Eşime ne oldu anlamiyorum

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
Eşimle önemli bir problemimiz yok bildiğim kadarıyla... Ufak tefek atışmalar tartışmalar olsa da hep tatlıya bağladık.

Şu anda mesleğimle ilgili önemli bir sınava hazırlanıyorum ona rağmen ütüsü, yemeği, bulasigi aksatmadan zevkle içimden gelerek yapıyorum. Dün meyve tabağı yaptım esim yemiş ama kaldırmamışz sehpanın üzerinde duruyordu. Ben de ders molası versim salonda tabağı görünce biraz sitem ettim. Hic mi acımıyorsun bana tabağına bari mutfağa götür dedim. Bana lanli konuştu hizmet etme bana bundan sonra dedi. Ben de mutfağa gittim ağladım. Gönlümü almak için geldi, barıştık.

Eşim hic böyle konuşmazdı barıştık ama çok incindim. Cinsel birlikteliğimiz iyidi ama bir haftadir yanaşmıyor. Daha önce ben yanaşıyordum ama şu an sınava hazirladigim icin kendi haline bıraktım. Ben hep yanina otururdum, öperdim ama ondan hiç öyle bir şey göremedim. Tv karşısina geçiyor oturuyor sadece...

Başka biri mi var desem öyle bir belirti görmedim. 2 yıllık evliyim, geçen yıl bir kızı aratmış Facebbokta aynı isim farklı soy isimlerle aramış. Neyse olabilir dedim konuyu kapattım. Nasıl davranmalıyım hanimlar sınav stresi de var çok üzgünüm...

Adami fazla simartmissiniz. Ben bir iliskide görüldügü kadar verilmesi taraftariyim. Kimse kimsenin hizmet ini yapmiyor..esiniz o kafa yapisini önce bir düzeltsin. Lanli konusmaya gelince: Esim dahil kimse bana saygisiz konusamaz. Buna sokakta herhangi bir insana nasil izin vermiyorsam evde hic vermem. Sizde vermeyin. Bi basladi mi arkasi geliyor cünkü

Hep verici olmuşsunuz. Sonra Sonuç bu

Hayır rahatsızlığı yok ben bundan şikayetçi değildim ama çok simartmisim demek ki

Herkesin evliligi farklidir ona bir sey diyemem de bunlari kim musaitse o yapar ya da birlikte yapilir tek kisinin gorevi degildir. Siz seve seve hizmet ediyorsunuz. Evlilik hizmet kurumu degildir ki. Onemli bir sinava hazirlaniyorum diyorsunuz bir zahmet isin ucundan tutsun.

benim eşim yoğun çalışıyor. bazen mesai oluyor. ben evdeyim, bende okuyorum bir yandan ev işleri vs uğraşıyorum. bence birimiz evdeyken tabi geceye kadar çalışan eşimden iş beklemek doğru gelmiyor. ama geçen gece 10da gelen eşim sigara böreği istedi. bende bu saatte yeme dedim hem de üşendim yapmaya. ayıp ya valla ayıp dedi. bu sefer içime sinmedi kalkıp yapmaya başladım bu saatten sonra yapsan nolur dedi yemem dedi uyudu. bu durumda kim haklı bende çözemedim.

Gecenin onunda börek isteyen kalksın kendi yapsın valla.

O an tepki vermekle doğru hareket yapmışsınız.
Biz kadınlar bazen susarak ya da bu tür davranışları görmezden gelerek daha çok yapmasına sebep olabiliyoruz bazen.
En azından aranız düzelmiş.
Bir daha o şekilde konuşmaması için ikazda bulundunuz mu ?
Bazen bizler de erindiğimiz için tabağı kaldirmamis olabiliyoruz.
Nasıl bir tonla söylediniz uyarı verirken bilmiyorum ama ne olursa olsun yine de onun size lan demesi çok kaba.
Belki içine attığı bir şeyler ya da canını sıkan bir durum vardır.
Neden bu günlerde gergin olduğunu sorgulayıp bence karşınıza alıp konuşun.

Arkadaşlara ben de katılıyorum. Çok verici olmayın. Çünkü en çok yıprananlar çok verici olanlardır.
Dozu aşmayın

Bayanlar ilk evlendiginiz zaman herşeyi önüne getirmeyin beraber yapmaya teşvik edin ki öyle alışsın yoksa belli süre geçince siZe çok yük biner haberiniz olsun eşim mesela işe giderken giyeceği kıyafeti ütüler giyer gider neden çünkü ben öyle alistirdim yapmasaydim benden beklerdi gibi küçük örnek

Ben böyle şeylere sinir oluyorum valla kadınlar bu kölelikten ne zAman kurtulucaz

Şımarmış.
Ciddiyim.
Bir erkeğe hizmetçiymişsiniz gibi bu kadar hizmet edilmez. Biraz işleri aksatın ki evdeki kıymetinizi anlasın. Ayrıca neden tüm işleri siz yapıyorsunuz? Aynı evde yaşadığınıza göre onun da size yardım etmesi gerekir.
Böyle kıymet bilmeyen adamları tepenize çıkarırsanız .ıçarlar.

Ay cidden kocişko hizmeti nasıl zevkli olabilir ya. Hayır zevkliyse de bi tabağı kaldırmayınca acımıyor musun bana demeyeceksiniz o zaman. Neden acısın zevk alıyorsunuz bundan malum

Şu köle zihniyetini bırakın artık. Bunun bi kıymeti yok herkes kendi işini kendi görsün bi zahmet. Zevkle.

anlamadim,
zaten lanli lunlu konusmamissiniz yazdiginiz kadari ile,
sen iyi misin adam demediniz mi size o sekilde cikistiginda?

ekleme:

ay cok pardon, ben konuyu yanlis okumusum,
o size "benimle lanli lunlu konusma" dedi diye okudum, o yuzden yukaridaki yorumu yazdim.

Son düzenleme:
Yemesin.

Zevkle yapıyorsan neden adam küçümsediğinde üzülüyorsun? Neden bu seni bu kadar rahatsız ediyor? Demek o kadar zevkle yapmıyorsun, haksız da değilsin, kimse zevkle ev işi yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…