- 27 Aralık 2023
- 1
- 0
- 1
- 19
- Konu Sahibi Zeynepgider
Siteye yeni üye oldum ve ilk yazdığım konunun bu yazı olması aslında beni biraz üzüyor. Eşimle hemen hemen iki senedir evliyiz daha çocuğumuz yok, ben zaten eşimin ailesiyle çok sıkıntılar yaşadım evlendiğimden beri, ama bana göre eşimle bir problemim yoksa hiçbir şey önemli değildi. Ve herşeyin üstesinden bir şekilde geldik. Tam artık rahata erdik kendi kendimize kaldık derken, eşimde bazı değişimler görmeye başladım, önceleri pek önemsemedim alttan almaya çalıştım belki yorgun belki agresif diye, ama iş artık aldı başını gitti. Öyle her lafa katlanan sesini çıkarmayan bir kadın olmadım hiçbir zaman. Her zaman kendimi savunmayı bildim ama bazen olanlar o kadar zoruma gidiyordu ki ona belli etmesem de bir köşeye çekilip ağlıyordum. Bazen hâlâ oluyor bu durum, ve bu olanlar artık beni çok fazla yoruyor gerçekten ne olacak bilmiyorum, en son beni buraya yazmaya iten olay ise, eşimin ortada birşey yokken en ufak bir sinir anıyla bana ağıza alınmayacak küfür etmesiydi, o kadar çok zoruma gitti ki, düşünsenize kendi eşiniz kocanız belki çocuklarınızın babası kalkıp size küfür ediyor, bunu nasıl hazmedeceğim bilmiyorum çok dokundu bana, ve ondan böyle birşeyi hiç beklemediğim için şok oldum sadece öyle bakakaldım o an elimden başka hiçbir şey gelmedi, olaydan sonra benden özür diledi ama nafile, bir özürle ben bunu nasıl sindireyim geçer mi bir özürle söylediği laflar. Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın...