Eşime laf anlatamıyorum........

çocuk konusunda her erkek çok çabuk arzulayıp heveslenemez..

lütfen önce eşlerin çok istemesini bekleyin. güzel bir hamilelik için erkeğin de çok istekli olması şart.

ve bazı erkekler erkek dr. konusunda çekinceleri vardır. kıskanırlar.
baştan o bulmuş olabilir. ama zamanla kıskanmış işte..

bayan dr. da deniyelim mi şansımızı diye sorun. yine sizi mutlu edecek bir cvp gelmez ise o konuyu açıncaya kadar hiç açmayın. onu sessiz kalmakla cezalandırın. elbet üzülecek ve geri adım atacaktır.

ne demek "cocugumuz olsa bile, kendi cocugum gibi sevemem" :53:
tövbe tövbe yarabbim sen akil ver böyle insanlara..
resmen schock oldum Resmennnn... :53::53::53::53:
böyle düsünen bir adamdan ne derece baba olur orasida tartisilir yani..
allah yardimcin olsun, insallah bebegin olur canim

bazen bende nasıl baba olur diye düşünüyorum,ama bilmiyorum..
o da benim gibi sıkıntıda belki o yüzden mi böyle konuşuyor acaba diyorum,
çünkü ciddi anlamda hiç böyle bir adam değildir!!!!
inanın bende en az sizin kadar şok oldum :27:

bazen bende nasıl baba olur diye düşünüyorum,ama bilmiyorum..
o da benim gibi sıkıntıda belki o yüzden mi böyle konuşuyor acaba diyorum,
çünkü ciddi anlamda hiç böyle bir adam değildir!!!!
inanın bende en az sizin kadar şok oldum :27:

evet muhtemelen eşiniz de sıkıntıdadır , kolay bir süreç değil , hele de konu hakkında bilgisi yoksa ....ben de tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi oldum , eşim de üniversite mezunu ve oldukça ufku geniştir ama onun da ilk zamanlar bu tedaviyi kabullenmesi zor oldu...
ani tepki vermeyin, üzerine çok gitmeyin...moralinin iyi olduğu bir gün oturun konuşun, anlatın, internetten ( güvenilir sitelerden ) tedavi sürecini, ne gibi aşamalardan geçeceğinizi okuyun birlikte , onu yavaş yavaş hazırlayın....erkekler kendileri için yeni olan her türlü yenilikten ilk etapta korkarlar :)
sıkmayın canınızı , tedavi aşaması oldukça meşakkatli , eşinizi bu duruma siz hazırlayacaksınız ama kesinlikle kızarak küserek değil , tatlı dille , sabırla ve ikna yeteneğinizi kullanarak :34:

çocuk konusunda her erkek çok çabuk arzulayıp heveslenemez..

lütfen önce eşlerin çok istemesini bekleyin. güzel bir hamilelik için erkeğin de çok istekli olması şart.

ve bazı erkekler erkek dr. konusunda çekinceleri vardır. kıskanırlar.
baştan o bulmuş olabilir. ama zamanla kıskanmış işte..

bayan dr. da deniyelim mi şansımızı diye sorun. yine sizi mutlu edecek bir cvp gelmez ise o konuyu açıncaya kadar hiç açmayın. onu sessiz kalmakla cezalandırın. elbet üzülecek ve geri adım atacaktır.

evet arkadaşım kadın doktor deneyebilirim...ama denemeyeceğim..
ben artık ağzımı açmayı düşünmüyorum bu konuda arkadaşım..
lafı gelince çocuk çocuk demeyi biliyorsa benimle aynı yolda yürüyecekse çocuk için hareket edeceğim...
yoksa etraftakilerin çocuklarına iç geçirmekle geçirecek günlerini (tıpkı benim yaptığım gibi)

belkide bi çocuğun sorumluluğu onu korkutuyor sizin bu kadar sitekli olmanız kendi istemezse abes karşılanacağı korkusu topu size atmasına neden oluo olabilir ondan dolayı ben kendi çocuğum gibi sevemem deyip sizin hevesinizi kırmaktır niyeti.yaşı kaç acaba sonuçta bu büyük bir sorumluluk 30 yaşın altında bir erkek olsam ; 1,5 yıllık bir evlilikte çocuk isterdim ama çok da korkardım dengesiz davranabilir insan kararsız olduğu konularda

