Eşime nasıl davranayim bilemedim

Daha önce de romantik ortam hazırlığı yapmış mıydın?
Bazı adamlar böyle hazırlıkları itici bulabiliyor.

Bence kirildigini belli etmelisin , konustugunda cevap ver ama arada biraz mesafe olsun ,sadece o konusunca cevapla..
Anliyacaktir kirdigini .
Boyle kucuk seyleri dikkate alip tavrinj koymasan , daha buyuk seyler yapar ozamanda kirdiginin farkina varmaz.

Evet ortada bir sorun yok ama yine de habersiz evden çıkıp gitmesini pek hoş karşılamazdım sanırım.. Konuyu takip edeyim belki birşeyler öğrenirim çünkü ben suratımı asar oturur gece gelmesini bekler gelince de içimde ne varsa dökerdim

Çok inattır ben konusmazsam hiç konuşmaz ki

Öyle olduğunu söyler ama ben pek onun gibi düşünmüyorum genelde o hiç suçlu olmaz gerekirse Özür dilerim der ama bunca zamandır 1-2 kere anca dilemistir
bana kibar davranmadin deyince hemen tafralandi mi acaba dedim, elestirildi diye.. uzatan bi tip gibi konuyu?

Yorgun şekilde işten dönünce ben konuşmaya baslarsam daha kötü olur zaten yorgun olacak birbirimizi anlayamayız

Canım korkmustur oyle davranmıstır.. benle esimin yasadıgımız bir olayı anlatayım..
Her gece esim kapıları kitler ... 5 kilit vurur .apartmana hırsız gırmişti o gunlerde .
esim kitledi ve yattık sabah uyndk kapı aralıklı allahım ikimiz soktayız 5 kilit ya ama iceri kimse girmemiş biz ytyrdk bzede zarr olurdu .
yani esinn kızmasını normal buldum sende alttan alttan al.

bana kibar davranmadin deyince hemen tafralandi mi acaba dedim, elestirildi diye.. uzatan bi tip gibi konuyu?
Uzatır hiç bi zamanda unutmaz. Isten gelince ilk yapacağı şey kapıları camları kontrol etmek olacak bana guvenmedigi için hatta kesin açık unutmussundur diye soylenerek yapacak bunu :) yaptığım işi pesimden tekrar yapmasına alıştım gerçi artık sinir olmayı geçtim gülüyorum çünkü aşırı titiz her konuda

Korkmustur eminim çünkü o sabaha karşı geliyor ben bütün gece yalnız kalıyorum aklı bende kalıyor biliyorum ama bağırması gerekmezdi

hmm.. takintili.. kincidir de simdi?
o zaman dusundugum gibi, elestirilmeyi kabul edemedi beyefendi ve tafralandi.. bi de sana takti tabi, balkondu kilitti derken uzattikca uzatti

hmm.. takintili.. kincidir de simdi?
o zaman dusundugum gibi, elestirilmeyi kabul edemedi beyefendi ve tafralandi.. bi de sana takti tabi, balkondu kilitti derken uzattikca uzatti
Çok kinci değil başkalarının yaptıklarını hemen unutur ama benim söylediğim en basit şeyi bile hatırlar. Uzatmaya da devam ediyor normalde bu saatlerde hep arardi bu aksam aramiyor

Kafanızda kurmayın ve güzel günlerinizi kendinize zehir etmeyin

1 buçuk aydır evliyiz ay dönümü diye yemek hazirlamistim çok şık şekilde o zaman hoşuna gitti
O zaman ay dönümü kutlaması olarak düşünmüş, emeğine saygı göstermiş çok da hoşlanmış olabilir.
Ama beklenti içerikli, sonu belli kurgular hele romantik duygulara uzak olan erkek için baskı oluşturuyor.
Bir iki zorlama uyum sağlama çabasına girişenler için tekrarlanan özel hazırlıklar kabusa dönüşebiliyor.
Durumu görmezden gelmesini bu şekilde değerlendirebildim.
Daha çok yenisiniz canım. Birbirinizi keşfettikçe nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz.
Sonsuz mutluluklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…