Hic kimse kalmadi demistin ya. Ucus zamani gelinceye kadar, zaman gecsin diye takilmislar. Kadin ne yapsin? Tek basina, tanimadigi bir ülkede kadinlara özel bir bar mi bulsun
Bide madem aldatma yok, kurum izin vermez, niye fotolari incelemek isteyip, hatta bosanmak istiyorsun?
Esinin yalan söylemesi elbette hos degil, ama bu konuda trip yapmanin yerine, beraber iliskinize gözden gecirebilirsiniz. Iletisim sekliniz, beklentilerinizi hepsini normal bir sekilde konusabilirsiz. Iletisim ve güven konularini ele alabilirsiniz. Bu olay herseyden önce o iki konuda baze seylerin ters gittigini gösteriyor, ve bunlari cözmeniz sizin elinizde.
Ve bu arada bende evliyim ve hayir, benim icin bekar kadinlar potansiyel tehlike degil. Böyle bir olay olmus olsa, ve esim bunu yalan söylemeden basta anlatsaydi, hic sorun yapmazdim, hatta gayet mantikli bulurdum. Sendeki sorun bu iste, yalan söylemeseydi, hala kuskulanip kuruntu yapardin.
Mesela esin sana kiz icin cirkin demis fakat sence güzel ve esin yalan söyledigini düsünüyorsun. Asil sorun o yalan degil, asil sorun seni yatistirmak icin bir kiz icin cirkin demesidir. Ancak etrafinda cirkin oldugunda rahat etmendir. Bu biraz sendeki özgüvensizliginede gösteriyor.
Ayni sey tekrar benim esim söylese, ben kizardim "her insanin kendi güzelligi vardir, niye insanlari kategorize ediyorsun" diye. Esimin etrafindakilerin cirkin yada güzel olmasi önemli degil. Önemli olan sadakat ve güvendigi.