evet muhtemelen eşiniz de sıkıntıdadır , kolay bir süreç değil , hele de konu hakkında bilgisi yoksa ....ben de tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi oldum , eşim de üniversite mezunu ve oldukça ufku geniştir ama onun da ilk zamanlar bu tedaviyi kabullenmesi zor oldu...
ani tepki vermeyin, üzerine çok gitmeyin...moralinin iyi olduğu bir gün oturun konuşun, anlatın, internetten ( güvenilir sitelerden ) tedavi sürecini, ne gibi aşamalardan geçeceğinizi okuyun birlikte , onu yavaş yavaş hazırlayın....erkekler kendileri için yeni olan her türlü yenilikten ilk etapta korkarlar :)
sıkmayın canınızı , tedavi aşaması oldukça meşakkatli , eşinizi bu duruma siz hazırlayacaksınız ama kesinlikle kızarak küserek değil , tatlı dille , sabırla ve ikna yeteneğinizi kullanarak :34:

haklısınız...allah bebeğinizi size bağışlasın...
yanlış anlaşılmasın ama inanın artık hamile bayan görmek istemiyorum,psikolojim altüst oldu..
küstüm bende birkaç saatliğine ama ama sonra vazgeçtim küsmektende..dediğiniz gibi zamana bırakıcam..
çok teşekkürler desteğiniz için...

Son düzenleme:
gercekten esiniz cahilce konuşmuş belkide sorun ondadır sperm sonucu güzel çıkmış olabilir ama
hormonlarıyla ilgil, bi sorunda olabilir aynı seyleri oda yasaybilir böyle adamlarda var işte benim kayınvalidemde böyle düşünüyor asılama ve tüp bebek baskasından alınan spermlerle oluyormuş diyo bende mart ayında asılama yaptıracağım kadın bi duysa sok gecirecek asılama yaptırdığımı delirecek
cahilllerrrrrr.....

Gerçekten düşüncesi buysa malesef çok cahilce
Ama şu da olabilir, henüz çocuk istemiyordur, kendini hazır hissetmiyordur bunu bahane ediyor olabilir. Bence bir erkek tam alnlamıyla hazır olmalı baba olmaya ve bunu dile getirmeli...O istemiyorsa şu an için yerinde olsam hiiiç kendimi yormazdım tedavilerde. Yarın birgün bambaşka bir suçlamayla falan karşılaşırsın ne me lazım

insanlar ne mucizeler yaratiyor
Allah cunku beyin vermis
heleki kadin dogal olarak doguramazsa bile
ne sansliki tedavi cesitleri var
ve bunu goremeyecek kadar sig beyinler var
esinize gercekten cok kizdim ama onu
bilincli bir insanla konusturun aileden birisiyle
belki fikri degisir
bu arada benim esimde jinegologumun erkek olmasina bozulmustu
ama rahatsizliklar gecirdigim zaman ve beni tedavi ettigi zaman
esim gordu adamin nasil ilgilendigini
ve ne kadar dogal oldugunu
o masada bacaklarimi ayirirken dokoturun karsisinda esim ellerimi tutmus
rahatlatmaya calisiyordu
esim bu tur seylere uzak ve onyargiliyken dogal bir sekilde kabul etmisti
umarim esinizde bu gereksiz dusuncelerden siyrilir

Gerçekten düşüncesi buysa malesef çok cahilce
Ama şu da olabilir, henüz çocuk istemiyordur, kendini hazır hissetmiyordur bunu bahane ediyor olabilir. Bence bir erkek tam alnlamıyla hazır olmalı baba olmaya ve bunu dile getirmeli...O istemiyorsa şu an için yerinde olsam hiiiç kendimi yormazdım tedavilerde. Yarın birgün bambaşka bir suçlamayla falan karşılaşırsın ne me lazım

eşim çocuk istiyor,en az benim kadar...
baba olmayı istediğini defalarca da söyledi arkadaşım...

