Eşime muska filan mı yapıldı acaba :/

Sanırım uyum olayı bu.
İki.kişi birbirine mizaç olarak da denkse harika oluyor ama belirgin farklılıklar varsa sürtüşme yaşanıyor ister istemez.

Yok siz yine de kutlayın çünkü aslında çok seviyorlar eşimden biliyorum şubatta evlilik yildonumuz şimdiden vallahi soruyu hadi ne yapican diye e diyorum yıllardır yaptim sora sende yookkk o iş sende bak ben 1o senelik hediyemi aldım telefon aldı da onu soyluyo ee madem isteme yapmicam diyorum olmaz yap alıştırdın hadi bakalım çok işin içinden yani öyle dediğine bakma eminim senin ki de bekliyordur

Bir yerde okumuştum romantik komedi filmler ilişkileri ayrılığa sürüklüyormuş. Hayat filmlerdeki gibi değil. Dizilerdeki gibi de değil. O yüzden çokta şaaapmamak lazım.
Hem evlilik ilerledikçe değişiyor dengeler. Biz akşamları dışarı bile çıkmazdık ilk zamanlar şimdi eşim teklif ediyor. Konuşmazdı şimdi sarılıp az sohbet edelim diyor. Eskiden sokakta elimi bile tutmazdı :) ne zamanki dert etmeyi bıraktım umursamadım kendiliğinden düzeldi.

Galiba türk erkeğinin genel yapısı bu. Eğer seviyorsan katlancaksin altında başka bişey aramayacaksin mizaci bu diye kabullenceksin. Çocuklar duymasın diye bı dizi var ya o da bu konunun üstüne yapılmış. Tanıdığım çoğu erkek bu şekilde maalesef.

İşte o bağ çok farklı bir şey bence ve herkese nasip olmuyor. Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah

Aynen benimki de bekler ama dedigim gibi, yaptigim zaman surprizinden hic etkilenmedim ki der. Simdi kutlama yapmiyoruz ama hediye aliniyor. Hem de kendi zorla aldiriyor :) mesela o bana daha dogum hediyesi almadi. Almayi da dusunmuyor. Kendim begendigimi alacakmisim :) ben de ona babalik hediyesi alacakmisim. Surekli soyledi soyledi sonunda babalik hediyesi olarak istedigi telefonu aldik :) bizim hediyelesme ve kutlama mantigimiz bu. Zerre sorun yasamiyoruz bu konuda.. Beklentileri ifade etmek de cok onemli iliskilerde..

2012 Eylül ayından ilk yazdığın mesajın.

aşk her şeyin üstesinden gelir, evlenince değişir diye kendini kandıran ne ilk kadınsın, ne de son.

değişmek istemeyeni, kendisini hatalı görmeyeni değiştiremezsin.

alışacaksın. başka çözümü yok.

onu Değiştrmek senin elinde.. evlendğmz ilk yıl bi işe öpmeden gtti die aradğnda açmadım günlerce trip attm ciddi ciddi küstüm yani
Sonuç olarak kaç yıl oldu öpmeden gitmedi.
Sana ilgisiz olduğnu düşünme sadece beraber yapabileceğinz aktivite çok az. Bi film bul gece izleyin yada sinamaya gidin cumartesi geceleri.. çocukta yok rahat rahat gezin.
Çocuk olmamasının sitreside vardır mutlaka eşinde. Anlayışla karşıla.

Amaaan biz kadinlar da bazen cok abartiyoruz
Muska bilmemne. Kim sizin kocaniza muska yapacak da nabacak allah askina

Eşinizle konuşun belki canını sıkan şeyler vardır ne bileyim. Kendi kendinize kafanızda kurup anca kendinizi üzersiniz. Belki de karakteriyle ilgilidir.

Babasından öyle görmüş

Bunun muska ile ne ilgisi var?
Adam oldun diye mı muska yapmışlar yani? Huy bu huy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…