O işten çıktı çoktan , gorusmsye dsvam ediyorduahlaki bozuk adami asla degistiremezsiniz.bugun he der 2 gun sonra yine ayni olur. hem ayni is yerinde mi calisiyorsunuz ki is yerindeki davranislarini nasil goreceksiniz?
Valla 7 yıl çocuğum olmadı oluyordu benim için , sonra cocuklar oldu peşpeşe delirdik mutluluktan, sonrası da böyle işte yani , çocuk olmuyorsa bir hayır vardır demek lasim, bir iş olmuyorsa gerçekten kalbin güzel se hayirlisi buymuş demek sebat etmek gerekiyor zorlayınca şimdi o hasretle beklediğim çocuklara olan oluyor en çok arada yüzümün asik olduğunu gördükçe uzuluyorlarOy bacım oy sen niye böyle pasif oldun 3 çocuk var diyorsun. Sağlam bir avukat bul boşanma protokolü yapsın çocukların geleceğini sağlama al bir şekilde yol ver gitsin
Boşanma sebebi.
Pahalı bir semt var burda oraya goturecekmis paradan kacmiyorumu gösteriyor şuan gosteristeyizAdam belki de esnaf lokantasında kuru+pilav yemeye götürüyor.
Lahmacun salonu olsa peki.Boşanma sebebi.
Keman meman olaylarına girerse adam kesin bir fışkı karıştırıyor haberin olsun.Pahalı bir semt var burda oraya goturecekmis paradan kacmiyorumu gösteriyor şuan gosteristeyiz
Çünkü kendisi bu kafada.Uc çocuğum var , eşim bana karşı çok kıskanç adamlar şöyle böyle der hatta erkekli kadınlı ofislerde calismani istemiyorum bile der kişi kendinden bilirya hani o hesap
Gwlinxe anlatacayim soylediklerini , siz de yorum yazın lütfenKeman meman olaylarına girerse adam kesin bir fışkı karıştırıyor haberin olsun.
Adama ömür boyu yanında kalacağının garantisini veriyormuş gibi konuşmayın sakın.Gwlinxe anlatacayim soylediklerini , siz de yorum yazın lütfen
Normal adamı kurtarır da, bu kadar b.ku yedikten sonra çok çok zor.Lahmacun salonu olsa peki.
Neyse en azından pahalı lüks bir yere götürüyormuş. Yumurta dayandıysa demekki.Normal adamı kurtarır da, bu kadar b.ku yedikten sonra çok çok zor.
Cok tesekkur ederim şimdi cikiyorumAdama ömür boyu yanında kalacağının garantisini veriyormuş gibi konuşmayın sakın.
Bir ayağınız eşiğin içinde bir ayağınız dışında olsun.
Yani adama Brad Pitt muamelesi de yapmayın.
Sonuçta hiçbir kadın cıvık bir erkek sevmez hele de evliyse.
Merak ediyorum neler olacak.
Gazanız mübarek olsun
Cocuklaei ben spora gotururum, kurslara ben götürürüm , veli toplantilarina hiç gitmedi mesela , herşeye benYaşınız genç kendinizi elbet düşüneceksiniz ama 3 tane de çocuğunuz var. Eşinizin saçmalıklarından sadece siz değil o çocuklarda etkileniyor. Adam olup bir gün calisip diğer gün evde oldugu zamanlarda çocuklarla ilgilensin mesela, kosa kosa evden gideceğine. Çocukları alsin spora götürsün. Onlar icin ne yapıyor? O evde dursun siz çıkın biraz kafa dağıtın, daha sağlıklı bir şekilde ilgilenirsiniz çocuklarla.
Sizin bu gelgitli ilişkinizde ilgisiz kalacak 3 çocuğun olması asıl üzücü olan.
İşi müsait anladığım kadarıyla, eşiniz de ilgilensin çocuklarla, yapmayın her şeyi siz. Adama vakti bol gelmiş 3 çocukla, ne yapacağını şaşırmış.Cocuklaei ben spora gotururum, kurslara ben götürürüm , veli toplantilarina hiç gitmedi mesela , herşeye ben
Eşiniz aynı isyerindeki insanlarla muhattap olmak zorunda. Seviyesini koruması gerektiğini bilsin yeter. Kocayi affetmissin de kadını neden sucluyorsun ?Arkadaşlar , daha önce actigm konular vardı , ayrılma aşamasına bile geldik , fakat eşim yine ağlayıp sizlayip şans istedi, şimdi sartlarim var dedim akşam yemeğe goturecekmis beni, onunla nasıl konusmaliyim , kadınlar konusunda eski iş yerindeki bayan arkadaşlarıyla , tamamen konuşmasını kesmesini mi suphelendigim bir bayan vardı onu engellenmesimi, yoksa bu kadın mevzusuna hiç girmeden sessizce takip mi yani daha önce soulemistim fakat bir şekilde iletişimi devam etmişti , şimdide bu şüpheyle ben çok kötü gunlwr gwciriyorum sizce onunda egosunu yükseltmeden kıskançlık tribi gibi görmeden nasıl anlatmaliyim bu sartlarimi
şimdi sartlarim var dedim akşam yemeğe goturecekmis beni
Birde yazmış termosa çay yaparmisin, sahilde konuşalım sandalyelerimizi alıp diye ,
Yemeğe götüreceğimden termosta çaya dönen adamdan kemanlı ambiyans mümkün değil çıkmaz.Keman meman olaylarına girerse adam kesin bir fışkı karıştırıyor haberin olsun.
Hem fakir hem gurursuzYemeğe götüreceğimden termosta çaya dönen adamdan kemanlı ambiyans mümkün değil çıkmaz.
İkna edeceğine o kadar emin ki, şuraya yazıyorum zaten ikna da edecek
Bunu hemcinslerimize anlatamadık gitti! Bu şekilde yasak konan erkek çıtayı yükseltiyor ve işini daha da saman altından yürütmeyi öğreniyor..Aldatmaya meyilli adam aldatır bu kadar, hiç birşey onu durduramaz.. Yapacak adam her şartta aldatır, bunun istisnası da yok!Eski konuları bilmiyorum da kadınlarla ilişkiyi kestirmek, engelletmek falan aldatılmanızı engeller sanıyorsanız yanılıyorsunuz.