insanlar ne mucizeler yaratiyor
Allah cunku beyin vermis
heleki kadin dogal olarak doguramazsa bile
ne sansliki tedavi cesitleri var
ve bunu goremeyecek kadar sig beyinler var
esinize gercekten cok kizdim ama onu
bilincli bir insanla konusturun aileden birisiyle
belki fikri degisir
bu arada benim esimde jinegologumun erkek olmasina bozulmustu
ama rahatsizliklar gecirdigim zaman ve beni tedavi ettigi zaman
esim gordu adamin nasil ilgilendigini
ve ne kadar dogal oldugunu
o masada bacaklarimi ayirirken dokoturun karsisinda esim ellerimi tutmus
rahatlatmaya calisiyordu
esim bu tur seylere uzak ve onyargiliyken dogal bir sekilde kabul etmisti
umarim esinizde bu gereksiz dusuncelerden siyrilir

buradaki arkadaşların da dediği gibi ben susmaya karar verdim,zamana bırakmaya..
şimdi kendinin kabahatli olduğunu ve beni nasıl kırdığını biliyor ama konuyu açamıyor..
aileden birisiyle konuşturmak aslında mantıklı ama eşimde ters teper bunu biliyorum
yine de değerli görüşleriniz için teşekkür ederim...

arkadaşlar merhaba
aslında konu açıp açmamak arasında kaldım,ama sizin fikirlerinize de ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz
bunun için karar verince ben doktora gittim,öncesinde kontrolden geçmek için ve sağ overimde kist çıktı..3 ay bunun tedavisini gördüm,kistim baskılandı.

ilaç tedavisi (klomen ) ile denedik,yine olmadı..doktorum hsg istedi çektirdim.
ama eşim hiç istemedi,önceleri istememe nedenini söylemedi ama ben ısrar edince kıskandığını söyledi.
neyse filmim normal çıktı..

ama bu kez de solda da kist çıktı,doktorum 1 aylık bir tedaviye başladı ardından da aşılama
yapalım,bir an önce hamile kalman için tekrar klomen denemeyeceğiz dedi..

buraya kadar herşeye tamam dedim,doktora muayeneler,ağrılı flimler,bir ton ilaçlar...
ama eşim bana bu konuda yeteri kadar destek olmadı,olmadığı gibi rahim filmi çektirdiğim için
bana küstü..herkes beni görmüşmüş..

geçen günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
ben istemiyorum "istersen bana cahil de ama bu şekilde çocuk olsada ben onu kendi çocuğum gibi sevemem" dedi...
bende kızdım,ağladım tamam dedim çocuk meselesini kapatıyoruz olursa olur olmazsa olmaz dedim...

siz böyle cahil bir insan gördünüz mü???
artık içimde uğraşma hevesi,gücü kalmadı...
siz olsanız ne yapardınız ???
tatlım bende 2,5yıllık evliyim 1.,5yıldır deniyoruz her ay muayeneler klomen kullandım 2 kutuyu kullanıyorum doktorum igne yapıcam dedi ama yumurtam çatlamış yapmadı sonrada aşılama yapıcam dedi eşim ben yokum o işte dedi sperm tahlilini zor yaptırtım hsg de çektirdim yumurta tkibindede geç oluşuyo 3 günde bir muayene okadar kızıyorum ki ben bu kadar acıyı boşuna yaşıyorum bu arada bayan doktora gitsende aynı kıskançlıgı yapmıyosa bayana git bari

kadınlar neler cekiyo ya... hep böle erkekler mi var piyasada. inanın sorunu olmayan evlilere imreniyorum.. Allhm sucum neydı diyorum... sabır bı gun anlar eşiniz...

teşekkür ederim...

bu ara eşime birşeyler oldu,sanırım susmamın meyvelerini topluyorum

iki günde bir ne gerekiyorsa aşılama dahil yaptıralım demeye başladı...

bende laf çakdım,şimdi böyle deyip sonra vazgeçeceksen hiç ümitlenmeyeyim dedim

yok vazgeçmicem dedi,bakalım....

tatlım bende 2,5yıllık evliyim 1.,5yıldır deniyoruz her ay muayeneler klomen kullandım 2 kutuyu kullanıyorum doktorum igne yapıcam dedi ama yumurtam çatlamış yapmadı sonrada aşılama yapıcam dedi eşim ben yokum o işte dedi sperm tahlilini zor yaptırtım hsg de çektirdim yumurta tkibindede geç oluşuyo 3 günde bir muayene okadar kızıyorum ki ben bu kadar acıyı boşuna yaşıyorum bu arada bayan doktora gitsende aynı kıskançlıgı yapmıyosa bayana git bari

evet hep zorluğunu çeken biz oluyoruz maalesef...
benim eşimde spermiogramı zorla yaptırdı,hepsi mi aynı ya bunların :59:

arkadaşlar hepinize yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim...

eşim hatasını kabul edip benden özür diledi ve aşılama dahil ne gerekiyorsa

yapacağımızı söyledi...

Back
X