Tabiki değil ama şuan ekonomik olarak güçlü degilim, üç tane de çocuk var , bazen şartlar müsade etmiyor malesefAltından mı bu adam ayrılamıyosun?
Onları da soyleyecegim kendi ozgurlugumu kisitladigi alanları , yaptığı davranışları , onları sodacagim sartlarimi hazırladım, ama iş arkdslari konusuna nasıl bir şart çözüm soru yani beni ne ikna eder onuda bilmiyorum ya söylediği herşey havada kalıyor bende , ikna olmuyorum ama eğer bir yaptirim uygulamadan da kafam rahat etmeyecek,Siz hala kocanızın asıl takılmanız gereken yerlerine takılmıyorsunuz, kadınlarla ilgili kıskançlık yapıyorsunuz.
Kocanız sizi eve tıkıp her şeyi size yasaklıyordu. Size gidersen git diyordu. Size bu yaptıkları asıl sorun.
Egosu, kadınlar değil problem, problem adamın kendisi.
Doğru , iki gün önce konuştuk ettik sözler verdi , dün uine işten gelip spor salonuna gitti , dedim şuan sorunlarını halletme zamanın degilmi yani rutine donmek erken degilmi dedim hemen gelcem bir saat dedi yine gitti , yani geldiginde de tartistm yine sonra ağır konuştum o kalbim kırıldı felan demeye başladı nazlı nazlı , bugünde akşam seninle yemek yiyelim içinde tuttuğun herşeyi bana şöyle kabul etmeyecegim hiçbirsey yok sen ne dersen o dedi,Ağladı sızladı yeminler etti falan bunları görünce bi öehhh geliyor bana. Ne meraklı kadınlar boş laf zırıltı dinlemeye. Ne oldu ağladı da abla yine evden çıkamıyon sen, adam yine aynı huyda devam ediyor.
Tabiki değil ama şuan ekonomik olarak güçlü degilim, üç tane de çocuk var , bazen şartlar müsade etmiyor malesef
Siz eminsiniz yani diğer tüm şartlarınıza he diyeceğine, işyerindeki kadınlar kaldı kusur. Önce kendi hapishanenizden bi çıkın bakın neler dönüyor dışarda da eve tıkıyor görmeyin diye, kadınlar beklesin bi.Onları da soyleyecegim kendi ozgurlugumu kisitladigi alanları , yaptığı davranışları , onları sodacagim sartlarimi hazırladım, ama iş arkdslari konusuna nasıl bir şart çözüm soru yani beni ne ikna eder onuda bilmiyorum ya söylediği herşey havada kalıyor bende , ikna olmuyorum ama eğer bir yaptirim uygulamadan da kafam rahat etmeyecek,
Önceden herşeyi kabullenip nasıl tamam diyormusum , şimdi hepsi aklıma geldikçe her hareketi batmaya başladıRahatsız olduğun her şeyi kendi çözüm önerilerini eğip bükmeden dimdik söyle. Kabul ederse ne alâ. Etmezse baybay.
Ağladı sızladı yeminler etti falan bunları görünce bi öehhh geliyor bana. Ne meraklı kadınlar boş laf zırıltı dinlemeye. Ne oldu ağladı da abla yine evden çıkamıyon sen, adam yine aynı huyda devam ediyor.
Demek ki rahatsız eden davranışları artmaya başlamış.Önceden herşeyi kabullenip nasıl tamam diyormusum , şimdi hepsi aklıma geldikçe her hareketi batmaya başladı
"He tamam aşkım" der gene yapar çünkü sorun hatunlar değil Kocan.Arkadaşlar , daha önce actigm konular vardı , ayrılma aşamasına bile geldik , fakat eşim yine ağlayıp sizlayip şans istedi, şimdi sartlarim var dedim akşam yemeğe goturecekmis beni, onunla nasıl konusmaliyim , kadınlar konusunda eski iş yerindeki bayan arkadaşlarıyla , tamamen konuşmasını kesmesini mi suphelendigim bir bayan vardı onu engellenmesimi, yoksa bu kadın mevzusuna hiç girmeden sessizce takip mi yani daha önce soulemistim fakat bir şekilde iletişimi devam etmişti , şimdide bu şüpheyle ben çok kötü gunlwr gwciriyorum sizce onunda egosunu yükseltmeden kıskançlık tribi gibi görmeden nasıl anlatmaliyim bu sartlarimi
Bu kadıncazı daha fazla oyalayamayacağını anladığı gün görürüz o zaman yalvarıyo mu yoksa başka şey mi yapıyor.Ben inanmiyorum ya bu kadar aglama sizlama olduguna adam biraz laf yapiyordur, boş atiyordur.
Değişeceğini bende ümit etmiyorum ve bu inanmamak çok.kotu bir duygu ama şuan için aynı evdeysek gecicic de olsa son şansı benim şartlı gitmem lazım onaEşiniz bilmiyo mu bu halinizi de aglayip sizliyor "Şans" istiyor gidecek yeri olmayan kadinda ? :)
Ben bir şey degisecegini dusunmuyorum. Eşiniz sizi cok takiyor olsa bu noktaya gelmezdi daha once de ayni seylerden kavga etmissiniz adam yine devam etmiş. Oyle olacak
Öylemi diyorsunuz , önce kendi özgürlüğüm ile alakalı konusmaliyim degilmi , daha sonra ona ve kadınlara gelirizSiz eminsiniz yani diğer tüm şartlarınıza he diyeceğine, işyerindeki kadınlar kaldı kusur. Önce kendi hapishanenizden bi çıkın bakın neler dönüyor dışarda da eve tıkıyor görmeyin diye, kadınlar beklesin bi.