• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime nasıl davranayim bilemedim

Daha önce de romantik ortam hazırlığı yapmış mıydın?
Bazı adamlar böyle hazırlıkları itici bulabiliyor. :KK51:

Bence kirildigini belli etmelisin , konustugunda cevap ver ama arada biraz mesafe olsun ,sadece o konusunca cevapla..
Anliyacaktir kirdigini .
Boyle kucuk seyleri dikkate alip tavrinj koymasan , daha buyuk seyler yapar ozamanda kirdiginin farkina varmaz.

Evet ortada bir sorun yok ama yine de habersiz evden çıkıp gitmesini pek hoş karşılamazdım sanırım.. Konuyu takip edeyim belki birşeyler öğrenirim çünkü ben suratımı asar oturur gece gelmesini bekler gelince de içimde ne varsa dökerdimo_O

Bence kirildigini belli etmelisin , konustugunda cevap ver ama arada biraz mesafe olsun ,sadece o konusunca cevapla..
Anliyacaktir kirdigini .
Boyle kucuk seyleri dikkate alip tavrinj koymasan , daha buyuk seyler yapar ozamanda kirdiginin farkina varmaz.
Çok inattır ben konusmazsam hiç konuşmaz ki

Öyle olduğunu söyler ama ben pek onun gibi düşünmüyorum genelde o hiç suçlu olmaz gerekirse Özür dilerim der ama bunca zamandır 1-2 kere anca dilemistir
bana kibar davranmadin deyince hemen tafralandi mi acaba dedim, elestirildi diye.. uzatan bi tip gibi konuyu?

Evet ortada bir sorun yok ama yine de habersiz evden çıkıp gitmesini pek hoş karşılamazdım sanırım.. Konuyu takip edeyim belki birşeyler öğrenirim çünkü ben suratımı asar oturur gece gelmesini bekler gelince de içimde ne varsa dökerdimo_O
Yorgun şekilde işten dönünce ben konuşmaya baslarsam daha kötü olur zaten yorgun olacak birbirimizi anlayamayız

Kızlar eşimle yok yere bir tartışma yaşadık ve nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verir misiniz?
Dün gece işten gelince oturduk sohbet ettik sonra benim canım sevgilim bana masaj yapar mı falan dedi çok çok çok kibar ve tatlı şekilde bende yaptım zaten sürekli yapıyorum bitirdim masajı eyvallah hadi yatalim dedi odaya gitti ve yattı oysa ben onun için süslenmiş bir haldeydim mumlar falan ortam hazirlamistim yatınca hayatım bişey soracağım neden sadece kendin işin için kibar davranıyorsun dedim öyle mi yaptım dedi konuyu kapattık uyuduk
Sabah kalktım balkonda duruyor napiyosun dedim kitlememissin balkon kapısını diye bağırdı (unutmuşum :KK43: ) kahvaltı hazırlamaya başladım o da giyiniyordu sonra çıktı gitti kahvaltı bile etmeden hatta gidiyorum bile demedi kapının sesini ben duydum koşarak gittim kapıya nereye dedim isim var dedi çıktı gitti şu an çalışıyor ama sabah 10 dan beri 1 kere aradı o da lodos var kombiyi kapat ne olur ne olmaz demek için o kadar şimdi gelince nasıl davranacağım???
Uzun oldu Özür dilerim hanımlar
Canım korkmustur oyle davranmıstır.. benle esimin yasadıgımız bir olayı anlatayım..
Her gece esim kapıları kitler ... 5 kilit vurur .apartmana hırsız gırmişti o gunlerde .
esim kitledi ve yattık sabah uyndk kapı aralıklı allahım ikimiz soktayız 5 kilit ya ama iceri kimse girmemiş biz ytyrdk bzede zarr olurdu .
yani esinn kızmasını normal buldum sende alttan alttan al.

bana kibar davranmadin deyince hemen tafralandi mi acaba dedim, elestirildi diye.. uzatan bi tip gibi konuyu?
Uzatır hiç bi zamanda unutmaz. Isten gelince ilk yapacağı şey kapıları camları kontrol etmek olacak bana guvenmedigi için hatta kesin açık unutmussundur diye soylenerek yapacak bunu :) yaptığım işi pesimden tekrar yapmasına alıştım gerçi artık sinir olmayı geçtim gülüyorum çünkü aşırı titiz her konuda

Canım korkmustur oyle davranmıstır.. benle esimin yasadıgımız bir olayı anlatayım..
Her gece esim kapıları kitler ... 5 kilit vurur .apartmana hırsız gırmişti o gunlerde .
esim kitledi ve yattık sabah uyndk kapı aralıklı allahım ikimiz soktayız 5 kilit ya ama iceri kimse girmemiş biz ytyrdk bzede zarr olurdu .
yani esinn kızmasını normal buldum sende alttan alttan al.
Korkmustur eminim çünkü o sabaha karşı geliyor ben bütün gece yalnız kalıyorum aklı bende kalıyor biliyorum ama bağırması gerekmezdi

Uzatır hiç bi zamanda unutmaz. Isten gelince ilk yapacağı şey kapıları camları kontrol etmek olacak bana guvenmedigi için hatta kesin açık unutmussundur diye soylenerek yapacak bunu :) yaptığım işi pesimden tekrar yapmasına alıştım gerçi artık sinir olmayı geçtim gülüyorum çünkü aşırı titiz her konuda
hmm.. takintili.. kincidir de simdi?
o zaman dusundugum gibi, elestirilmeyi kabul edemedi beyefendi ve tafralandi.. bi de sana takti tabi, balkondu kilitti derken uzattikca uzatti

Çok inattır ben konusmazsam hiç konuşmaz ki

böyle düşünme inatsa inat tavrını anlasın herşeyi alttan alınca hep haklı olduklarını sanıyorlar sonra sabrın tasıp tepki verince hemen yaftayı yiyorsun "sen eskiden böyle değildin çok değiştin" diye

hmm.. takintili.. kincidir de simdi?
o zaman dusundugum gibi, elestirilmeyi kabul edemedi beyefendi ve tafralandi.. bi de sana takti tabi, balkondu kilitti derken uzattikca uzatti
Çok kinci değil başkalarının yaptıklarını hemen unutur ama benim söylediğim en basit şeyi bile hatırlar. Uzatmaya da devam ediyor normalde bu saatlerde hep arardi bu aksam aramiyor

Kafanızda kurmayın ve güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin

Çok kinci değil başkalarının yaptıklarını hemen unutur ama benim söylediğim en basit şeyi bile hatırlar. Uzatmaya da devam ediyor normalde bu saatlerde hep arardi bu aksam aramiyor
sen yat uyu iyisi mi, sabah kahvaltidan sonra ogrenrsn derdini

1 buçuk aydır evliyiz ay dönümü diye yemek hazirlamistim çok şık şekilde o zaman hoşuna gitti
O zaman ay dönümü kutlaması olarak düşünmüş, emeğine saygı göstermiş çok da hoşlanmış olabilir.
Ama beklenti içerikli, sonu belli kurgular hele romantik duygulara uzak olan erkek için baskı oluşturuyor.
Bir iki zorlama uyum sağlama çabasına girişenler için tekrarlanan özel hazırlıklar kabusa dönüşebiliyor.
Durumu görmezden gelmesini bu şekilde değerlendirebildim.
Daha çok yenisiniz canım. Birbirinizi keşfettikçe nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz.
Sonsuz mutluluklar diliyorum.

balkon kapısına sana mı zimmetli peki o da unutmuş oluyor

Back