- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.368
Kendisinin gidip karısının gidemediği yerde kesin vardır bişey.Mesele sadece kadınlar değildi diye hatırlıyorum.
İzin günlerinde sabah erkenden evden çıkıp gelmiyordu eşiniz, siz evden çıkamıyordunuz. Sizinle üstten üsten konuşması. Evliliğinizin temelinde sıkıntılar var. Hepsini konuşun o zaman. Konuşmayla çözüme ulaşılır mi derseniz sanmıyorum ama madem bi konuşma yapmak istiyorsunuz, meselenin kıskançlık olmadığını, evli bir erkek olarak sınırlarını bilmesi gerektiğini falan söyleyin. Sizde spora yazılın ayrica, evden spor diye kaçıp kaçıp gidiyor ya ne varmış bu sporda bi görün, ayni yere kaydolun.
Süper fikir aynı yer için , yani sosyal hesaplarima da izin vermiyordu onlar içinde diyeceğim ya sende kapatacaksin yada bende açacağım diyeMesele sadece kadınlar değildi diye hatırlıyorum.
İzin günlerinde sabah erkenden evden çıkıp gelmiyordu eşiniz, siz evden çıkamıyordunuz. Sizinle üstten üsten konuşması. Evliliğinizin temelinde sıkıntılar var. Hepsini konuşun o zaman. Konuşmayla çözüme ulaşılır mi derseniz sanmıyorum ama madem bi konuşma yapmak istiyorsunuz, meselenin kıskançlık olmadığını, evli bir erkek olarak sınırlarını bilmesi gerektiğini falan söyleyin. Sizde spora yazılın ayrica, evden spor diye kaçıp kaçıp gidiyor ya ne varmış bu sporda bi görün, ayni yere kaydolun.
Ik mık ettiği zaman gelirsiniz o konuya, kendisinin rahatça yediği haltlar size neden yasak orayı da tartışırsınız.Öylemi diyorsunuz , önce kendi özgürlüğüm ile alakalı konusmaliyim degilmi , daha sonra ona ve kadınlara geliriz
Ohoooo sen de kafes içinde kuş musun koşulsuz şartsız esir etmişsin.Öylemi diyorsunuz , önce kendi özgürlüğüm ile alakalı konusmaliyim degilmi , daha sonra ona ve kadınlara geliriz
Evet , ozaman birşey diyemeyecek cunki aslinda köşeye sıkıştı dün yüzüne ufak çaplı bir miktirgit dedim agzimdan bir anda çıktı oncesen olsa kıyamet koparirdi sessizce küsüp gittiIk mık ettiği zaman gelirsiniz o konuya, kendisinin rahatça yediği haltlar size neden yasak orayı da tartışırsınız.
Eninde sonunda gitmiş yine, kopamamış eğlencesinden.Evet , ozaman birşey diyemeyecek cunki aslinda köşeye sıkıştı dün yüzüne ufak çaplı bir miktirgit dedim agzimdan bir anda çıktı oncesen olsa kıyamet koparirdi sessizce küsüp gitti
Supersiniz ya , her ikiside bence , affetmek te istemek de değil benimki ama çok yoruldum , şüphe duymak ayrı yoruyor kafam allak bullakOhoooo sen de kafes içinde kuş musun koşulsuz şartsız esir etmişsin.
