Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

Ilk once MasaAllah diyelim. Allah nazardan saklasin. Sorununuza gelince fazla efor sarfetmeyen ufak degisikliklerle kendinizi motive edin derim. Ornegin şįk giyinin. Parfum, makyaj, bakimli saçlar... ikinci olarak evinizi temiz tutun derim. Bunu en çokta kendiniz için yapin. Çunki daginik ev daginik, yorgun zihin demek. Temiz evde insan daha bi mutlu ve enerjili oluyor. 3cu olarak kilo konusunu şuan kafaya takmayin. Zaten yapacaginiz birsey yok. Saglikli beslenip fazla kilo almamaya bakin sadece. Bebeginiz ve rahat dogumunuz için. Eşiniz için başka ne yapa bilirsiniz konusuna gelince. Fiziksel olarak yorgunsaniz eğer guzel sozlerle eşinizin sizi mutlu ettigi gibi mutlu edin. Sevgi sozcuklerini, guler yuzunuzu, takdir etmeyi, deger vermeyi ihmal etmeyin. Zaten bunlar varsa diger olumsuz şeyler goxe gorunmuyor
Bunlardan ote kan degerlerinize baktirmayi ihmal etmeyin. D, hemogram, ferritin. Bunlara baktirin. Vitamin agirlikli beslenin
Teşekkur ederim vakit ayirdiginiz icin 🙏 hamilelikten snra ani kilo artisim oldu ve bununla birlkte cok yorgun hisseden biri haline geldim o yuzden kiloya bagliyorum ama ikinci hamilelil gelince de ustune modum dustu , diyetisyene gidiyorum dogumdan snrada devam edecegim umarim kisa zamnada eski halime doner ve nesemi tekrsr bulurum cnku cok mod dusurucu

Olağan üstü bi durum yok . Ben sizin aksiniz idim mesela ne oldu .. Mevzu insan olan erkeğe rast gelmek.
Layık olma çabası diye bi durum yok bu sizsiniz en nihayetinde geçici veya sürekli önemli değil bu sizsiniz .
Keyfinize bakın.

Olağan üstü bi durum yok . Ben sizin aksiniz idim mesela ne oldu .. Mevzu insan olan erkeğe rast gelmek.
Layık olma çabası diye bi durum yok bu sizsiniz en nihayetinde geçici veya sürekli önemli değil bu sizsiniz .
Keyfinize bakın.
Haklısınız kotu hissetmemim sebebi çabam yok diye ama insallah toparlayacagim 🙏

Teşekkur ederim vakit ayirdiginiz icin 🙏 hamilelikten snra ani kilo artisim oldu ve bununla birlkte cok yorgun hisseden biri haline geldim o yuzden kiloya bagliyorum ama ikinci hamilelil gelince de ustune modum dustu , diyetisyene gidiyorum dogumdan snrada devam edecegim umarim kisa zamnada eski halime doner ve nesemi tekrsr bulurum cnku cok mod dusurucu
EVet hamilelik allak bullak ediyor insani 47 kiloyla hamile kalip 65le dogum yaptim. Ve son aylar surekli uyuyordum. Sizi çok iyi anliyorum. O yuzden şu an için daha çok ruha dokunan yonunuzu geliştirin ki eşinizin de hayat enerjisi hep yuksek kalsin

Benim tek anlayamadigim cocuk sizi nasil duzene sokmadi? Hayatim boyunca hic sabah insani olmadim, tek gozu kapali hazirlanip ise giderdim. 1,5 senedir kopegim var hicbir okulun, isin, evliligin sokamadigi duzene beni o soktu. Kopegim her aksam 20.30'da uyuyor sabah 6.30'da uyanip beni uyandiriyor. Cunku sabah yuruyusune cikmasi lazim hava cok isinmadan. Ben de dipcik gibi ayaga kalkiyorum cunku tuvaletini yapmasi lazim, yuruyuse gitmesi lazim, sonra kahvalti etmesi lazim diye vicdan azabindan uyuyamiyorum ki istesem de 😬

