Eşime nasıl davranayim bilemedim

daha yenı evlısınız canım bunlara iki gun sonra guler gecersın emınım daha ne sorunlar cıkacak karsına umarım cıkmazda
oluruna bırak bısey olmamıs gıbı davran,baktın hala trip atıyo sana uzat bacaklarını tv izle

Bugün öyle yaptım zaten kalktım kahvaltıya ne istersin dedim sen kendine göre bak ben hallederim dedi en sevdiği şeyi yaptım masayı hazırladım çayı koydum gelmedi yemedi ben tek başıma yedim ağlaya Ağlaya topladım sonra sakinlestim gittim tv izledim yatarak o da yanimdaydi beraber güldük izlediğimiz şeye sonra giyindi gidiyorum dedi ise gitti hiç bişey yemeden

canım seni çok iyi anlıyorum bende yeni evliyim eşim tv izlerken oturma odasında bende bi güzel hazırlandım ona sürpriz yapayım dedim ve inanır mısın poposunu bile kaldırmadı ! odun kocam kendisinin canı istediği zaman hiç rahat bırakmadan alıyor ama ben o kadar hazırlanmısım tık yok çok zoruma gitti benimde bende darıldım ve gittim yattım artık hazırlanmıorum haketmior çünkü zaten cinsellik benim için olmasa daha iyi olur eşim isteksizmi die düşünürken şimdi tam tersini yaşıyorum ben isteksiz o istekli belki inanmazsın 15 gündr olmuodu bugun oldu benmde 2 aYA yaklastı evliliğim...:)

benim eşim küsme bilmez ama cok sinir oluorum ama kendiside hatalı olsa bende hatalı olsam 10 dk snra birşey olmamış gibi davranır

Ben de merak ettim şimdi :) Yorumumu da ekleyeyim : Kocanız evlendikten sonra beliren odunu ortaya çıkarmadıysa, başka bir şeye sinirlenmiş bence.

Baristiniz mi simdi son durum ne
Evet barıştık canı işe sıkılmış ondan dolayı bana öyle davranmis çok güzel bir şekilde gönlümü aldı oturduk konuştuk :) hatta baya bi gönlümü aldı adam yanıma yanasmadi diye kızdım şimdi tam aksi durum için kızıyorum bi rahat bırak yoruldum diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…