Eşime kadınlarla mesafeyi nasıl anlatabilirim

Anlatamama sebebimiz kadınlar aldatmayı sadece fiziksel temasla oluyor zannediyorlar, oysa aldatma sadece fiziksel aldatmadan ibaret değildir, duygusal aldatma da var, eşiniz dışındaki bir kadın veya erkekle fiziksel birliktelik yaşamadan, sadece karşı cinse duyulan hisleri besleyip onunla sosyal medyada whatsappta veya partner sitelerinde yaşadığınız anlar da aldatmadır.

Eşin kadın/erkek arkadaşlarıyla görüşmesini yasaklamak, sizinle salonda oturup film izlerken sosyal medyadan biriyle gözünüzün içine baka baka aldatmayacağının garantisi yok.

Keşke hepimizin maddi gücü olsa arkamızda duran aileler olsada böyle adamları çekmek zorunda kalmasak Rabbim tüm kadınlara kapıyı çekip gidecek maddi manevi güç versin

İşte ben de tam olarak bunu diyorum. Başkasını arzulamak, başkasıyla konuşmak, kadınların fotolarını farklı amaçla beğenmek eşini başka kadınlarla kıyaslamak vb...bunlar basbayağı aldatma..Zaten sonrasında ilk fırsatta fiziksel aldatma da gerçekleşecek ama onunla ama bununla..

Yemeğe götüreceğimden termosta çaya dönen adamdan kemanlı ambiyans mümkün değil çıkmaz.
İkna edeceğine o kadar emin ki, şuraya yazıyorum zaten ikna da edecek
Geldim başlıyorum anlatmaya biraz uzun olacak ama

Arkadaşlar eşimle önce yemeğe gittik yemek yerken sürekli yeni kuracagi işinden bahsetti , bende yorumsuz dinledim yemek yerken , daha sonra cafeye geçtik orda kahve içerken ben artık iş muhabbetini duymak istemediğimi buraya onu dinlemej için gelmesigimi siyledim, konuya giricem boşver sus nolur açma ben farkındayım ama bende bir rahatlık vardı kendimden eminim dama sen bana niye böyle davranıyorsun anlamıyordum, dedi , dsdimki taşa anlatsam anlardı gunlsrdir mesaj atıyorum yanıma geliyorsun surat asıyorum , yani yüz keredir konuştuk , kadını şöyle anlattı yeminler ederek sadece isyerindsn arkadaşımdı asla düşündüğün gibi birssy olmadı evet ben belki konuşarak işten ciktktan sonda hata yaptım ama sen istemiyorsun birdaha asla konusmsm dsdi , facebokunda kadninin aldığı keki söyledim , diyoki asla öyle bir kötü niyet içinde yazmadım vallahi kız 20 gasind kardesim yaşında kutlamaj ustmis benimde sadece hoşuma gitti öyle bir yazı yazdım orda kimse yok onlara teşekkür ettiğini gorecek yani aklımda bir artniyet yokfu birdaha olsa asla yazmam bilemedim diyo guluyo yani bu bana saçma geliyor vs asla hissedecgin kötü bişe yok felan sinirlendim sonra izlediği şeyleri sordum yüzüme vurma utaniyorum dedi yok soylicsm izlemicsksin dedim bende izlerim , yanına öyle gelirim hoş olurmu dedim söz verdi telefonum oetada olacak al bak nasıl istiyosan sosyal hesaplarimi açacağım dedim aç tamam asla karismicam dedi , fabrika felan karsiydim ya çalış istiyosan , dedim sana sormayacagim çalışacağım işi sende ister kabul eder ister etmezsin dedim, sözler verdi tabi yeniden , elimi tutmalar kalkıp sarilmalar önceliğim sen olacaksın bukadar hassas olduğunu anlayamadım yeni iş kurmaya çalışıyorum , ne bileyim spor yapıyorum biraz zayıfladım özgüvenin geldi seninle hiçbir alakası yok diyor , bends zamana biraktim dedim zamanla gorecegim , beni kısıtlamayi, cocuklarinla ilgilenmeyi, zamanla göreceğiz , yeni kuracagi iş yerinde de hep kadinlarla çalışacak temizlik şirketi açıyor sitelere kadın temizlikci ginderecek giturecek vs ben muhatap olacağım yeri gelscdk her kadınla dedi , gel isyerinde takip et sosyal hesapları sen kontrol et vs dedi , en son hal ve gareketlsrinle söylediklerin uyuyornu bakacağız dedim öyle eve geldik malum virsey için gözümün içine bakti, bu sadece bir konuşmayıdi, seni affetmedim dedim geçtim iceri çocuklarla yatiyorum

Sen çalışıcam falan deyince sarılarak geçiştirmiş, yani o kısım hala hallolmuş değil. Bol bol pışpışlanmışsın, yarın yine o konuyu açtığında canı sıkılacak. Şimdi gezdirdim, sevgiye iltifata boğdum halloldu gitti sanıyor. Hallolmadığını anladığında huysuzlanacak yine.