Benim tek anlayamadigim cocuk sizi nasil duzene sokmadi? Hayatim boyunca hic sabah insani olmadim, tek gozu kapali hazirlanip ise giderdim. 1,5 senedir kopegim var hicbir okulun, isin, evliligin sokamadigi duzene beni o soktu. Kopegim her aksam 20.30'da uyuyor sabah 6.30'da uyanip beni uyandiriyor. Cunku sabah yuruyusune cikmasi lazim hava cok isinmadan. Ben de dipcik gibi ayaga kalkiyorum cunku tuvaletini yapmasi lazim, yuruyuse gitmesi lazim, sonra kahvalti etmesi lazim diye vicdan azabindan uyuyamiyorum ki istesem de 😬
Beni de sokamadı.
Bakınız saat 5, birkaç saat sonra kalkıp kahvaltı isteyecek haklı olarak çocuklar ve ben daha yatmamışken uyanmış olacağım😂
Aynı şekilde tek gözü kapalı şekilde hiç konuşmadan öğleden sonraya kadar işleri halledip. hayata 2 3 den sonra karışacağım.

Düzen denilen şey, herkeste aynı değildir.
Bu da benim düzenim, sabahı es geçmek.
İyi değilim, hissetmiyorum, ilişkilerim bozuluyor, asabiyim yani vücut ve ruhum bunu istemiyor.
Sabah beni gören herkes ‘iyi misiniz’ diye sorar, değilim çünkü.
Yani konu sahibi bayağıca linç yemiş ama çocuk ilgisi hariç, diğer hiçbir konuda zorunluluk duymaması beni mutlu etti.
İstemiyor, ötesi yok.
İstemek istiyor, olmuyor.
Zorunda mı, değil.

EVet hamilelik allak bullak ediyor insani 47 kiloyla hamile kalip 65le dogum yaptim. Ve son aylar surekli uyuyordum. Sizi çok iyi anliyorum. O yuzden şu an için daha çok ruha dokunan yonunuzu geliştirin ki eşinizin de hay
EVet hamilelik allak bullak ediyor insani 47 kiloyla hamile kalip 65le dogum yaptim. Ve son aylar surekli uyuyordum. Sizi çok iyi anliyorum. O yuzden şu an için daha çok ruha dokunan yonunuzu geliştirin ki eşinizin de hayat enerjisi hep yuksek kalsin
🙏🙏

Beni de sokamadı.
Bakınız saat 5, birkaç saat sonra kalkıp kahvaltı isteyecek haklı olarak çocuklar ve ben daha yatmamışken uyanmış olacağım😂
Aynı şekilde tek gözü kapalı şekilde hiç konuşmadan öğleden sonraya kadar işleri halledip. hayata 2 3 den sonra karışacağım.

İyi değilim, hissetmiyorum, ilişkilerim bozuluyor, asabiyim yani vücut ve ruhum bunu istemiyor.
Yani konu sahibi bayağıca linç yemiş ama çocuk ilgisi hariç, diğer hiçbir konuda zorunluluk duymaması beni mutlu etti.
İstemiyor, ötesi yok.
Zorunda mı, değil.

Ben uykusuzluga da hic gelemiyorum ki, sabah 6.30'da kalkacaksam 23.00'de siziyorum 🙈🙈 Onceden 1-2 gibi yatardim ama o zaman 8-9 gibi kalkma imkanim vardi, yine de iyi hissetmiyordum s melatonin salgilanan saatleri kacirip uyuyunca boyle oluyor. Erken yatip erken kalkmak bana iyi geldi, bir de uyaninca direkt temiz havaya cikmak daha dinc hissettiriyor beni. Tabii bunu yine de destekleyici bir sey olmadan kendi ozgur irademle yapmaya baslamazdim muhtemelen 😬

Beni de sokamadı.

İstemiyor, ötesi yok.
Zorunda mı, değil.
Katılıyorum, konu sahibinde ise şahsen beni gıcık eden kocasını extra yüceltip ona layık olmak diye belirtmesi. Oysaki kendisi için daha düzenli hayat için hamle yapmak istese daha yapıcı yorumlar gelirdi. İnsana ayh yeter en mükemmel koca senin dedirtiyor

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Allah'im tum kadinlara bu kadar mukemmel, poncik bir koca ve mukemmel otesi kaynana nasip eyle.