Şimdi sen mi affetmeye gidiyorsun
Yoksa o evdeki hizmetçi gitmesin diye operasyon mu çekiyor bilemedim
Ben sizin eski konunuzda her detayı hatırlamıyorum ama kadının birine araba içinde mum ile kek üfletmiş doğum gününde kadın ds paylaşmış vs .. Yani eşinle ilgili kötü konuşmak istemiyorum da sana hiç öyle sürprizler yaptı mı yok sanmam yani.. baş başa ne demeye karşı cinse kutlama yapılır. Ben de çalışıyorum erkekler tarafından böyle tuhaf bir şey görmedim. Bekarlar birbirine kur yapmak için flört ederken anca yaparSupersiniz ya , her ikiside bence , affetmek te istemek de değil benimki ama çok yoruldum , şüphe duymak ayrı yoruyor kafam allak bullak
Kadınlar eşime yapmisti oda bunu hayatımda aldığım en güzel doğum günü pastası olabilir yazısıyla paylaşmıştı, yani bu sözler beynimde dalgalaniyorBen sizin eski konunuzda her detayı hatırlamıyorum ama kadının birine araba içinde mum ile kek üfletmiş doğum gününde kadın ds paylaşmış vs .. Yani eşinle ilgili kötü konuşmak istemiyorum da sana hiç öyle sürprizler yaptı mı yok sanmam yani.. baş başa ne demeye karşı cinse kutlama yapılır. Ben de çalışıyorum erkekler tarafından böyle tuhaf bir şey görmedim. Bekarlar birbirine kur yapmak için flört ederken anca yapar
Ben bu hareketi sineye çekemem sinir beynime sıçrar ..
Ay böyle şeylere nasılsın izin veriyorsunuz cidden. Eşiniz sosyal medyaniza nasıl karışır, kendi de kullaniyorken üstelik.Süper fikir aynı yer için , yani sosyal hesaplarima da izin vermiyordu onlar içinde diyeceğim ya sende kapatacaksin yada bende açacağım diye
Aynen bu adam kocalık yapmıyor başkalarından fırsat bulup baba mı olacak bir de... sakın bebek yapma konu sahibi asla eve bağlan gideme diye çocuk isteyecek yakında senden senin zincirin olur artık bebekSizin bi yere gidemeyeceğinizi eşiniz de biliyor ve haliyle kaybetme kendini toparlama gibi kaygıları yok, mümkün değil adamı korkutmanız. Yapabileceğiniz tek şey önce korunmak (ki ben olsam tüplerimi bağlatırım garanti olsun diye) sonra da iş çalışma ve bir gidiş planı oluşturmak. Eşinizin size saygı duymasını sağlayamazsınız ama en azından boşanma hedefiniz ve azminiz olursa kendinize saygınız artar
Ben o sandalyeyi ona monte ederdim o kadına arabada mum üfletme olayından sonra ama siz gidin bence. Termosuna başlatma adamakıllı bi yere götür beni deyin.Birde yazmış termosa çay yaparmisin, sahilde konuşalım sandalyelerimizi alıp diye ,
Birde yazdım ki gitmeni istemiyorum ,diye bak hemen geldim gitmistim cikamadim , dedim ilişkiyi toparlayavayin yerde kendine vakit ayiriyorsun yine , ya önce kurtar birşeyleri sonra dön rutine dedim sonra yine miy miy edince yüzüne miktirgit sedim sonra kırılmış mis diye mesaj attı banaEninde sonunda gitmiş yine, kopamamış eğlencesinden.
Kırılmasın uhu pahalı.Birde yazdım ki gitmeni istemiyorum ,diye bak hemen geldim gitmistim cikamadim , dedim ilişkiyi toparlayavayin yerde kendine vakit ayiriyorsun yine , ya önce kurtar birşeyleri sonra dön rutine dedim sonra yine miy miy edince yüzüne miktirgit sedim sonra kırılmış mis diye mesaj attı bana
Çay falan yapamam, düzgün bir yere götüreceksen götür yoksa gereği yok diyin.Birde yazmış termosa çay yaparmisin, sahilde konuşalım sandalyelerimizi alıp diye ,
Rabbim olmayanlara versin asla istemiyorum , rahimde sıkıntım var zaten her an aldirabilirimdeAynen bu adam kocalık yapmıyor başkalarından fırsat bulup baba mı olacak bir de... sakın bebek yapma konu sahibi asla eve bağlan gideme diye çocuk isteyecek yakında senden senin zincirin olur artık bebek
Bebek çok büyük bir aşk ama bu adamdan olmaz
Öyle dedim şimdi , tamam canim zahmet etme rahat konuşuruz diye dedim yazmış güzel bur mekana götürürüm yazmışÇay falan yapamam, düzgün bir yere götüreceksen götür yoksa gereği yok diyin.