Sen çalışıcam falan deyince sarılarak geçiştirmiş, yani o kısım hala hallolmuş değil. Bol bol pışpışlanmışsın, yarın yine o konuyu açtığında canı sıkılacak.
Aynen öyle , bugün böyle yarın başka olabilir hiç guvenim kalmadiki, ama eskisi gibi değilim , tuttugumu koparma vakti , birde soyledigim şey, seni kıskandım diye degil sen bana biyle hissettirdin yani sen yapyin , zannetme gidemem, babamla konuştum , eğer kadın kız işlerine girerse seni o evde burdakika tutmam çeker alırım onada hayatı szindan ederim dedi dedim, babamdan biraz çekinir hatalarını bilsin istemez , neden söyledin diye bı morardı , dedim böyle bubdan sonra en ufak şeyi bilecekler .

Evli bir adam sınırını bilmiyorsa siz ne yapsanız boş. İster egosunu yükseltin isterseniz kendinizi yakın boş. İnsanın kendi içinden gelecek, adam eşinin rahatsız olduğunu bile bile bu şekilde davranıyorsa siz daha çok akşam yemeklerine çıkar konuyu masaya yatırıp kalkarsınız... kocanızın ıslah olması lazım o nasıl onu bilmedim

Bu saatten sonra da zaten giden gittiği yerde kalsın alsınlar tepe tepe kullansınlar gram kadın lafını etmem daha , yapacaksa kendi sonunu hazırlar, borç içinde yillardir bir ağaç olamamış insanı kimse istemez ha giderse de benden temizlenmiş olur bundan sonra kadın meselesine böyle bakıyorum bu akşam. Bir kez daha anladim. Bu adama kim niye baksın kim niye gelsin gelen ne bulsun Allah aşkına , oda farkında da işte egosal birtakım kendini kanitlama cabalari , hiç sorgulamayacagim kadın meselesini yaparsa karşıma çıkar zaten yapmazsa da en azından evde bana coxujlarima huzur versin yeter

Keşke hepimizin maddi gücü olsa arkamızda duran aileler olsada böyle adamları çekmek zorunda kalmasak Rabbim tüm kadınlara kapıyı çekip gidecek maddi manevi güç versin
Sabahtan beri sevgi mesajları atıyor, eskiden olsa tebessüm eder içim bı mutlu olurdu, şimdi hissedemiyorum hicbisey

Siz çalışma konusuna takılmışsınız ama kocanız hadi git çalış dese üç küçük çocukla çalışmak isteyeceğinizi düşünmüyorum. Hatta çalışmamak için boşanmak da istemiyorsunuz bence.

Mezurayla ayarlanabilir şaka bir tarafa bunları niye konuşmak zorundasınız ki bazı davranışlar var o mesafeyi ayarlamalı tabi sizde aşırı kendine güvensiz takik şu kıskançlığı ile ovunup en sonunda korktuğu başına gelen kadınlardan değilseniz.İliskide birbirinizi karşılıklı çok kısıtlıyor kuskaniyorsaniz bu sevgiden değil huzursuzluktan bu ilişkiler hasta bu ilişkilerin ölmesi kaçınılmaz.Bence kendinize güvenin ve kendinize kısıtlama getirtmeyin aklı başında bir insan olarak
oluyorsa olur olmuyorsa bu tarz tartışma yada sürekli gündem konuları insanı yorar.Esiniz mesafesini ayarlamak isterse ayarlar dediğim gibi siz aşırı takik değilseniz çünkü aşırı kıskanç şüpheci insanları insan doğası ya bu yapma dedikçe yapasi gelir insanın ters psikoloji.

Adam baya baya iş kurucam kafamı oraya vericem o yüden düzenim bozulmasın demiş. Bakın sizinle yine ilgilenmeyecek ve bunu bahanesi yeni iş kurdum olucak. Hiçkimse herşeye tamam demez, gazınızı almak istemiş sadece. Konuştuk hadi beraber olalım yüzsüzlüğü nedir ya? Hani süprizi vardı ne oldu. İnsan bir çiçek, hediye alır.

Şimdi bahanemiz yeni iş kuruyorum , çok yogunum, herkesi potansiyel Para kazancı olaraj görüyorum, basarmamiz gerekiyor hayatım, yani çok dolu olacağım kafaminkasiyacak vaktim olmayacak bla bla bakacağız gerçekten söyledikleri lafta kalacak yine, bana da yol gorunecek

Bana da hiç düzelecek gibi gelmedi.Şu an günü kurtarıyor.Siz eski halinize döndüğünüzde o da hemen ayarlarına dönecek.Donemsel bir şey yaşadığınızı azıcık pohpohlaninca normaleseceğinizi düşünüyor.Tek korkusu düzeni bozulması ,çok sevdiğinden değil yani.Siz gidince yeni birini bul, guven,istediğin gibi kısıtla,kuzu gibi her dediğini kabul etsin,evden çıkmasın zor yani.....Ha bulsa anında sizi bırakır şüpheniz olmasın genç ve istediklerini yapan ,saf hemen atlar.Uzgunum ama gerçek bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…