yapışmadan önlem almanız iyi olmuş.

Meyve tabağı meyhanede servis edilen bi şey değil mi ya. Evde elma yenir mandalina soyulur ama sunumla tabak hazırlanmaz hazırlanmamalı bence. Canınıza yazık ya
Kendim yerken Pıçaaan ucuyla uzatırım alırsa alır almazsa kendim yerim bu kadar basit

İlişkide sürekli her işe koşmak uğraşmak didinmek tek taraflı ise karşı taraf kıymet bilmiyor genelde .Biraz iş birliği olması şart

Öfffffff daral geliyor şunların tribinden
Ben de sınava çalıştım sadece yemek yaptım esim için geriye kalanı hep o yaptı sag olsun ama yapacak sınava çalışmak kolay mı bor zahmet tabağını da kaldırsın ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…