günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
ben istemiyorum "istersen bana cahil de ama bu şekilde çocuk olsada ben onu kendi çocuğum gibi sevemem" dedi...
arkadaşlar merhaba
aslında konu açıp açmamak arasında kaldım,ama sizin fikirlerinize de ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz
bunun için karar verince ben doktora gittim,öncesinde kontrolden geçmek için ve sağ overimde kist çıktı..3 ay bunun tedavisini gördüm,kistim baskılandı.
ilaç tedavisi (klomen ) ile denedik,yine olmadı..doktorum hsg istedi çektirdim.
ama eşim hiç istemedi,önceleri istememe nedenini söylemedi ama ben ısrar edince kıskandığını söyledi.
neyse filmim normal çıktı..
ama bu kez de solda da kist çıktı,doktorum 1 aylık bir tedaviye başladı ardından da aşılama yapalım,bir an önce hamile kalman için tekrar klomen denemeyeceğiz dedi..
buraya kadar herşeye tamam dedim,doktora muayeneler,ağrılı flimler,bir ton ilaçlar...
ama eşim bana bu konuda yeteri kadar destek olmadı,olmadığı gibi rahim filmi çektirdiğim için
bana küstü..herkes beni görmüşmüş..
geçen günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
ben istemiyorum "istersen bana cahil de ama bu şekilde çocuk olsada ben onu kendi çocuğum gibi sevemem" dedi...
bende kızdım,ağladım tamam dedim çocuk meselesini kapatıyoruz olursa olur olmazsa olmaz dedim...
siz böyle cahil bir insan gördünüz mü???
artık içimde uğraşma hevesi,gücü kalmadı...
siz olsanız ne yapardınız ???
Tövbe estağfurullah
Akıllara zarar bir cehalet.
Dr sanki sizinle cinsel ilişki yaşıyor muaeyene esnasında.
Kadın dr deneseniz ..
Sanrım , eşiniz bir çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor , bunu da böyle hareketlerle kamufle ediyor . Bebek için tedavi olmak bir yana da , ALLAH korusun ya başka bir hastalık çıksaydı yine aynı kıskançlığı sürdürecek miydi ?
Tutarsız dawranışlar sergiliyor eşiniz , eşinize bebek sahibi olmak isteyip istemediğini açıkça sorun . Herkes böyle bir sorumluluğu kabul etmeyebilir , zorla güzellik olmaz ...
Bence bu durumun kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yok...bu resmen cahillik....kara cahil bile bunu yapmaz yaa ..şaştım kaldım..kocanıza aşılamanın ne olduğunu güzelce bir anlatın....
bende tup bebek tedavisi ile hamile kaldim,
cok zor zamanlar gecirdik,
insanin o kadar psikolojisi bozuluyor ki,
bana esim tedavi sirasinda boyle bisey deseydi inanin herseyi birakirdim.
ama bizde ikimizde de sorun vardi,tek tarafli degil di yani,
zaten derdim bana yetiyor birde onunla mi ugrasacagim,
sana da tavsiyem arkadasim daha yeni evli sayilirsin bir sureligine birak bebek tedavisini sen kendi saglik sorunlarin varsa onlarla ilgilen,
belki kendiliginden de gelir zaten,
hem esinle ugras hemde tedavi cok zor,o sirada en cok insan esinin destegini istiyor.
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım
kadın olmak ne zor değil mi...
Çocuk olsa bir dert olmasa ayrı bir dert
bütün acıları ceken ya da çekecek olan biz kadınlar herşeye varız
nedense eşler rahat oldukları halde,canları acımadıgı onca tedaviyi kendileri görmedikleri halde
yalnız ve yalnız destek olmaktan bile acizler...
herkes için söylemiyorum ama birçoğu böyle...
Hangi devirde yaşıyormuş,hangi yılda kalalakmış ilerlememiş eşin?
O eskidenmiş...nedemek ya kendi çocugum gibi sevmem diye
başkasından sperm almıyorlar ki.. ama gelde anlat işte.
sende üsteleme akışına bırak.bakalım belki ozaman tavrı değişir.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah,kimseye aratmasın
eşiniz neden bir sperm analizi yaptırmıyor belki sıkıntı ondadır bu kadar tedaviye sizin bünyeniz cevap vermemiş olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?