Eşime nasıl davranayim bilemedim

Teşekkür ederim ama bizim ilişkide eşim romantik ben odun damgası yerim hoşlanmama gibi bi durumu yok bundan eminim o yüzden bozuldum ve güzelce söyledim ters tepki vermesi kırdı beni

Eşim sabaha karşı geliyor o zamana kadar çoktan kitlenmis olmasi lazımdı onu da evde bi tek ben olduğum için ben yapabiliyorum
o zaman normal davran sen erkekler sorunları konuşmayı sevmiyor şimdi konuyu açsan olay büyüyecek.

eşinin kendiyle sorunları var..
burdan bu çıkıyo...

Teşekkür ederim ama bizim ilişkide eşim romantik ben odun damgası yerim hoşlanmama gibi bi durumu yok bundan eminim o yüzden bozuldum ve güzelce söyledim ters tepki vermesi kırdı beni
Durum böyle olunca da haklı olarak şaşkınlık yaşamışsın elbette.

Canı başka bir şey için sıkılmış olabilir ama neden kendisiyle sorunu olsun

bukadar abartı tepki veren bi erkeğin iç dünyası biraz karışıktır bana göre....kadın olsa neyse ama erkekler bu tarz tepkiler vermez genelde..

bukadar abartı tepki veren bi erkeğin iç dünyası biraz karışıktır bana göre....kadın olsa neyse ama erkekler bu tarz tepkiler vermez genelde..

Her zaman böyle değildir karışık olduğunu düşünmüyorum sadece bazen anlayissiz olabiliyor

sürekli romantizm olacak diye birşey olmaz..üstelik erkeklerin çoğu bundan anlamaz..hayatın keşmekeşine kapılmış adam ne yapsın..dert etme böyle şeyleri..

Bana sanki o an moda girememiş, beklentiniz olduğunu farkedince moda girebilmek adına masaj istemiş, yine de başaramayınca çoğu ortalama erkek gibi kendi kendine agresifleşmiş gibi geldi ama tabiki her uzaktan tahmin gibi benimki de fazla isabetli olmayabilir.

sürekli romantizm olacak diye birşey olmaz..üstelik erkeklerin çoğu bundan anlamaz..hayatın keşmekeşine kapılmış adam ne yapsın..dert etme böyle şeyleri..

Ben hiç romantik değilim eşim romantik biridir sürekli romantik olmaya uğraşır ben sevmem o yüzden ben yapınca ters tepmesi olmadı bi de sabah bağırıp çıkıp gitmesini pek kaldiramadim

Eşimin sırtından sorunu var özel bi şekilde masajı var ağrı yaptığı zaman uyguladığımız. Sürekli yaptığım için yoruluyorum o yüzden canım cicim modunda istedi biliyorum yoksa başka bi amacı yok

Simdi kocan gece seni reddetmis falan, sabah da sen tavr yapib, surat asmayasin diye uste cikmak istemis qaliba. Normal davran, hic bir sey olmamis gibi

Birazda pollyannacilik yapalimgece kapi acik uyumanin zarari sana olacagi icin senin icin endiselenmiski biraz abartmis olsada kizmis unuttugun icin(banada esim bazen kizardi ayni durum anlayabiliyorum)ve gunduzde yine seni lodosla ilgili uyarmis ki sanirim seni dusundugunden yapmis bunudaya bosver arkadasim hallolmicak bisi degil ya biseye sinirlenmis sana patlamis yada belinden rahatsiz demissin aksam biraz rahatsizlandi senide geri cevirmek durumunda kalmak canini sikti uste cikmaya calisiyor suclu hissettigi icin

Günün de değilmiş galiba kocan başımı ağrıyordu acaba normal davran bence

Sırtı ameliyatli ama 10 sene öncesinden kalma sadece gün içinde yorulunca ağrı yapıyor masajla geçiyor ondan değil ama başka bişeye sıkkındı galiba

ah bu erkekler karisi hazirlanmis orali olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…