AMIN 😁

He konu sahibine gelince, kendine bakmazsan, en fazla 2 yil sonra o mukemmel kocanla ilgili farkli bir baslik acacaksin, haberin olsun. Okuduklarimin ozeti olarak yaziyorum bu

Katılıyorum, konu sahibinde ise şahsen beni gıcık eden kocasını extra yüceltip ona layık olmak diye belirtmesi. Oysaki kendisi için daha düzenli hayat için hamle yapmak istese daha yapıcı yorumlar gelirdi. İnsana ayh yeter en mükemmel koca senin dedirtiyor
O yüzden ilk konu mesajım amann devam et moduydu.
Sonra yazılanlara ara ara baktım, şok oldum.
Dünyada milyarlarca insanız.
Her birimizin doğrusuna göre yaşamayı seçemeyiz.
Tembel yahu kadın, ben de sevmediğim her şeye karşı tembelimdir
E seçim bu, kocaya yaranmak neden?
O kocalar ayı gibi yatanlar, arı gibi çalışan hanımlarına yaranıyor mu, yoo.
Kendi için düzen isteseydi, dediğin gibi bambaşka yorumlar gelirdi ama burada yine en mikemmel benim, ben kadınım, anayım, şöyle çalışan kadın anayım sıralamaları yapılmış.
E gerek yok, o zaman en mükemmel benim valla uykusuzluğa açlığa susuzluğa dayanır, komando gibi sırtımda çocukla dağ tepe tırmanır, kendime bakar yemeğimi de yaparım, misafir de ağırlarım hop şurdayım burdayım.
Oldu mu yani şimdi😂
Iyy instamom gibi yazması bile zoruma gitti.
Komik…

Yorumlariniz cok iyi geldi bana cok tesekkur ederim 🥰 anlam veremedigim sekilde mutlu olusum elestirildi oysa istedigim sadece birkac oneriydi
24 sayfa yazıldı. Bir çok üye öneri de yaptı, daha ne istiyorsunuz? Ben de kızım 15 aylıkken diğerine hamile kaldım. Biri kucağımda biri karnımda, üstelik eşim iş nedeniyle yurt dışındaydı. Son 3 ayda da vajinal varis belası çıktı. Süper anne oldum her şeye yetiştim yazamam, değildim çünkü hiç birimizin olmadığı gibi. Beni motive eden tek şey "ben bu çocuğun çocukların annesiyim, bile isteye doğurdum hamile kaldım, bakmaya ilgilenmeye sağlıklı beslemeye mecburum" oldu. Hiç of demedim, diyemezdim de.

Kocanızla olan ilişkiniz münasebetiniz sizi ilgilendirir sadece. Bizleri rahatsız eden kısmı çocuğunuzla hiç ilgilenmemeniz.
Benim kocam da temizlik titizlik düzen tertip vs. aramaz. Tek derdi beni rahat ve huzurlu hissettirmekti. Yanımızdayken full çocukla ilgilenir saatlerce gezdirir yedirir içirir, sen dinlen evde derdi. İş icabı gittiği zaman ben ve çocuk başbaşayız. Soğuk sıcak demedim, parka bahçeye vs götürdüm, anneli oyun grubuna katıldım. Elimden geldiğince sağlıklı besledim. Kasaptan kemikli et alıp bir iki sebzeyle haşlamanın nesi zor? Sebze yemiyor diye ıspanağı pırasayı havucu çok ince kesip kıymayla karıştırırdım köfte olarak yerdi. Meyve çorba tamam da sadece bu ikisiyle olur mu? Boyu kilosu önde diyorsunuz, bu durumda paketli gıda veriyorsunuz. Bisküvi kurabiye falan yiyor demek ki çocuk. Protein karbonhidrat yoksa öyle iri olamaz.

Çocuklar kışın 7.30- 8.00 yazın en geç 9'da yatar uyur. Uykuda büyüme hormonu salgılanır ve en geç 10 da uyumak zorunda. Sabahın köründe de kalkın bir zahmet. 2 yaşında öğlen 12'de uyanan bir çocuk ilk kez okudum duydum. Saat 2 den 3 den sonra öğlen uykusuna yatırmayın. Kendiliğinden uyursa da uyandıracaksınız. Ne güzel çocuğun uyku saatlerini bile kendinize göre ayarlamışsınız.

Kocanız bizim -en azından benim- pek de umurumuzda değil. İkiniz de yetişkinsiniz. Hayat tarzınız da hiç birirmizi ilgilendirmez. Çok mutlusunuz daha mutlu olun ne güzel. Ama bakmak, güvende sağlıklı tutmak zorunda olduğunuz küçük çocuğunuz ve annelik görevleriniz var. Bunun öylesi böylesi yok, o çocuğun beslenme, uyku düzeni ve sosyalleşmesini sağlamak zorundasınız. Sabah erken uyanıp kahvaltı edip parkta bahçede yaşıtlarıyla oynaması lazım. Çocuk hiç yorulmuyor enerjisini atmıyor, evde annesiyle tv dizisi izliyor. Diziyi çocuk uyuyunca izleyin ya da kulaklık takın bilgisayarınızdan izleyin.

