Eşime laf anlatamıyorum........

gerçektende susmak bazen konuşmaktan daha çok anlaşılır bi dil gibi geliyo erkeklere o zaman gerçekten üzüldüğümüzü anlıyolar sanırım keşke bizi bu duruma sokmadan anlasalar adına çok sevindim umarım bizde uzlaşırız bi gün eşimle

Canım henüz birkaç aydır deniyormuşsunuz, kendinize normal yollarla biraz daha şans verseniz olmaz mı?
Doktorlar en az 12 ay deneyin diyorlar. Hem belirli bir sorun da tespit edilememiş yanılmıyorsam.
Yaşınız çok ilerlemediyse kendinize en az 6 ay daha süre tanısanız?

canım benim

evet çok uzun süre denemedik kendi kendimize...

ama bendeki sorun şu ;yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaşıyor ancak çatlamıyor,çatlamadığı içinde

kist oluyor...çok şükür ki ameliyatlık boyuta ulaşan kistim yok ama doktorum bu kistlerden ve yaşımdan

dolayı hemen gebelik elde edelim diye aşılama dedi :26:

sizin konu hakkında bir bilgim yok ama dediğiniz doğru bazen susmak iyi geliyor....

Anladım canım..
Peki aşılamaya kesin karar verdiysen eğer, o zaman bayan doktor denesen?
Bunu sana öneriyorum, ama aklıma yatmıyor. Sırf eşinle bir orta yol bulabilmen için ve eşinin sana destek olabilmesi için öneriyorum. Yoksa karşındaki kişi sadece bir doktor, kadın veya erkek her halukarda o sana "hastası" gözüyle bakıyor.
Bunu eşine başka bir aile büyüğü izah edemez mi acaba? Veya eşini aşılama ile ilgili daha fazla bilgi sahibi yapsan?

o kadar anlattım ki aşılamayı,sayısını ben unuttum bu konuşmaların canım...

kadın doktor benim de aklıma yatmıyor,çünkü bu doktordan önce bir kadın doktora gittim,kadın kistim

için bir tedavi bile önermedi,ve kadın doktorlar erkeklere oranla daha hoyrat oluyorlar!!!

önümde zaten 1-1,5 aylık bir dönem var,biraz daha ruh halimi dinlendireyim bakalım

Biraz sokak ağzı olacak ama '' ayy ben onu döverimmm '' .Ne cahili ,cühela o cühela.Allahım yaa ! Demek ki insanlar böyle böyle katil oluyorlar : )) Üzülme gülüm.İnan ismen olarak size dua edeceğim.Vazgeçmeyin zamanla onu da ikna edeceksiniz.

Allah razı olsun...ama eşim yumuşadı,yine de teşekkürler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…