Arkadaşlar eşimle önce yemeğe gittik yemek yerken sürekli yeni kuracagi işinden bahsetti , bende yorumsuz dinledim yemek yerken , daha sonra cafeye geçtik orda kahve içerken ben artık iş muhabbetini duymak istemediğimi buraya onu dinlemej için gelmesigimi siyledim, konuya giricem boşver sus nolur açma ben farkındayım ama bende bir rahatlık vardı kendimden eminim dama sen bana niye böyle davranıyorsun anlamıyordum, dedi , dsdimki taşa anlatsam anlardı gunlsrdir mesaj atıyorum yanıma geliyorsun surat asıyorum , yani yüz keredir konuştuk , kadını şöyle anlattı yeminler ederek sadece isyerindsn arkadaşımdı asla düşündüğün gibi birssy olmadı evet ben belki konuşarak işten ciktktan sonda hata yaptım ama sen istemiyorsun birdaha asla konusmsm dsdi , facebokunda kadninin aldığı keki söyledim , diyoki asla öyle bir kötü niyet içinde yazmadım vallahi kız 20 gasind kardesim yaşında kutlamaj ustmis benimde sadece hoşuma gitti öyle bir yazı yazdım orda kimse yok onlara teşekkür ettiğini gorecek yani aklımda bir artniyet yokfu birdaha olsa asla yazmam bilemedim diyo guluyo yani bu bana saçma geliyor vs asla hissedecgin kötü bişe yok felan sinirlendim sonra izlediği şeyleri sordum yüzüme vurma utaniyorum dedi yok soylicsm izlemicsksin dedim bende izlerim , yanına öyle gelirim hoş olurmu dedim söz verdi telefonum oetada olacak al bak nasıl istiyosan sosyal hesaplarimi açacağım dedim aç tamam asla karismicam dedi , fabrika felan karsiydim ya çalış istiyosan , dedim sana sormayacagim çalışacağım işi sende ister kabul eder ister etmezsin dedim, sözler verdi tabi yeniden , elimi tutmalar kalkıp sarilmalar önceliğim sen olacaksın bukadar hassas olduğunu anlayamadım yeni iş kurmaya çalışıyorum , ne bileyim spor yapıyorum biraz zayıfladım özgüvenin geldi seninle hiçbir alakası yok diyor , bends zamana biraktim dedim zamanla gorecegim , beni kısıtlamayi, cocuklarinla ilgilenmeyi, zamanla göreceğiz , yeni kuracagi iş yerinde de hep kadinlarla çalışacak temizlik şirketi açıyor sitelere kadın temizlikci ginderecek giturecek vs ben muhatap olacağım yeri gelscdk her kadınla dedi , gel isyerinde takip et sosyal hesapları sen kontrol et vs dedi , en son hal ve gareketlsrinle söylediklerin uyuyornu bakacağız dedim öyle eve geldik malum virsey için gözümün içine bakti, bu sadece bir konuşmayıdi, seni affetmedim dedim geçtim iceri çocuklarla yatiyorum