O yüzden ilk konu mesajım amann devam et moduydu.
Sonra yazılanlara ara ara baktım, şok oldum.
Dünyada milyarlarca insanız.
Her birimizin doğrusuna göre yaşamayı seçemeyiz.
Tembel yahu kadın, ben de sevmediğim her şeye karşı tembelimdir
E seçim bu, kocaya yaranmak neden?
O kocalar ayı gibi yatanlar, arı gibi çalışan hanımlarına yaranıyor mu, yoo.
Kendi için düzen isteseydi, dediğin gibi bambaşka yorumlar gelirdi ama burada yine en mikemmel benim, ben kadınım, anayım, şöyle çalışan kadın anayım sıralamaları yapılmış.
E gerek yok, o zaman en mükemmel benim valla uykusuzluğa açlığa susuzluğa dayanır, komando gibi sırtımda çocukla dağ tepe tırmanır, kendime bakar yemeğimi de yaparım, misafir de ağırlarım hop şurdayım burdayım.
Oldu mu yani şimdi😂
Iyy instamom gibi yazması bile zoruma gitti.
Komik…
Evet evet kesinlikle. Sayfalarca en mükemmel ev hanımı anne kim onu okuduk. Konu sahibinin de çocuğu kötü şartlarda büyüttüğünü sanmıyorum. Yorumları okuyan da akşama kadar tv karşısında çocuk paketli gıda kemirerek büyüdü sanacak. Ben de tembelim mesela ama çocuk konusunda değil. Olan kuş kadar enerjimi de ona harcıyorum.

Şu siteden öğrendiğim birşey varsa o da kimsenin kıskanılacak durumda olmadığı.burada ne şahane ilişkisi olan, şahane kocalarla birlikte olan kadınlar okuduk, arkasından neler neler çıktı 😀😀.biz de en masum duygularla kıskanıyoruz.daha geçen amerikaya kocasıyla tatile giden kadın konusu vardımo da fake çıktı.😀😀demek o ki hepimiz aynı kalitesiz ülkenin kader mahkümlarıyız.çile çekmeye gelmişiz.

Bir kiskanclik sezdim
Kadin boyle hissediyor boyle uazmis size ne ki
Herkes severek evlenmiyor , severek evlenenenlerin bir kismi sonra birakiyor sevmeyi neler okuduk burda konu shaibinin mutlu bir evliligi var derdini paylasmis yardim istemis boyle bir konuda bile bu tarz yorumlar pes dogrusu
hoşgeldin polyanna

Merhaba 🌸
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.

Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der 🥰

Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .

Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .

Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..? ❤️
Kendi sagligin icin reformer pilates oneririm. Sanirim kilo alinca dengen bozulmus. Zayiflik ceviklik demek degil ama en azindan atiklik kazanirsin. Ama tabi dogumdan sonra. Hamilelikte hormonlar cok etkili.
Esine de 2 cocuk veriyorsun bence kiloyu dert etmemeli kolay mi cocuk dogurmak.

Evet evet kesinlikle. Sayfalarca en mükemmel ev hanımı anne kim onu okuduk. Konu sahibinin de çocuğu kötü şartlarda büyüttüğünü sanmıyorum. Yorumları okuyan da akşama kadar tv karşısında çocuk paketli gıda kemirerek büyüdü sanacak. Ben de tembelim mesela ama çocuk konusunda değil. Olan kuş kadar enerjimi de ona harcıyorum.
Konu sahibi sanki çok masum.o da kocayı övmüş.üstüne kocam iyi diye takılmışlar, tavsiye vermemişler diyor.😀😀ortalık tavsiyeden geçilmiyor. Oyy oyy bu insanoğlu.kendini övmeden ölürmüş diuorlar ya.doğru gerçekten.kendini övemeyen de kocayı, malı, çocuğunu falan övüyor.ne aciz yaratıklarız.

Kendine bakma kısmıyla ilgili bir şey okumadım sanırım ama hırslı, çalışkan biridir diye bahsetmişti eşinden.
Herkes eşinden nasıl bahsediyor bir bilseniz.sanki tanımiyoruz bu ülkenin erkeklerini 😀.ben de bir konu açıp, sevgilimi öveceğim valla.benim ne eksiğim var.nasıl olsa tanıyan yok.

X